05.04.05
20:07
Здравейте, името ми е Мартин и живея в Канада от около три години. С културизъм се занимавам активно от около 10 месеца. Имам доста добри резултати за това време, но може и още да се желае. Доста често си купувам американски списания за културизъм като “Флекс” и “Мускули и фитнес”, и в последните им два броя беше рекламиран продукт наречен “100% Бългериан Трибулус”. Той не ми е безизвестен, но не знаех, че го има и на канадския пазар. Реших да го пробвам и вчера минах през един магазин за хранителни добавки, за да си купя протеин, и си взех и една кутийка Трибулус. Ще ви помоля за малко информация главно за това кога и как да го пия. В магазина ми казаха да го пия три пъти на ден в продължение на два месеца, след това да почина 2 седмици и да започна пак цикъла. Наистина ли трябва да е така? Благодаря предварително за информацията!
Има много изписано по темата и не е лошо да потърсиш старателно с търсачката, тъй като сме писали поне 50-на пъти по тази тема.
Аз лично не бих пил трибулуса повече от 1.5 месеца, като препоръчително е да направиш пауза за около месец. Много силно желателно е да оставиш организма ти да отпочине. Вероятно знаеш, че повечето стероиди вкарват от вън тестостерон и деривати (което е хем добре хем зле - тестисите могат да атрофират). При трибулуса е точно обратното (хем добре хем зле). Ако прекаляваш с времето и количеството е възможно да се получи възпаление в следствие на свръх производство на тестостерон и деривати. Точно за това паузите са изключително важни!
Наистина БГ трубулус работи и е в отлични концентрации докато китайския и от други държави стероидините сапонини са в много ниска концентрация (дори може и да няма).. така, че препоръките за 2 месеца или повече е приложим само при слаби продукти които единствената идея е да направят дупка в джоба ти.
Ако имаш приятели тук в БГ нека ти изпратят:
Трибестфорс (Буров), Трибулус (Вемо-99) или пък продукта на СоФарма - Трибестан.
08.04.05
06:25
Благодаря ти за отговора, доста изчерпателен е като за начало. И съжалявам, че съм пуснал тема, която е била дискутирана вече.
Поздрави!
09.05.05
12:10
Не съм съгласен,с това че при продължителна употреба ще се получат странични ефекти....в нашата зала 6-ма човека го взимат...4-ма го ползват от близо месец а другите 2-мата го пият 3-месеца нон-стоп по 2гр. на ден...и нищо им няма... ! а и на самите листовки си е указано че СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ НЕ СЕ НАБЛЮДАВАТ ИЛИ НЕ СА ОТКРИТИ !!!
Стига бе... то нали идеята е да го взимаш поне месец, че да може да почне да ти действа.... и е препоръчително да се взима 2 месеца непрестанно и после да почиваш една седмица, че след 8 седмици взимане далаверата от “лъженето” на организма чрез луте умира.... и се почива седмица, че да може да се отпуши отново ефекта...