02.04.05
22:23
Я ми кажете някои ако е взимал ZMA на biogame дали е хубав за6тото мисля да си взема да го пробвам.Дали поне има ефект или само 6те си дам парите.
02.04.05
22:36
пил съм няколко опаковки....за цената от 9 лв, не мисля че имаше голям смисъл. По-добре ги инвестирай в едни добри мултивитамини...но ако си любопитен земи една опаковка да си “почешеш крастата” :P
аз съм пил на Musashi /не че съм фен на тази фирма, но когато си търсих ZMA, това беше единствения марков/ и съм достатъчно доволен за да си купя отново някой ден.
Действа ми добре на съня /оттам възстановяването/ и мъъничко качва тестостерона.
Бих желал да отбележа, че ефектът от ZMA се проявява особено силно /за да не кажа само/ при хора, които имат недостиг на цинк в организма си.
03.04.05
16:02
да верно е по добре си земи креатин поне неакав ефект 4е полу4и6 (дано положителен :lol: ) 8)
08.04.05
11:26
това което каза Парс е вярно - може да ти действа. Затова строши 9 лв и пробвай. При дефицит в организма на цинк и магнезий тестостерона се вдига до 40% :D
09.04.05
13:50
Пил съм на Мусаши, заедно с трибестан/български/. Добро е според мен.
12.04.05
14:24
[quote author=“FTF”]Ако ще си зимаш креатин препоръчвам ти на скитек много е ефектен
да но ако имаш пари за него , наи добре е дж си шото е наи евтин сети ли се
23.04.05
00:31
ем гаден е , ама нем друг начин като нема пара и на тва треа да се радваме
офф/
е колко е евтин бе човек...на вайдър не е никак скъп 33лв 400гр ако не се лъжа пък и е класи над дж си
[quote author=“der_meister”]това което каза Парс е вярно - може да ти действа. Затова строши 9 лв и пробвай. При дефицит в организма на цинк и магнезий тестостерона се вдига до 40% :D
как да разбера дали имам недостиг на тези елементи в организма,с каква храна се набавят :?: