08.04.05
11:12
калоричен ли е,много лио се пълнее от него
Зависи, всеки е различен. Веднъж попаднах на някаво сравнение сравнение между делта и дарко, където казваха, че делтата е няколко пъти :shock: по-калорична.
[quote author=“Callo”]А сладоледа от машиина??? Тои не е ли почти само вода???
Вода, захари, оцветители, овкусители, наситени мазнини+вафлена коричка :lol:
Почти само вода е, ако изключиш другото, за съжаление :roll:
Незнам за тоя от машината, обаче съдържанието на делтата (не го помня в момента) беше убийствено. Някои сладоледи май до 1000ккал достигаха :shock:
е чак толкоз не е възможно! :shock:
а този от машината е предимно нишесте по мое мнение, то и на вкус му личи, че е като крем, а не баш сладолед
тия плодовите нямат мляко и сметана и т.н. така че трябва да са “по-диетични”
ми примерно на делта - моливчето ако го знаеш - е това е плодов сладолед без млечни съставки
и на Рафълс има такива
Хмммм......сега като заговорихте за сладолед и ми се прияде но сам на НВД :cry: :cry: .Е все пак може ли от време на време да се яде сладолед???
[quote author=“SteeL”]Хмммм......сега като заговорихте за сладолед и ми се прияде но сам на НВД :cry: :cry: .Е все пак може ли от време на време да се яде сладолед???
Направи си един ден в седмицата за разпускане ( т.нар. “зареждащ ден”) и си хапни нещо забранено, тва действо много положително на психиката и те мотивира (”те зарежда”) да продължиш НВД-то и следващата седмица. Просто гледай да не прекаляваш с количеството в този ден и всичко е ок. А ако изпаднеш в криза си мисли как ще си хапнеш нещо вкусно след няколко дни без да се чувстваш гузен- много добре ми се отразява тази мисъл. :)
20.04.05
09:03
Продават и фитнес сладолед с 0,5 % масленост и подсладители. Който търси намира :P
Хмм аз си правех сладолет с протеин :)) иначе отвреме на време признавам си ям сладолет, като нямам възможност за друго, но кофти с гадните подсладители и прости въглехидрати
по-здрави
И да е трябва да напрая така примерно в неделя ям всичко.Но в малко количество.Image какав е този специален сладолед?Кажи фирмата и името на сладоледа PLS :? :?