Продукти на Аминостар

28.03.05
13:04

В СНКто ми препоръчаха и си купих цреатин и л-глътамин на чешката фирма АминоСтър!Искам да ви питам някои ползвал ли е?и дали е доволен!10х
а ся сте си взема и гейнер на веидер!ама незнам какъв точно пак те ми го препоръчаха!тази фирмичка е стабилна нали?т.е.качествена:)
Моля пишете на кирилица! Моля спазвайте правилата във форума!
Емил

28.03.05
14:38

Току що си взех техния глутамин, пък а да видиме какво ще стане!

08.04.05
12:16

[quote author=“YODA”]Току що си взех техния глутамин, пък а да видиме какво ще стане!

И как е? Добър ли е като глутамина на Биогейм ?

MI

08.04.05
15:25

Не искам да измествам темата , но глутамина на Биогейм е доста “зле”.
Другото от чешката фирма съм чувал не много мнения , но аз лично не съм ги ползвал.Просто се чудя защо си купувате продукти на фирми , които не познавате.Аз на твое място бих си взел креатин на Оптимум , но понеже така и така вече си си взел добавките , кажи как е напредъка после и дали са ти подействали.
А за Уидър , фирмата е един от световните лидери в производството н ахранителни добавки , повече инфо няма да е нужно 8)
по-здрави и успех :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1