07.04.05
22:14
имам малко корем и искам да го сваля. вапросът ми е по колко серии и колко пъти в седмицата да ги правя
п.п. тренирам футбол 6 дни в седмицата и в 3 дни ходя и на фитнес.
та как да ги правя сега правя по 2,3 до отказване почти секи ден дайде идея :)
На тренировки по футбол бъди гладен, или ако са сутрин недей закусва, така вместо гликоген, ще гориш мазнините(те остават единствения източник на енергия на организма). А ако са следобед, тичай сутрин преди да си ял нещо но не повече от 30-45 мин. защото е силно вероятно да почнеш да гориш мускули. И естествено, яж храни по бедни на мазнини.
07.04.05
22:27
ако тичаш 45 минути на гладно ще свалиш толко мускул, колкото няма да направиш и за 1 месец :shock: .същото важи и да тренираш на гладно,аз мога да ти предложа два варианта:
1. сутрин коремни преси на гладно,примерно без почти никакви почивки м/у сериите,около 5-8 серии като всяка до отказ(нещо такова)
2. просто направи НВД,попринцип без диета нищо не става,но ако си упорит може и да не правиш диета ами само горното и за 2 месеца някъде ще го смъкнеш.
Доста неправилно сравнение, за 45 мин да изгориш мускули за 1 месец. 30 мин е мн добре да си бягаш стрин на гладно. и пича иска да смъкне шкембето а не да прави мускули. Другия път не се изказвай неподготвен MI5.
Всико е доста индивидуално, така че споровете са излишни. Нека всеки изказва свободно своето мнение :wink:
Абе не ми се вярва за 45 минуту да изгориш мускул , колкото за месец :shock: :shock: :shock:
Не се шашкате толкова. Мускулите не се горят чаааак толкова лесно.НЕ СЕ ВМАНИАЧАВАЙТЕ. Ако се топяха от 45 мин. бягане значи онези черничките дето бягат като бесни трябва да умират след състезание :) :) :)
[quote author=“chiochips”]Доста неправилно сравнение, за 45 мин да изгориш мускули за 1 месец. 30 мин е мн добре да си бягаш стрин на гладно. и пича иска да смъкне шкембето а не да прави мускули. Другия път не се изказвай неподготвен MI5.
Не бързай да критикуваш толкова, защото и твоето изказване за мазнините не е най-правилното. По твоето мнение ако намали мазнините, а продължи със въглехидрати, дали ще успее да свали?
Извинявам се, тогава бях пил(малко), и бях много раздразнителен и нервен, ще се постарая да не се случва отново. Но както и да е, за 45 минути не можеш да изгориш мускули за месец, даже и за 1 тренировка.
П.П. Няма най-правилно изказване за мазнините, по простата причина че всеки по различен начин му действат работите...
[quote author=“chiochips”]Извинявам се, тогава бях пил(малко), и бях много раздразнителен и нервен, ще се постарая да не се случва отново. Но както и да е, за 45 минути не можеш да изгориш мускули за месец, даже и за 1 тренировка.
П.П. Няма най-правилно изказване за мазнините, по простата причина че всеки по различен начин му действат работите...
Така е, при всеки е различно, а аз те подкрепям, че за 45 мин не можеш да пратиш по дяволите 1-месечен труд. То по тази логика щяхме за 45 мин да сваляме и едномесечни шкембенца или за няколко часа-”въздушните възглавници” натрупани през зимата :lol:
П.П. И аз ще пийна таз вечер, ама няма да имам достъп до компютър :oops:
08.04.05
21:39
добре де,не го възприемаите буквално,не че ще свали за цял месец,ами просто че 45мин на гладно са в повечко :wink:
добре бе хора благодаря на всички писали но хайде малко по темата ?
питах чисто и просто как е правилно да се правят коремните секи ден ли и по колко серии до отказ тъйче плс ако някой може да ми каже да го направи