07.09.10
14:07
Здравейте,
на 19 години съм около 190см съм висок и съм 80 кг. Искам да си взема добавки, но много се колебая. Първо се насочих към N.O. Xplode, CellMass, Epozine. Казахами обаче, че ми трябват по 2 кутии зада осетя наиситна ефекта на тези добавки. Това е около 620лв.
След това чух за ефекта на Animal сериата, но не съм запознат с почти нищо.
Моля ви помогнете ми. Кажете си мненията, и предложенията. Интересува ме и 2-та варианта, които съм споменал по-горе, както и ако има няква друга, по-добра и по изпитана. Не съм запознат с конкурентите фитми и продукти.
Искам да побавя само това, в всеки париант ще пия протеин.
Благодаря предварително и се извинявам за поредната нема, но никъде няма добре обяснено кое как дейстра и с какво се замества, на повечето места са продуктите по отделно и техните реклами .
Хилоу :) Изолат + казеин задължително или матрица вместо двете. От там нататък ти си решаваш какво ти трябва, но основните неща са :
Креатин- варианти много, не си казал дали досега си пил, ако не си- Монохидрат. Другите опции Кре-алкалин или матрица- Size ON, Size ON max perf., Green Magnitude , MAN Clout и т.н
Интратренировъчен продукт- Intrabolic, Purple in Train, Xtend
Азотен буустър- най-актуалните в момента са Jack3d и PreSurge Unleashed и двата с добри отзиви
Мултивитамини- Scitec Multi pro, Now adam, Dymatize Super Multi
Рибено масло - CL oxy omega, Now ultra omega
Допълнително можеш да си вземеш кило-две BCAA (Scitec/Primaforce са най-изгодни ) , тест буустър не ти трябва на този етап.
Харесай си няколко продукта и ги поръчай накуп от някой онлайн магазин, читавите сайтове правят отстъпки за големи поръчки ;)
Успех !
07.09.10
16:46
Може да пробваш и нещо по-евтино,и по-различно,Scitec-BigBang,Scitec-Attack,Scitec-BCAA Xpress,Scitec-Multi pro… :)
или VPX NO SyntheSize+VPX NO ShotGun
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 07.09.10 16:47.
Аз бих си нарпавил този стак - C-bol/MAn clout + Jack3d + CL Purple in train + Primaforce Glutaform + ON Hydrowhey + Primaforce Carbslam + витамини , може би Anavite или Orange triad , а да и 1 казеинче на ON
Мнението беше редактирано от hardrlz на 07.09.10 21:22.
Монохидрат, джак3д, интраболик, изолат, казеин, бцаа, омега, витамини. Хандриз, човек, кой идиот би дал 90 лева за 900 грама протеин хах :Д
Благодаря за постовете на всички ;)
...
казано от korpusito на 07.09.10, 14:17:
Хилоу :) Изолат + казеин задължително или матрица вместо двете. От там нататък ти си решаваш какво ти трябва, но основните неща са :
Креатин- варианти много, не си казал дали досега си пил, ако не си- Монохидрат. Другите опции Кре-алкалин или матрица- Size ON, Size ON max perf., Green Magnitude , MAN Clout и т.н
Азотен буустър- най-актуалните в момента са Jack3d и PreSurge Unleashed и двата с добри отзиви
Рибено масло - CL oxy omega, Now ultra omegaДопълнително можеш да си вземеш кило-две BCAA (Scitec/Primaforce са най-изгодни ) , тест буустър не ти трябва на този етап.
Харесай си няколко продукта и ги поръчай накуп от някой онлайн магазин, читавите сайтове правят отстъпки за големи поръчки ;)
Успех !
.
Така казеин е бавния протеин за преди лягане нали?, от него не искам да си взимам, като почнах да тренирам ми казаха да не си давам парите за него а вместо това всеки ден преди лягане 100-150 грама извара разбити с натурален сок. Пробвал съм го и съм доволен. Изолатът не съм сигурен за какво е точно, но за протеин мислих да си взема един, които се продава във фитнеса ми. Води се, че е сурватка, насипен е. Човека които държи фитнеса го взима от някви приятели да праи шейкове ама като искам ми дава и за вкъщи, всички пият от него и са доволни, мин година пих голд стантарта и да ви кажа разлика от зелята до небето не видях така че едвали ще набия мн пари за протеин.
.
Относно това какво съм пил:
монохидрат (2 пъти за по месец)
N.O Xplode + Cellmass + Volumaze
ON Gold standart
Глутамин и BCAA na ON през лятото.
.
Какво са точно тези интренировачни продукти ?
.
Предложението ти е да си взема :
Креатинова матрица, интренировачен, азот, мулти витамини и рибено масло така ли?
Може ли малко информация отностно epozine ? За какво служи по-точно и какви ефекти се гонят с него, има ли смисал от него или подобен продукт?
:)
казано от MaSTaH на 07.09.10, 16:46:
Може да пробваш и нещо по-евтино,и по-различно,Scitec-BigBang,Scitec-Attack,Scitec-BCAA Xpress,Scitec-Multi pro… :)
или VPX NO SyntheSize+VPX NO ShotGun
Тъй като не знам тези продукти ги разгледах един по- един.
В първия случай ми предлагах креатинова м-ца с азот и амино к-ни
а в втория ? не успях да разбера какво е това азот и креатинова м-ца ли ?
кое е по доброто решение ?
казано от Rikoo на 07.09.10, 21:09:
Монохидрат, джак3д, интраболик, изолат, казеин, бцаа, омега, витамини. Хандриз, човек, кой идиот би дал 90 лева за 900 грама протеин хах :Д
Благодаря и на теб много за мнението, но не знам какво е джак3д ?
казано от Попай на 07.09.10, 22:16:
Благодаря за постовете на всички ;)
...казано от korpusito на 07.09.10, 14:17:
Рибено масло - CL oxy omega, Now ultra omegaДопълнително можеш да си вземеш кило-две BCAA (Scitec/Primaforce са най-изгодни ) , тест буустър не ти трябва на този етап.
Успех !.
Така казеин е бавния протеин за преди лягане нали?, от него не искам да си взимам, като почнах да тренирам ми казаха да не си давам парите за него а вместо това всеки ден преди лягане 100-150 грама извара разбити с натурален сок. Пробвал съм го и съм доволен. Изолатът не съм сигурен за какво е точно, но за протеин мислих да си взема един, които се продава във фитнеса ми. Води се, че е сурватка, насипен е. Човека които държи фитнеса го взима от някви приятели да праи шейкове ама като искам ми дава и за вкъщи, всички пият от него и са доволни, мин година пих голд стантарта и да ви кажа разлика от зелята до небето не видях така че едвали ще набия мн пари за протеин.
. Относно това какво съм пил:
монохидрат (2 пъти за по месец)
N.O Xplode + Cellmass + Volumaze
ON Gold standart
Глутамин и BCAA na ON през лятото.
. Какво са точно тези интренировачни продукти ?
. Предложението ти е да си взема :
Креатинова матрица, интренировачен, азот, мулти витамини и рибено масло така ли?
Може ли малко информация отностно epozine ? За какво служи по-точно и какви ефекти се гонят с него, има ли смисал от него или подобен продукт?:)
Преди време мислех да го пробвам,но се отказах.Първо трябва да се чака доста докато започне да действа и трябва да се приема 12 седмици.Това прави около 4 кутии,ако не се лъжа май бяха по 180 хапа вътре.Скъпичко излиза.Второто и по-важното нещо,което ме отказа е действието на този продукт.Много наподобава на ЕПО /който е допинг/,чрез оптимизиране производството на червени кръвни телца. Опасността се състои в това, че при много висока концентрация на кръв ,червените кръвни клетки могат буквално да „задръстят” артериите, което води до сърдечен пристъп, порок на сърцето или други сърдечни увреждания.
Epozine.Може би не е случайност съвпадението в първите три букви на продукта и съкращението на Еритропоетина.
Мнението беше редактирано от Любо на 07.09.10 22:50.
Креатин,хубава суроватка / богата на ВСАА и глутамин /и азотен буустер,заедно с качествената храна,която се предполага,че ще ползваш.Вече марките ще си ги подбереш според възможностите.
Да не цитирам гигантския пост :
НЕ си купувай насипен протеин от фитнеса- 99% е Пикко а.к.а евтин, съмнителен гръцки протеин, продаван със сериозна надценка. Препоръчвам ти изолата на Scitec, 4 кила за 140-150 лева според магазина. Изварата според мен е тотален шит и на твое място бих взел казеин, но ти си знаеш. Добавяш азот , интрейн продукт и креатинова матрица и си готов. Едни витамини и рибено и почваш да растеш ;)
казано от Попай на 07.09.10, 22:25:
казано от Rikoo на 07.09.10, 21:09:
Благодаря и на теб много за мнението, но не знам какво е джак3д ?
Jack3d е най-продаваният азотен буустер.
казано от 4oKuTo на 08.09.10, 09:46:
fitness1.bg/jack3d/ - наистина добър продукт.
Да погледнах до, сетих се за кое нещо става дума- виждал съм го. Но тая разфасовка от 250 грама не е ли много малка смисал пише че дозата е 45грама ???
08.09.10
09:57
Пише,че съдържа 45 дози,дозата е 5.5гр
От всичко което ми предложихте засега съм се спрял на следното нещо:
Азотен буустер - jack3d 250g
Креатинова м-ца- big bang 660g
Амино к-ни - Scitec bcaa xpress 700g
Витамини - multi pro pak 30 pack
За тези много се чудя защото парите ще ми дойдат в повечко:
Казейн - Scitec pro long 900г
Изолат - Scitec 100% whey isolate 2кг
как ви се струва ?
Изолата не е задължителен, ако си набавяш достатъчно белтъчини от храната. Достатъчно почивка, стабилно хранене и ще имаш резултати. Ама яденето наистина да е стабилно.
Така значи е добре а ?
Мисля да си взема този стак. Веднага след като го свърша мисля да си взема Gaspari plasmajet + Глутаминова матрица Scitec g-bomb. Така ми го препоръчаха няколко човека.
Само се чудя за омега 5. Но се чудя много.
08.09.10
11:32
Big bang се води предимно азотен бустер и трябва да си избереш между него и Jack3d…аз бих пробвал Big bang :)
08.09.10
11:43
И ще е хубаво поне след тренировка да има протеин...не се занимавай с плазмаджети и темподобни глупости,защото от тях няма кво да стане,по-добре си вземи един протеин и един Attack…и си направи един хубав стак
Мнението беше редактирано от Костадин Христов на 08.09.10 11:44.
казано от Rikoo на 08.09.10, 11:14:
Изолата не е задължителен, ако си набавяш достатъчно белтъчини от храната. Достатъчно почивка, стабилно хранене и ще имаш резултати. Ама яденето наистина да е стабилно.
Изолатът е незаменим след ставане от сън и след тренировка !
Относно аминокиселините,хич не са изгодни от финансово естество.Трябва да се пият по много,за да има ефект.
08.09.10
12:15
казано от Попай на 08.09.10, 11:09:
Витамини - multi pro pak 30 packЗа тези много се чудя защото парите ще ми дойдат в повечко:
Изолат - Scitec 100% whey isolate 2кгкак ви се струва ?
Колега, ти за най-важното се чудиш дали да добавиш.
Махни Jack3d - вземи само Big Bang , той е азотен бустер + креатинова матрица.
Стака би трябвало да е :
Протеин Изолат 2кг, Казеин Pro Long, Big Bang, витамини Multi Pro и ако има пари Bcaa Xpress 500gr
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.09.10 12:15.
08.09.10
12:45
Биг Банга е много ама много добър избор според мен
все едно купуваш енергитик + креатинова матрица + аминокиселини в едно!
08.09.10
13:07
И все пак ще е хубаво да има и един Attack,който да се приема след тренировка и в почивни дни,а когато свърши Big Bang приема да стане преди и след тренировка и съответно 1 път в почивен ден.Аз лично не бих разчитал само на креатина в Big Bang.Според мен с Attack-a ще стане много по-добре.
08.09.10
13:13
@MaStah- не е така.
В Big Bang имаш 6 гр креатинова матрица в доза! Напълно достатъчно според мен :)
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 08.09.10 13:13.
08.09.10
13:17
fitneshrani.com/azotni-buustari/produkti/hranitelni-dobavki-za-sila-azoten-buster-big-bang
И на мен ми изглежда изгодно, доста работи има вътре!
Мнението беше редактирано от Ivan / Cottage на 08.09.10 13:19.
08.09.10
13:25
не доста а кажи речи всичко което му трябва на човек за да проведе една свястна тренировка:)
1.Добър аминокиселинен комплекс да храни мускула по време на тренировка
2.енергитици
3.аргинин за добро напомпване
4.добър набор от различни видове креатин за добро възстановаване
какво пове
е какво повече можеш да желаеш за 72 лв на месец?:)
казано от Aleksandar Marinov на 08.09.10, 12:15:
казано от Попай на 08.09.10, 11:09:
Витамини - multi pro pak 30 packЗа тези много се чудя защото парите ще ми дойдат в повечко:
Изолат - Scitec 100% whey isolate 2кгкак ви се струва ?
Колега, ти за най-важното се чудиш дали да добавиш.
Махни Jack3d - вземи само Big Bang , той е азотен бустер + креатинова матрица.
Стака би трябвало да е :
Протеин Изолат 2кг, Казеин Pro Long, Big Bang, витамини Multi Pro и ако има пари Bcaa Xpress 500gr
x2 +Intrabolic BMecTo BCAA
Мнението беше редактирано от korpusito на 08.09.10 16:29.
Intrabolic BMecTo BCAA за какво служи? Не успях да намеря този продук.
jack3d 250g и big bang 660g аналогични продукти ли са. Аз разбрах че едното е азота а другото е матрицата ( както са No Xplode i Cell mass)
08.09.10
18:37
приеми интраболика като BCAA + още доста други полезни нещица , като например супер полезни електролити които ще заместят минералите които изхвюрляш с пота по време на тренировка , бета аланина които помага за мускулният растеж и хидролизиран протеин които храни мускула ти още докато тренираш
ако трябва да избираш между джакеда и биг банга си вземи биг банга