Въпрос...

07.04.05
17:28

А да ви запитам , аз също ходя от фитнес на скоро...и сега реших да вземам протеини купих си на BioGame84 %(млечен). Tежа 65 кг. и съм 175см. висок.До колкото разбрах трябва да се взима веднага след тренировка и 2 часа преди лягане.Въпросът ми е- Колко грама на доза са подходящи за моите мерки... и качествени ли са хранителните добавки на BioGame…Благодаря предварително!
Между другото ако са нужни и тези мерки...
отпуснат бицепз- 27 , стегнат-31

08.04.05
11:21

пий по около 40 грама два пъти (след трен и преди лягане)
относно качеството - носят се всякакви митове и легенди. Според зависи....някои продукти биват.
преди съм пил същия протеин и не беше съвсем зле, но 24лв/кг  ми се виждат много....по-добре Про Голд 18лв/кг или Уей Про 84 за 24лв 8)

08.04.05
12:00

Благодаря...
А трябва ли да се пият всеки ден или само в дните на натоварването.
И още нещо.Знам че е малко относително но вси пак за 1 месец колко кг могат да се вдигнат,ако се яде нормало(3-4пъти на ден)

08.04.05
12:06

[quote author=“UnDisputeD”]Благодаря...
А трябва ли да се пият всеки ден или само в дните на натоварването.
И още нещо.Знам че е малко относително но вси пак за 1 месец колко кг могат да се вдигнат,ако се яде нормало(3-4пъти на ден)

с нормално ядене - почти нищо! Трябва малко над нормалното и по възможост повечко пъти (4-5). Ако искаш да пестиш пий само в дните на тренировка - останалите яж солидно (месце, мляко, яйца). Аз спокйно съм качвал по 1.5 - 2кг на месец с мазничко :roll:

08.04.05
12:42

ОК Благодаря  :D

А от креатин нужда имам ли?

08.04.05
14:36

[quote author=“UnDisputeD”]ОК Благодаря  :D

А от креатин нужда имам ли?

Ако тренираш от скоро по-добре не взимай. В началото се качва лесно и бързо само с плюскане...събираи парици и като му дойде времето... :D

MI

08.04.05
15:20

Незнам защо си се спрял на Биогейм, но те са адски некачествени и са въобще под всякаква критика! То въобще всички БГ добавки са с доста лошо качество , но все пак , поне за мене , за предпочитане са само продуктите на Нутрим и JK.
Да знаеш че суроватъчните протеини са най-подходящи за след тренировка, а млечните , яйчните и растителните - за преди лягане.
успех и по-здрави

08.04.05
19:32

В началото се качва лесно и бързо само с плюскане...

Страхувам се да не би от това плюскане да не натрупам мазнини...(защото имам малко около талията и не знам дали ще мога да ги махна ако плюскам яко) макар, че едновременно тренирам и баскетбол...но щом казваш    сигурно си прав.Благодаря отново. :)

Колкото до протеините на Биогейм ...Купих си тях, защото тепърва навлизам в нещата, а съм чувал от приятели, че са ефикасни(явно толкова са разбирали:P). Друг път ще знам...А вие кои бихте ми предложили?

08.04.05
22:22

Бих ти предложил Про голд на Нутрим - не е по-добър, но поне е по-евтин - 18лв/кг.
щом те е страх от излишни мазнини пак яж редовно, но внимавай какво - избягвай сладките и мазни неща...особено вечер! :D

09.04.05
12:16

А няма ли да има ефект ако пак ям повече за да натрупам по бързо маса...но и ако в същото време всяка сутрин примерно правя 6-7серии коремни преси на гладно...?

13.04.05
13:03

[quote author=“UnDisputeD”]А няма ли да има ефект ако пак ям повече за да натрупам по бързо маса...но и ако в същото време всяка сутрин примерно правя 6-7серии коремни преси на гладно...?

може би....минимален. Ако имаш мерак прави и виж как ще ти се отразят. Не е лоша идея, но може да ти попречи на разтежа (щото е добре и около час след като ги направиш да не ядеш въглехидрати) :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1