07.09.10
11:36
За мен лично е много приятно,когато хора със повече стаж в залата отколкото моята възраст ми дават съвети.Харесва ми,че когато имам колебания за нещо,мога просто да попитам и да съм сигурен,че ще получа компетентен съвет.Харесва ми,това че при толкова много хора във форума се чувствам част от нещо доста по-голямо.Мога да пордължа да изброявам до безкрай,но ще дам думата на вас!
Е,вие сте! :)
07.09.10
11:58
Защото ми харесва.
Преди да се регистрирам, четях само статии и преглеждах форума за мнения по някои въпроси. Харесвам изданието като цяло, защото съдържа безценна информация, поднесена по компетентен и достъпен начин!
Относно форума мога да кажа, че е едно приятно общество от съмишленици :)
Направо го превзе - всеки прегледа за 1-2 мин какво има и през останалото време чака следващия пост в спам-а :D :D :D
07.09.10
16:34
Еми то вече е така. Преди да се направи спам-темата влизах и на другите места. Сега освен в дневниците и спам темата никъде не влизам.
По темата: СПАМ тема. :D
07.09.10
17:12
Тежко ни, щом спам тема вдига нивото. Е, подозирам, че причините ще се променят или сериозно допълнят съвсем скоро. :)
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 07.09.10 17:13.
07.09.10
17:24
Разбирам, никой не се е засегнал. :) Наистина, след пускането на спам темата въпросният “спам” се концентрира и всички извличаме позитиви от по-малкото разсейване по другите теми.
07.09.10
21:24
Спам темата е необходима но тя се превръща в язвата на форума за фитнес и здравословно хранене, така че в никакъв случай не вдига нивото, по скоро го сваля тъй като един сайт с основополагащ идеен замисъл започва да се превръща в свободна чат зона, много хора дори предпочитат вместо да създадът тема която да има своето конкретно място във форума и от която много потребители ще извлечат полезна информация, да отправят питането си в спам темата, което вероятно ще намери своя отговор, но ще загуби стойността си тъй като ще бъде погълнато от множеството други въпроси, мнения, коментари и меко казано безмислици дори.
Така че това е едно добро предизвикателство за управителния съвет който трябва да намери неговото разрешение.
Иначе аз харесвам ББ- тийма защото мога да качвам много хора на въртележката. (това е шега с многосмисленно значение)
07.09.10
21:28
Ако все пак искате да вдигнете нивото на сайта направете конкурс Мис и Мистър бб-тийм.
Ако го направите още сега кандидатствам за прецедателстващ журито.
казано от Ангел Василев Тодоров на 07.09.10, 21:28:
Ако все пак искате да вдигнете нивото на сайта направете конкурс Мис и Мистър бб-тийм.
Ако го направите още сега кандидатствам за прецедателстващ журито.
Дискутирали сме го няколко пъти и стигаме до извода, че няма смисъл.
07.09.10
22:48
казано от Стоянчо на 07.09.10, 22:17:
Дискутирали сме го няколко пъти и стигаме до извода, че няма смисъл.
С оглед на формата ми в момента ли стигнахте до този извод?... :D
08.09.10
09:29
Разбира се че има смисъл, да не цитирам други сайтове но има много които провеждат подобни конкурси, като кандидатите дори не са потребители а тематиката на сайтовете няма нищо общо с визията.
Трябва да има и отдел за новини в Света на силовите спортове.
08.09.10
10:43
председател*... какво жури, кви пет лева?!
казано от Ангел Василев Тодоров на 08.09.10, 09:29:
Трябва да има и отдел за новини в Света на силовите спортове.
Ето с това вече съм съгласен, но се опасявам, че новините ще се въртят само и единствено около класическия културизъм, а спортове като трибой, многобой и олимп. вдигане на тежести, ще бъдат много пренебрегвани, защото тези, които и практикуват са малцинствени, а тези, които следят събитията в световен мащаб съвсем никакви ги няма. Но идеята е добра. Няма да се налага все някой си да прави тема от време на време, че еди кой си българин се е класирал някъде си, или, че еди кой си от света ще идва в България.
08.09.10
11:11
Aми защото е единствения форум в който не се поущтрява употребата на ААС