Как да тренирам....

24.11.06
15:07

Здравейте, поизчетох и аз доста постинги но не намерих нищо по моят проблем,надявам се не повтарям някоя тема..
Тренирам 3 пъти в седмицата усилено аеробика ,през останалото време сутрин вкъщи с гиричките,напади и коремни преси.Проблемът ми е, че сам с ниско кръвно и малко като се натоваря и ми прилошава.В залата когато отида,час и половина едва се сдържам да не припадна,толкова ми е лошо и ми се вие свят...Незнам ниска кръвна захар ли, що ли.Пробвах какво ли не,и да не ям 3 часа преди тренировка, и да ям по малко през половин час...Нищо, пак ми е лошо.  :? Висока сам 172см, 55кг,тренирам за форма,не да отслабвам.
Може би трябва да пия някакви аминокиселини,намерих в нета едни на Мусаши:
К‘UN - THE RECEPTIVE АМИНОКИСЕЛИНИ ЗА ЖЕНИ
СЪДЪРЖАНИЕ: 100% чист аминокиселинен хидролизат, съдържащ всички незаменими аминокиселини и др., които са жизнено необходими за женския организъм. Липсата на тези вещества води до постоянна мускулна и психическа умора, разреждане на косата, падане на ноктите, преждевременно стареене и други негативни състояния.

Това дали е добро,или може би трябва да пия протеин? :roll:

FI

24.11.06
20:04

[quote author=“Lin”]Здравейте, поизчетох и аз доста постинги но не намерих нищо по моят проблем,надявам се не повтарям някоя тема..
Тренирам 3 пъти в седмицата усилено аеробика ,през останалото време сутрин вкъщи с гиричките,напади и коремни преси.Проблемът ми е, че сам с ниско кръвно и малко като се натоваря и ми прилошава.В залата когато отида,час и половина едва се сдържам да не припадна,толкова ми е лошо и ми се вие свят...Незнам ниска кръвна захар ли, що ли.Пробвах какво ли не,и да не ям 3 часа преди тренировка, и да ям по малко през половин час...Нищо, пак ми е лошо.  :? Висока сам 172см, 55кг,тренирам за форма,не да отслабвам.
Може би трябва да пия някакви аминокиселини,намерих в нета едни на Мусаши:
К‘UN - THE RECEPTIVE АМИНОКИСЕЛИНИ ЗА ЖЕНИ
СЪДЪРЖАНИЕ: 100% чист аминокиселинен хидролизат, съдържащ всички незаменими аминокиселини и др., които са жизнено необходими за женския организъм. Липсата на тези вещества води до постоянна мускулна и психическа умора, разреждане на косата, падане на ноктите, преждевременно стареене и други негативни състояния.

Това дали е добро,или може би трябва да пия протеин? :roll:

А ходила ли си на лекар? На мен ми звучи доста сериозно положението ти, ако не си била при лекар, първото нещо което трябва дя направиш в понеделник според мен е да отидеш за да ти направят изследвания. Не се тъпчи с добавки преди да си си направила преглед, защото може и по - голяма беля да стане.

MI

08.09.10
12:24

И на мен много ми прилошава по време на тренировки, уж съм яла овесени ядки с мед и ала бала, но пак ми прилошава.....В такива моменти инструктура ми дава едно пакетче захар да се поосвестя малко и наистина има ефект. Явно е от кръвната захар особено ако се прави ХВД, както съм и аз.

09.09.10
07:12

защо не пробваш аеробиката да не е толкова”усилена”,че да припадаш в залата?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1