Качване на маса ?!

08.09.10
17:18

21 години, 194 см, 94-95 килограма, стажа ми е около 3 месеца, карам си вече на тридневен сплит. Въпроса ми е следния, те всъщност са няколко, не е един. Значи тука след месец-два,зимата,искам да кача ударно някаква маса, понеже тогава се храна повече, а и обикновенно като се обездвижа каквото и да ям и каквито и диети да права, почват да ми излизат паласки, шкебета и такива истории, тоест с това исках да ви кажа, че се храна добре и не ми е проблем. Сега тренирам и не ми идва много сила и затова ми дадоха идея да си взема два OPTIMUM NUTRITION CGT 10, които да пия по 2 дози на ден, гейнър и протеин за един месец и да кача така 8-9 килограма, дори и да замазна и да задържа вода да направа някаква по-здрава основа, която после да си чиста пролетта. Добър вариант ли е това, както казах целта ми е сега (зимата) да кача 8-10 килограма, че сега съм малко като вафла, тесен и дълъг :D. Приемам всякакви идей, продложения и коментари по темата.

АН

08.09.10
18:13

ВВД, за качваш. НВД, за да сваляш. Събери си мислите и вземи чети малко, стига чака наготово.

абе аз за ядене, знам какво да ям, за добавките питам тоя вариант дето са ми предложили върви ли

08.09.10
18:55

От 9 килограма които мислиш да качиш за един месец осем и половина ще са сланина и 500 грама мускул.Чети ;)

стойте сега, да си имаме уважението, не съм малумен и нема да ям пръжки, за да кача 8 кила, аз ако съм искал да кача сланина няма да права нищо просто и ще си я кача, айде сега, някой ако може да ми помогне с нещо бих му бил много благодарен

АН

08.09.10
20:23

ЧЕТИ, млади момко, чети! Има 1000 теми като твоята.

10.09.10
10:15

казано от anonymous на 08.09.10, 18:13:

ВВД, за качваш. НВД, за да сваляш. Събери си мислите и вземи чети малко, стига чака наготово.

Aз лично съм против двете горепосочени защото са екстремни, а в живота всичко с добър резултат идва чрез умерените подходи към нещата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1