03.04.05
20:22
Понеже напоследък нещо не съм добре с финансите , та досега съм използвал само продуктите на Оптимум и смятам за известно време да се прехвърля на Нутрим.Ще си взема суроватката им и Про 90.Кажете си мнението за тази фирма.Как са протеините като качество, вкус, лесни ли са за разбъркване и тнт. Предварително ви благодаря:-)
Суроватъчния съм го пил.Много трудно се разтваря и остава по дъното за тава по добре си го разбиваи.Пии го с прясно обезмаслено мляко мноо по ефикасно.За качество-какво можеш да очакваш от фирма като Нутрим.както се казва много приказки малко работа.За вкуса да си нямаш грижи може би това му е най-добрата страна,но с времето се обезвкусява.На етикета от задната страна на кутията ти пише кога и по колко да пиеш препоръчвам ти да спазваш инструкциите щото аз реших да направя малко икономии и ефекта не е сащия.Това е за сега.Ако има нещо пак питай :wink:
Мерси много за мненията.Може да се каже, че добих някаква представа как стоят нещата с Нутрим:-)
Не си вземай с вкус на млечен шоколад, другите се търпят. Ама вие в чаша ли го пиете? :) С про голд се действа така - лапаш лъжица протейн, пиеш вода и жабуркаш, то се разтваря много добре, гълташ, ако ти накърти може с още водица да разредиш :) Тва го практикувам, понеже суроватъчния полепваше по чашата и ме мързеше да я мия после.
въпрос на вкус аз шоколада и банана наи го харесвам а наи мраза малината и ягодата а тва с лъжицата ми се види тъпо ма ша пробвам
08.04.05
11:57
а-а-а-а на вкус суроватъчния е доста гаден. :?
[quote author=“6efa”]въпрос на вкус аз шоколада и банана наи го харесвам а наи мраза малината и ягодата а тва с лъжицата ми се види тъпо ма ша пробвам
Малина и ягода са ужасни. Наистина най-добрия вариант е банана. М/у другото ми се струва , че на малината и разтворяемостта е по-слаба. Вкусът на банан е супер, а за качества, с които Нутрим да съперничи на Оптнимум.....не се сещам :lol:
08.04.05
14:38
[quote author=“kara”][quote author=“6efa”] а за качества, с които Нутрим да съперничи на Оптнимум.....не се сещам :lol:
ха! аз се сещам - цена :wink: