Гърди и отслабване

09.09.10
05:57

Някой има ли идея как да си запазя максимално сегашния размер и форма на гърдите в процес на отслабване? Има ли упражнения, които да са съобразени с женската структура, и които не превръщат женските гърди в мъжки? Преди време използвах за кратко пек-дек машина, но забелязах, че стават плоски и широки, което не желая, и веднага спрях. Сега си позволявам единствено лицеви опори и все още се чудя кое е най-правилното.

09.09.10
06:55

казано от dance_girl на 09.09.10, 05:57:

Някой има ли идея как да си запазя максимално сегашния размер и форма на гърдите в процес на отслабване? Има ли упражнения, които да са съобразени с женската структура, и които не превръщат женските гърди в мъжки? Преди време използвах за кратко пек-дек машина, но забелязах, че стават плоски и широки, което не желая, и веднага спрях. Сега си позволявам единствено лицеви опори и все още се чудя кое е най-правилното.

според мен няма голяма вероятност да си запазиш гърдите в този им размер и вид
тези хубави женски преимущства са само подкожни мазнини около млечната жлеза и започват да се топят първо те
няма женски или мъжки упражнения за гърди,защото макар и не толкова развити при жените, имат еднаква структура и реагират еднакво на упражненията
“трупат” се мускули главно в горната част-тази която е над сутиена
с течение на времето разбрах за себе си, че не е чак толкова страшно да ти намалеят гърдите
даже доста започнаха да ми харесват жени с хубаво канал4е между гърдите:)
затова и това лято започнах да наблягам на тях и качвам лежанката :D
разбира се-не е нужно да ставаш културистка,но добре тренираните гърди дават една завършена визия и балансирана физика
за мен пек-дек машината е доста лигаво упражнение
права и горна леженка и поне едното да е с дъмбели
това е личното ми мнение
успех

нали нали стегнатаото е по-добро от увисканлото !

09.09.10
15:50

В сайта на Белчо Христов бях срещнала преди време статия за упражнения за гърди за жени, но така и не я прочетох, а сега не мога да я открия

09.09.10
16:36

В статията пише, че тренировката за гърди при жените ще им повдигне гърдите, ще придобият по-хубава форма и т.н.. Поне така аз си го спомням.

09.09.10
20:09

Да, нещо такова беше. Но какви бяха упражненията?

07.10.10
13:28

Здрасти мн късно виждам тази тема! Дано все пак наистина да не е късно

Заповядай!
http://www.belchohristov.com/6925.html
Е туй ми хареса -”Пулоувър” негова фитнес клиентка увеличила размера на гърдите по естествен начин  :D

Ето и още за гърди:
http://www.belchohristov.com/2925.html

И не точно за гърди, но упражненията са добри:
http://www.belchohristov.com/6778.html

07.10.10
18:31

С pullover не се ли разширява гръдния кош?

07.10.10
18:57

На мен не ми стават плоски и широки,треирам си ги и с пулоувър,и на пек-дек,и на лежанка и дъмбели... стягат се като цяло но отслабвам ли първо свалям там...не мисля че има начин да ги запазиш в същата форма и размер ако ще сваляш...

ние мъжете сме ужасни... щом момичетата почнаха да се чудят такива неща... дори и да се смалят какво ?! поне за мен нищо фатално няма да се случи :) .... ако въпроса ти има скрита връзка с мъжете де

08.10.10
06:30

казано от kristiancho на 07.10.10, 19:20:

ние мъжете сме ужасни... щом момичетата почнаха да се чудят такива неща... дори и да се смалят какво ?! поне за мен нищо фатално няма да се случи :) .... ако въпроса ти има скрита връзка с мъжете де

Какво ли???  Жените са суетни на тази тема, както мъжете се притесняват за “мъжкото  си достойнство”!

Гърдите могат да се смалят значително! ;(
После тея гърди не растат, губят форма...демек стават плоски като дъска или увисват!
(Изключение прави бременността :D )
Имам една приятелка със средно големи гърди, която имаше любовни дръжки, малко бирено коремче и желаеше да се отърве от тях. Сега гърдите и са нацепени и увиснали. Грозна гледка  (dull) като е с блуза тип “дълбоко деколте”.

Всичко е до правилният подход според мен! :D
Диета+Правилни тренировки
Плавно намаляване на мазнините!

ЗАтова по-добре да се допитаме до професионалист! Персонален фитнес треньор като - Лазар Радков, Белчо Христов, Любомир Иванов, Юли и др. Може би са имали такива клиентки и те могат да бъдат най-полезни в този случай.
Това е моето мнение.

09.10.10
11:05

Ей, някой ми е възродил темата  :)
Мерси за информацията. В крайна сметка не съм сигурна дали да тренирам гърдите или не. Но май най-добре ще бъде да си правя само лицеви опори, поне са със собствено тегло и вероятността за лош резултат е малка.  :)

трениране на гърди - нищо лошо няма в това начинание ! Верно и ние сме суетни отностно някой неща но все пак не би трябвало да е смисал на живота ни как да ни е по-голям пениса или да са ни по-големи гърдите :)

10.10.10
08:09

Ааа, не въобще не ми е смисъл на живота това  :D
И даже предпочитам по-малкия бюст. Откакто напълнях ми пораснаха доста гърдите и правя разликата: има плюсове само в начина, по който стоят някои дрехи, но пък мога да кажа, че ми пречат при тичане, скачане и т.н. /понеже не съм свикнала и си и направо болезнено/. А и ми е некомфортно да събирам всички погледи, понеже от балета имам добра стойка и те изглеждат по-големи от това, което е реално.
А иначе, интересуваме по-скоро запазване на самата форма, а не на размера, който така или иначе знам, че ще намалее много. :)

10.10.10
09:30

казано от dance_girl на 10.10.10, 08:09:

мога да кажа, че ми пречат при тичане, скачане и т.н. /понеже не съм свикнала и си и направо болезнено/.

Хубав спортен сутиен по принцип решава този проблем :)
Иначе, факт е, че гърдите намаляват и променят формата си при отслабване, но според мен също е от значение и генетично от къде си предразположен да сваляш първо мазнините. При мен гърдите са последното място откъдето свалям, поне така беше доскоро, колкото и да отслабвам те все големи си стоят. В последно време, щом започна да тичам - веднага усещам разлика.
И аз смятам, че с оглед максималното запазване на формата, важно е свалянето на мазнините да става постепенно. Рязкото сваляне води до катастрофи.

10.10.10
10:13

Аз първо свалям от горната част на тялото, а от долната сравнително по-трудно.

Мнението беше редактирано от dance_girl на 11.10.10 21:12.

12.10.10
21:39

нз да “чукна на дърво” до сега ако съм отслабвала драстично е било еднакво на см както на ханша така и на гърдите.. нямам нищо против по-малкия размер стига да са стегнати... на мен лично това ми е болен проблем, като малка се срамувах и ходех доста прегърбена заради по-големия бюст... нямам кой знае каклко голям опит във фитнеса, но досега нямам разлики..
А доколкото до запазване на бюста една приятелка искаше да си го уголеми и стегне чрез разни гелчета и т.н. даде сумати пари.. а в крайна сметка се оказа доволна .. от един мисля че е БГ продукт с грозде под формата на гел нз как се казва една жълта опаковка.. като се сетя ще пиша.. може да пробваш хем за стягане хем за уголемяване .. струваше около 10лв..

Мнението беше редактирано от Mayweda на 12.10.10 21:42.

13.10.10
08:19

казано от Mayweda на 12.10.10, 21:39:

нз да “чукна на дърво” до сега ако съм отслабвала драстично е било еднакво на см както на ханша така и на гърдите.. нямам нищо против по-малкия размер стига да са стегнати... на мен лично това ми е болен проблем, като малка се срамувах и ходех доста прегърбена заради по-големия бюст... нямам кой знае каклко голям опит във фитнеса, но досега нямам разлики..
А доколкото до запазване на бюста една приятелка искаше да си го уголеми и стегне чрез разни гелчета и т.н. даде сумати пари.. а в крайна сметка се оказа доволна .. от един мисля че е БГ продукт с грозде под формата на гел нз как се казва една жълта опаковка.. като се сетя ще пиша.. може да пробваш хем за стягане хем за уголемяване .. струваше около 10лв..

Да не става въпрос за този гел на Bilka с грозде

http://apteka.framar.bg/30012844/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D0%B5%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D1%8E%D1%81%D1%82-%D0%B1%D1%8F%D0%BB%D0%BE-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D0%B7%D0%B4%D0%B5-120-%D0%BC%D0%BB

13.10.10
11:46

Да това беше опаковката. Тя използва мисля -2 сега е на 3-тата :) и е доволна, но всичко е относително и си зависи и от човека.

13.10.10
12:13

И аз го ползвам от близо месец. Ефект по уголемяване - 0. Ефект за стягане - 5 от 6

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1