Скачал ли е някой с парашут ?

03.09.10
19:09

http://www.dropzone.bg/
В този сайт гледах клипчета как скачат и много се нахъсах и аз да скоча . Само цената малко е висока но за тези пари това изживяване 100% си струва .Леле ако имам излишни 450лв. веднага бих ги инвестирал в това .

До сега съм скачал само с бънджи и мисля този месец да повторя това готино изживяване :)

03.09.10
19:19

Не ама много искам... А дават ли на непълнолетни ?

Доколкото съм чувал 450 е с човек закачен за теб който да пилотира иначе е по евтино, но май ще трябва да минеш някакви курсове.

09.09.10
14:50

Аз съм скачал. Какво те интересува ? Въпрос не видях :)

АН

09.09.10
20:14

Всеки ден скачам.

13.12.10
12:22

Имам мераци да скоча, въпреки че малко ме е страх. Това е нещо, което покачва адреналина на макс. Тогава е за мен.

Мнението беше редактирано от Георги Перов на 13.12.10 12:22.

09.02.11
16:24

И аз не съм скачала, но много искам! Надявам се някой ден да го осъществя!
Скачала съм с бънджи, изживяването е несравнимо! Предполагам,че с парашут ще е още по-готино!

KR

10.02.11
14:42

Парапланера брои ли се ?

10.02.11
14:52

казано от krali_marko на 10.02.11, 14:42:

Парапланера брои ли се ?

Ако смяташ, че можеш да скочиш с него от самолет и да оцелееш...... :D :D :D

KR

10.02.11
14:57

Не,но да скочиш от мадарските скали и да кацнеш след долу горе половин час летене си баш бая невероятно изживяване :D

10.02.11
15:08

Да но липсва момента на свободното падане, който е основната тръпка при скок с парашут ;)

ПП Преди да ми се роди дъщеричката щях да купувам парапланер с пълната екипировка, но вече си избих подобни мераци, въпреки че още ми е тръпка както  моторите и планинското колоездене, с което се занимавах сериозно преди години наследството от което беше прекомерно развити крака.

Мнението беше редактирано от Valdis на 10.02.11 15:13.

KR

10.02.11
15:20

незнам дали бих издържал на напрежението-от свободното падане.Аз така зор се сдържах да не изкарам кото съм ял,камо ли да падам като камък.Обичам силните усещания,но с мярка.Полетях малко,сбъднах си една от мечтите,но едва ли ще повторя

11.02.11
17:42

Аз пък съм на принципа - колкото повече адреналин, толкова по-добре! :) Сигурно затова не ме слуша главата! (giggle)
Малко скъпи ми се виждат курсовете, но съм се зарекла някой ден да пробвам!
Само да не стана на 60 и нещо си, като оная Пенка Балева, дето на дърти години се сети да скача с бънджи и парашут, та я даваха във всички възможни предавания! :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1