Качване на маса в Офис обстановка

09.09.10
11:05

Здравейте, прочетох много теми, статии и всякакви чудесии но искам да ви попитам как качвате килограми когато сте 8 часа в офиса пред компютъра? Аз например за 4 месеца успях да кача 8 килограма от 60 на 68 като режима ми беше следния:

сутрин към 9 ям разни гадни закуски: баници, пици и всякакви тестени изделия от близката баничарница преди да отида на работа (друго просто не знам какво да ям, овес не мога защото мразя иначе четох, че се яде сутрин)
в 12 отиваме да обядваме в някой ресторант с колегите, там ям предимно пилешко месо във всякакъв вид и яйца и салатки
към 15:30 - 16:00 огладнявам зверски и ям банани, солети, кисело мляко ( по това време имам достъп само до близкия магазин и под и зеленчук)
прибирам се към 18:30 и ям каквото има останало готвено в нас :)
в 20:00 отивам да тренирам 40-50 минути
в 23:00 ям отново нещо готвено + 4-5 варени яйца
в 00:00 лягам

Забравих да спомена че тренирам 3 или 4 пъти седмично:
понеделник, сряда(зависи какво съм решил да тренирам дадения месец), четвъртък, петък(зависи дали ще излизам вечерта :) ) ако не в петък в събота
Вторник ходя да играя футбол час и половина

Този начин вървеше допреди месец и половина и от тогава не съм качил нищо. И да ви питам има ли някой като мен да е пред PC по 8 часа на ден и ако има как се справя с яденето за да качи някое друго кило :)

Темата беше редактирана от super_fly на 09.09.10 11:14.

09.09.10
11:28

Закусваш стабилно преди работа, носиш си храна в кутии и така. Не е голяма философия, въпрос на воля и организация :)

09.09.10
11:34

Моята ситуация е почти 1 към 1 с твоята!Бачкам 8 часа на ден в офис,опитвам се даже да си нося храна от вкъщи,тренирам 4 пъти в седмицата(лятото само лостове) също ритам веднъж в седмицата и също имам нужда от маса,за съжаление тренирам вече 8 месеца без да съм качил нищо,само се оформям!Някъде бъркам жестоко хранене ли упражнения ли незнам!Смея да твърдя че не съм начинаещ,изчел съм доста неща и се интересувам постоянно!Ще следя темата ти дано някой от специалистите сподели опита си!

09.09.10
11:41

казано от korpusito на 09.09.10, 11:28:

Закусваш стабилно преди работа, носиш си храна в кутии и така. Не е голяма философия, въпрос на воля и организация :)

Ами стабилно си хапвам сутрин ама все е джънк :)
А каква храна да си нося си нямам на идея, мислех си да си нося варени яйца за да ги ям към 16:00

09.09.10
12:03

1 година работих по 8-9 часа на ден в офис на бюро, знам как е :) Махни тея баници и боклуци, закуси си яйца + овес/мюсли сутрин. В работата можеш да си носиш сандвичи с пълнозърнест хляб и месо/кашкавал/филета и т.н. Занасяш си и пакет овес и няколко кисели млека и ето ти читаво междинно хранене. Варените яйца също за бърз и лесен вариант. Можеш да си носиш и готвено-месо с ориз/картофи и т.н. Преодолей срама и мързела и ще се получат нещата. Мен ме гледаха много странно в началото, после някои почнаха и те да си носят и да надничат в кутията ми ;) Накрая вече си носех хапове и добавки в работата и на никой не му правеше впечатление :D

09.09.10
14:14

Здравей,
Споделям режима с който качвам в последно време:
8.30 1 банан
9.00 Закуска 2 яйца, 1 сандвич приготвен вкъщи (две филии пълнозърнест, масло и около 80-100гр. кашкавал/ементал/биволско сирене + 80-100гр. шунка/филе).
11.00 Закуска 2(виждам че не правиш втора закуска) кисело мляко + малко ядки (+ остатъка от сандвича - понякога сутрин не съм много гладен и не го хапвам целия) и/или плод - ядки си държа сурови на бюрото в кутия от кафе
13.30 Обяд - наблягам доста на бобови - леща, боб или пълнени чушки или пилешка пържола със комб. гарнитура, тук чат пак си позволявам и вафла но 9/10 хапвам плод за десерт
16.30 Следобедна закуска - кисело мляко с шепа овес/бадеми и задължително една голяма ябълка
18.00 Тренировка (работя от 8.30 до 5.30 на бюро като теб)
19.00 1 супена щедро загребана лъжица мед - след 15мин 30гр. протеин на пудра
20.00 Вечеря - стабилна
23-24.00 Казеин или домашно сирене с домати, маслини и понякога риба тон

С този режим аз качвам доволно (умерено). Мисля, че има какво да извлечеш от този режим за да обогатиш твоя.
За протокола: имам 3 тренировки седмично, + един път футбол + един път бокс. В момента съм почти 80кг. сутрин след тоалетна (бях 77.5 когато се върнах от морето - преди 17 дни). Други добавки освен протеина - xtend по време на тренировка. Имам и един slin-sane който ще пробвам от Октомври.

Поздрави :)

Мнението беше редактирано от kermit на 09.09.10 14:15.

09.09.10
14:42

Благодаря много за мненията, харесах си няколко неща който мога да прибавя към менюто и това са:

сутрин към 9 без нещо сандвич с пълнозърнест хляб и шунка/филе и/или кашкавал и яйца евентуално
10:30 кисело мляко 1 кофичка
16:30 кисело мялко и бадеми (овеса не ми харесва) или пуешко филе и яйца
след тренировка kermit ти взимаш протеин но аз в момента нямам достатъчно кинти и ще си ям 4-5 яйца :)

това мисля да променя още от утре.

Не бих отказал още съвети и неща за хранене :)

отивам към фантастико

Мнението беше редактирано от super_fly на 09.09.10 14:51.

09.09.10
18:35

Да ти имам и проблемите. Тука има хора дето работят по 10-12 часа на ден и намират време да се хранят нормално. Стига т’ва е вече смешно! Работиш както се предполага, че трябва да работят навсякъде и си недоволен. Излизаш късно - имаш време за закуска. Имаш обедна почивка. Следобяд никой нищо не ти казва, ако ядеш докато работиш. Прибираш се рано - имаш време да си сготвиш. Какво още искаш?
Прочети просто кои храни, какво съдържат. Съобрази се с твойте моментни желания и действай.

Мнението беше редактирано от Fallen на 09.09.10 18:37.

09.09.10
19:41

Дори Рони Колман бачкаше на пълен работен ден, и то в разцвета на кариерата си, когато още мачкаше на Олимпия ;)
П.П. Сутрин ако не можеш да ядеш - протеин или протеинов бар, после в работата яж нещо друго. На обяд - нещо читаво (с месо). След обяд - пак протеин или ядки или мляко с ядки или сандвичи. Вечерта вече в къщи си готвиш още 2 пъти месо и яйца и готово.

Мнението беше редактирано от Петко К на 09.09.10 19:43.

10.09.10
14:25

Еее gips как ме нахрани се едно ... кой знае какво съм казал ццц. Не случайно съм учил в 5 години за да стана програмист а с точно тази цел да работя в такова удобно работно време и да мога да правя каквото си поискам. :)

От днес започнах с пълнозърнестия хляб, сутрин сандвичи, след обяд шунка,ядки,мляко,сандвичи. Благодаря ви за идеите сега да видим какво ще стане след 2-3 месеца :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1