ЗА тези под 18 години

Темата е заключена.
BR

28.03.05
20:22

Аз съм на 16 години, преди 2 месеца ги навърших и знам че може да изглежда малко нахално и самоуверено но все пак искам да попитам. Висок съм 1.81 сантиметра, тежа 67 кила доста съм чист, ръката ми топла е 37 см, гърдите около 112см талията 70 см прасец 40, краката около 56см.  и се чудих дали с тези мерки и моята възраст мога да отида на състезание или още е доста рано. Благодаря

Защо не отидеш тази година да гледаш едно състезание и да си прецениш за до година и без това вече е късно да се готвиш за него.Състезанията са разделени на юноши младежи и мъже.Юношите са тези до 18 години където за момента си ти.Младежите до 21 и от там нагоре мъжете има и ветерани които мисля са над 40.Тази година републиканското за младежи и юноши ще се проведе на 16-17 април в град Добрич.Ако имаш възможност отиди и виж как е конкуренцията на родна земя.

29.03.05
09:17

Не са важни мерките, а общата визия. Иначе всеки може да отиде на състезание, ама... Наистина е по-добре да видиш къде се намираш спрямо другите. В нета има доста снимки на юноши, потърси и ги разгледай. (това в случай че не можеш да отидеш на някое състезание)

05.04.05
13:02

Ами най- добре е наистина да си свериш часовника в Добрич! Честно казано има момчета в доста добра форма при юношите, но не знам кой ще учавства и кой не!

DR

08.04.05
12:30

пич аз съм състезател на юноши миналата година ми беше първото състезание и бях на 15 не е важен размера на тия састезание важни са плътност обем симетрия релеф......защото почти всички юноши излизат мноо мазни на сцената и така по релефните са винаги по напред... съдийте дори гледат как се държиш на на сцената и др. сичко е важно

08.04.05
19:21

Drecs братле пусни някое фото да видим за кво става на въпрос

08.04.05
19:25

На състезанието в Добрич ще видите дрекса в действие.
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1