BSN Syntha + Cellmass + nitrix + noXplode

09.09.10
14:30

Здравейте колеги,
  Искам да попитам какви са отзивите ви за стака от BSN Syntha + Cellmass + nitrix + noXplode.
Ако е вазможно да ми дадете информацич как се приемат и дневните дози. И евентуално какъв ефект имат.
Благодаря предварително.

09.09.10
18:53

Какъв ефект може да има от стак за маса? Остарял е обаче. Излязоха много по-нови неща на тая фирма конкретно. Syntha’та според мене си е набутвация. За тия пари можеш да си вземеш по-голямо количество. Nitrixa много хора го плюят, а сега като излезе epozina и го забравиха. Фен съм на Noxa и Cellmassa, НО ще ти трябват по 2 кутии(ако говориме за AVPT)

09.09.10
19:30

ясно а като цяло какви пари ще излезе този целия “цикъл” ориентировачно , че аз не см мн ориентиран? мерси

КК

09.09.10
19:41

Излишни пари е цялата работа, от бедна фирма като бсн не очаквай да станеш животно, а само значително по-беден ^^

09.09.10
19:49

Ами благодаря за мнението , да ми предложиш евентуално някакв заместител на тази комбинация чувал см за “DarkRage” пак е нешто като Но-хплоде но маи по добро какво мислиш за него? даи савет какво да си купя че да има ефект приготвил см около 350 лв.

09.09.10
20:32

същите работи ама на Сайтек примерно
fitneshrani.com/azotni-buustari/produkti/hranitelni-dobavki-za-sila-azoten-buster-big-bang
fitneshrani.com/kreatinovi/produkti/hranitelni-dobavki-kre-alkalin-kreatin
fitneshrani.com/proteini/produkti/whey-isolate-surovatachen-izolat-2-kg
и си почти перфектен
и с повече пари в джоба

09.09.10
20:39

благодарности за отделеното време , наистина полезни съвети , ако имам въпроси ще питам :)

Мнението беше редактирано от Zlatkov на 28.09.10 00:02.

07.01.11
21:17

Искам да попитам как мога да комбинирам Cellmass,No-explode,Nitrix и Muscle Juice в тренировачни и нетренировачни дни и също така в какви дози ... ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1