фитнес уреди

05.04.05
23:39

да знаете някакъв сайт със схеми и чертежи как мога да си направя например скрипец  или пек дек или какъвто и да е друг фитнес уред.Засега съм си направил скрипец,обаче никога не съм влизалв зала и не знам каква друга машина може да се направи.

08.04.05
12:19

[quote author=“freakster”]да знаете някакъв сайт със схеми и чертежи как мога да си направя например скрипец  или пек дек или какъвто и да е друг фитнес уред.Засега съм си направил скрипец,обаче никога не съм влизалв зала и не знам каква друга машина може да се направи.

еми влез с фотоапарата...има и сайтове със снимки :wink:

08.04.05
19:56

И мен ми е интерестно,ако някои знае за някой такав саит може да го сподели.

08.04.05
20:03

ами има нещо подобно на скрипец което се прави сравнително лесно прилича на халки закачат се 2 куки на тавана и прекарваш през тях по 1 въже от 1 му край слагаш тежестите а от другиа дърво с форма на геврек
и така може да тренираш гърди гръб и тнт

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1