Жен-шен трибистан или и двете.

LO

08.04.05
00:14

Може ли да ги комбинирам и весто трибистан да си правя чай от бабини зъби че излиза по тънкоот таблетките.ЖенІшен от кой да си взема този с пчелно млечице има някакъв с гинко билбола или просто чист жен-шен.На ампули като течност или на хапчета да го взема.
Сега пия ампули по 10мл. само жен-шен.Трябва да си правя някакви цикли.Защото гледам на опаковката на бабините зъби пише че нещо вредяли ама забравих какво.

08.04.05
21:38

от чая няма да постигнеш нищо

08.04.05
22:50

[quote author=“6efa”]от чая няма да постигнеш нищо

Това е все едно да кажеш: “От протеина няма да постигнеш нищо” И ако го кажеш, ще си прав, защото освен протеин ще ти трябват и бъглехидрати и мазнини и т.н. и т.н. Схвана ли?

Аверче за бабини зъби не знам, но всякакви хран. добавки в добрите дози са добре дошли. Жен-шена по-принцип нищо няма да ти стане ако не правиш паузи, но за всеку случай прави по 1 седмица почивка. И можеш да ги редуваш там различните видове. /Май на ампули е по-добър, този на хапчета мен малко ме съмнява..., но не не съм сигурен/

08.04.05
23:26

:shock: не схванах и кво  :evil: идеята е че бабините зъби са си прост трибестан и за да постигнеш некакъв задоволителен резултат трябва да свариш 2 кила трева(образно казано)което е глупаво при положение че може да си вземеш готов екстракт иначе немам нищо против чая но просто нема смисъл отделно че вкуса му е доста блудкав 8)

LO

15.04.05
17:36

2 кила ми се струват доста не мислиш ли

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1