FYRE, относно приема...

02.09.10
16:23

Здравейте,доста теми има относно огънчето и приемът му но  не срещам много сходни схеми,ощо взето единственото общо е че се почва 2 по 1 и постепенно се вдига приема.Въпросът ми е  приемът трябва да го съобразя да е преди хранене  винаги  и преди тренировка ли? избрала съм си 2 схемички,ако може да ми дадете съвет коя ще е по-добре да приложа.Жена съм,168,65 кг,тренирам 5 пъти в седмицата,3 пъти кригови и 2 изцяло кардио тренировки.Ето схемите:

2 пъти на ден (сутрин и следобяд)
30мин преди храна или физическо натоварване.

а) 4 дни - 1 + 1 хап (2)
б) 7 дни - 2 + 1 хапа (3)
в) 14 дни - 2 + 2 хапа (4)
г) 7 дни - 3 + 2 хапа (5)   

При б) и г) по-голямата доза да е преди тренировка/кардио

И другата е :

5дни -2 x 1
5дни -3 x 1
5дни -сутрин-вечер x 2, обед 1
5дни -3х2

Хайде помагайте на невежите :)

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 03.09.10 18:15.

КК

02.09.10
16:55

Първата схема, иначе просто е добре дозата да се приема винаги на гладно, примерно час да е минал от храненето, освен ако не тренираш следобяд, приемът няма как да бъде “перфектен”, но това да не те притеснява. Просто взимай първата доза след ставане, 30мин преди храна или кардио на гладно и следващата на гладно след 5-6-7 часа примерно :)
Успех!

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 02.09.10 16:57.

02.09.10
23:12

5 хапа Файър няма ли да ти дойдат в повечко...

Аз от днес го пия : сутрин 1 и преди тренировка/кардио пак 1. Още не мога да заспя , пия по 3 кафета.
Апетит нулев, а съм свикнал да ям 5 пъти като вол. Просто ми разказва играта тоя файър като за първи ден.
Доволен съм.
Мисля да увелича максимум до 1 сутрин и 2 преди тренировка...

КК

02.09.10
23:18

Ми като човек изпил 3 опаковки ти гарантирам, че 3+2 като стигнеш, ще си привикнал толкова много, че ще го усещаш по абсолютно същия начин както в момента 1+1.

03.09.10
14:44

казано от Камен Каменов на 02.09.10, 23:18:

Ми като човек изпил 3 опаковки ти гарантирам, че 3+2 като стигнеш, ще си привикнал толкова много, че ще го усещаш по абсолютно същия начин както в момента 1+1.

Да,съгласна съм с Камен,именно затова е и постепенното повишаване за да не е толкова голямо стресирането,на мен по принцип добре ми понасят добавките и винаги са си ми идвали добре дозите които масово се определят така че мисля да го послушам

05.09.10
18:57

На някой да му съхне устата? Досега преди не съм имал такива проблеми, ама сега от както пак пия ми съхне и то доста, все 1 съм на SX пак...

Мнението беше редактирано от Lenks на 05.09.10 18:57.

07.09.10
11:40

Има леко изсушаване и при мен, но малко се застъпи и с падането на температурите и вятъра...

07.09.10
21:37

казано от Lenks на 05.09.10, 18:57:

На някой да му съхне устата? Досега преди не съм имал такива проблеми, ама сега от както пак пия ми съхне и то доста, все 1 съм на SX пак...

оле ,и на мен,ама само на 1-я хап, странно е,но на 2-я и 3-я вече нямам пресъхване и не усещам нищо различно...мисля си че явно не ми действа и съм файъроустойчива :D освен да вдигам дозата

08.09.10
10:14

Схемата на производителя:

1) 4 дни - 1 + 1 хап (2)
2) 7 дни - 2 + 1 хапа (3)
3) 14 дни - 2 + 2 хапа (4)
4) 7 дни - 3 + 2 хапа (5)

Когато си на 2) и 4), гледай по-голямата доза да е преди тренировка.

08.09.10
12:53

казано от N’ataly на 07.09.10, 21:37:

оле ,и на мен,ама само на 1-я хап, странно е,но на 2-я и 3-я вече нямам пресъхване и не усещам нищо различно...мисля си че явно не ми действа и съм файъроустойчива :D освен да вдигам дозата

Aми при мен си работеше преди с по 3 хапа на ден. Но съм забелязал, че почвам да свалям някъде след десетия ден. Сега съм 2х2 хапа дневно и направо не ме свърта на 1 място. Досега 3 пъти съм пил преди това и 3-те пъти ми действа доста добре винаги свалям доста. А между другото тука май имаше жени които са го пили и не са имали резултати от него...

08.09.10
20:52

казано от Lenks на 08.09.10, 12:53:

казано от N’ataly на 07.09.10, 21:37:

Aми при мен си работеше преди с по 3 хапа на ден. Но съм забелязал, че почвам да свалям някъде след десетия ден. Сега съм 2х2 хапа дневно и направо не ме свърта на 1 място. Досега 3 пъти съм пил преди това и 3-те пъти ми действа доста добре винаги свалям доста. А между другото тука май имаше жени които са го пили и не са имали резултати от него...

днес ми е 3 ден,2 по 1 пия,резултат няма,не го усещам никак като цяло ,даже ме гони някакъв луд апетит и прегрешавам с диетата...  но от тук наперд ще се озаптявам, че работата не е на добре .....

Едни от най-лошо похарчените ми 86 лева,абсолютно нищо не усетих през целия прием от натуралните съставки,нито пък имаше някаква промяна в теглото.Дано при теб като вдигнеш дозата да стане,че иначе не е добре работата :)

09.09.10
09:47

Ох,дано че мн разчитам да  ми помогне да бутна 5 кг  от себе си :D

КК

09.09.10
10:45

Ако си ти на снимката, не знам къде ще ги намери тия 5кг тоя файър :О

казано от Камен Каменов на 09.09.10, 10:45:

Ако си ти на снимката, не знам къде ще ги намери тия 5кг тоя файър :О

x2 при -5кг отива на грозно вече работата :)

09.09.10
14:17

не е така,има още по дупето и краката за сваляне,ама са се закучили нещата си си тъпча на едно място,затова реших да си помогна леко :) ще видим, след месец ще споделя снимково има ли резултат :)

Идеално,само ще развалиш нещата с тоя файър :P

09.09.10
20:22

5кг да сваляш са много за теб... Не е хубаво да се прекалява и с тази мания за сваляне... Но това си е лично мое мнение...На вас жените ви е вродено чисто природно да имате повече % подкожни мазнини от мъжете и честно казано като се развали тоя баланс в повечето случай се получава от красиво женско тяло -> нещо с неопрелен пол... Не говоря конкретно за теб или това да е насочено към теб по какъвто и да е било начин, само казвам :)

КК

09.09.10
20:28

И телефон, ако оставиш със снимките.. (блъш) ^^

09.09.10
21:52

Определено съм съгласна че прекаленото вманиачаване при жените води  грубовата външност,аз съм привърженик на по-женствените форми а не на мега оформените,дори се притеснявам да не ми пораснат много ръцете ,но това са си отделни филми :D Ако не стане с файър ,ще пробвам с Л-карнитин,няма отказване :)

10.09.10
03:12

Л-карнитина е доста по-слаб бърнар като цяло :) Може би трябва да се ориентираш към OxyElitePro…

10.09.10
05:40

то така ако растяха ръцете тука всички щяхме да сме с 50 см + ръце
тренираи си спокоино мускули не се правят толкова лесно
още повече и от жена

Еха, тези теми ... момиче в очевидно добра форма иска да смъкне и невъзможното от себе си, ползвайки топ продукти за отслабване, а представителите на отсрещния пол я убеждават, че не е необходимо.

В едно 90% от случаите във форума успех с убеждаването не е имало, но колеги, да не губим надежда. Току виж N’ataly ни изненадала. :)

10.09.10
08:26

казано от N’ataly на 09.09.10, 21:52:

Определено съм съгласна че прекаленото вманиачаване при жените води  грубовата външност,аз съм привърженик на по-женствените форми а не на мега оформените,дори се притеснявам да не ми пораснат много ръцете ,но това са си отделни филми :D Ако не стане с файър ,ще пробвам с Л-карнитин,няма отказване :)

По-принцип много се чудих преди да си купя файъра ,дали него или окси-то,но на много места прочетох че действал на отделни части от тялото само ,странно ми се стори но пък щом казват хората....така се откзах и си взех огънчето.Ти ако си пил окси можеш ли да споделиш дали има нещо вярно в това? А мнение за това Lipo 6 да не би да имаш :)

Мнението беше редактирано от Nataly на 10.09.10 08:27.

10.09.10
09:28

Струва ми се,че накрая ще се получи нещо грозно :)

КК

10.09.10
10:24

Тва с ръцете се сещам за Гергана фолк певицата дойде в моя фитнес да тренира и тоя треньора и даде лежанка само с лоста и тя не искаше да прави и ме посочи мене и вика не искам да ми станат ръцете като на тва момче ^^

Иначе тва си е пълен мит за добавките за сваляне, които действат на определени места, оксито определено е по-добър избор от файър, толкова ми хареса, че си взех втора опаковка и е просто нечестен продукт, свалям си и без да се разцепвам от кардио, което при файър не става :) Не казвам, че е много естествено, но засега и пишката си ми е тук и сичко, пък знае ли човек.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 10.09.10 10:28.

10.09.10
10:59

абсурдно е да се смята че определена добавка деиства на определени места
тялото е като надут с въздух балон - не можеш да сваляш само в едната част

10.09.10
14:02

казано от N’ataly на 09.09.10, 09:47:

5кг са доста предвид това, че и сега изглеждаш изчистена, но решението е твое. Ако не си опитвала въглехидратна ротация, горещо я препоръчвам! Работи! :)
http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/the_carb_cycling_codex

10.09.10
15:34

казано от Стоянчо на 10.09.10, 14:02:

казано от N’ataly на 09.09.10, 09:47:

5кг са доста предвид това, че и сега изглеждаш изчистена, но решението е твое. Ако не си опитвала въглехидратна ротация, горещо я препоръчвам! Работи! :)
http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/the_carb_cycling_codex

Благодаря колега( понеже забелязах че и ти си юрист) :)  ще прочета статията.Иначе ще пийнем  огънчето пък ако не подейства  ше починем и вземам окси-то,щом толкова го хвалите :) ,да уточня подробността че сега сам с 2 кг над тези на снимката и нали знаете колко е дразнещо така :D

10.09.10
16:57

Оо цели 2 килограма...малее колко ли си се освинила нямам думи. Абре според мен изглеждаш чудесно, не ти трябват никакви фатбърнери.

10.09.10
20:21

Oxy не съм пил и не мога да дам мнение, чак пролета като дойде и почна да чистя след зимата мисля на него да заложа в комбинация с още нещо, освен, ако до тогава не изникне нещо ново :) Lipo 6 съм пил и не съм доволен, не усетих особен ефект и за мен е прехвален... SX съм пил и мога да кажа, че това е другия бърнар от който съм доволен освен Fyre, но за жалост го няма вече... Други неща от които HE съм доволен са MHP Dren и JetFuel Pyro. Л-карнитин съм пил под всякакви форми и количества никакъв ефект... Super Cuts 3 става, но за хора които по-лесничко свалят попринцип или търсят по-мек и евтин бърнар, или пък имат много да свалят...

Мнението беше редактирано от Lenks на 10.09.10 20:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1