4astta,kadeto sa zarnata na gardite

Темата е заключена.

01.05.04
20:28

zdraveite.Iskam da si prikazvam tuk,s hora koito mogat da mi pomognat.Imam edin problem.visok sym 176 sm,teja 72 kg.Hodq ot 6 meseca na fitnes.vzemam surovata4en protein + L-carnitine.pove4eto muskuli sa mi orelefeni.gardite sa6to.no samo gornata i strani4nata 4ast.To4no kadeto sa zarnata mi,kadeto e tova cvetnoto(kafqvo) pole,kadeto se namira zarnoto v gardata mi e stra6no izduto i ne moje da se opravi.dosta e grozno.ina4e gyrdite mi kato cqlo sa oformeni.no tva ne6to e izpuknalo i nqma nikakav muskul tam.Ako nqkoi moje da mi pomogne kak moga da go iz4istq shte sym mu mnogo blagodaren?  :o

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 17:39.

Каквото и да кажа ще е доста на изуст, тъй като няма да е зле да те види лекар. Ако те боли при допир има вероятност да е някаква фаза на гинекомастията. Иначе ако си забелязъл по снимките, доста културисти (и не само) имат подобни зърна - въпрос на ген. Ако нямаш здравословни проблеми ще е само от генетиката, която за съжаление, няма как да промениш.

02.05.04
20:13

Neznam kakvo e to4no ginekomastiq,no mnogo hora mi kazvat 4e e gen.ako e ginekomastiq,kakvo trqbva da napravq i shte mi pomogne li fitnesa po nqkakav na4in?

02.05.04
21:21

[quote author=“Velizar”]Neznam kakvo e to4no ginekomastiq,no mnogo hora mi kazvat 4e e gen.ako e ginekomastiq,kakvo trqbva da napravq i shte mi pomogne li fitnesa po nqkakav na4in?

Ако е гинекомастия ще се оправи с времето - аз имах проблеми с гинекомастията когато навлизах в пубертета (бях 14 годишен) и това е често срещано! Мина ми за няколко месеца без каквито и да било лекарства (докторите искаха да ме режат - мазни педали - мислеха, че имам тумор)! Ако е от генетиката - не мога да помогна, но мисля, че при една масивна гръдна мускулатура, няма да си личи!

BA

02.05.04
22:02

Здрасти! Ами да ти кажа и аз имам същия проблем. С маса няма да се оправи. Защото един познат и той го има и прави маса ама не изглежда по-добре. Аз сега чистя мазнини и мисля, че има голям напредък. Ако искаш опитай и ти да чистиш мазнини и за гърди прави 1 базово и повечко оформящи и задължително включи “кросоувър”(с кабели) и пекдек, защото и двете са за нашия случай. Също така след тренировка опитай на да въртиш на колелото към 20 минути. Много е ефектно. Аз лично се потя много обилно. Ами това е за сега брато.

Успех !!!

VE

05.05.04
15:44

Специално за тази тема се регистрирах във форум-а. Тренирам от някъде и аз половин година. По-принцип Гърдите са ми големи, но добре оформени, но имам и аз същия проблем. Точно около зърната стои през по голямото време изпъкнало. Това се дължи на мазнини според мен. Но проблема е че нямам мн маса. Имам също още 2ма приятели със същия проблем. Висок съм 180 и съм 70 кила. Как мога да се освободя от тези мазнини ? Пробвал съм почти сичко за гърди но няма ефект :(.

05.05.04
23:06

Тези подувания около зърната на гърдите са получени по една от две възможни причини. Първата гинекомастия (женски тип гръдна тъкан) получена в пубертета. Ако тогава е била по-сериозна е възможно част от нея да си остане доживотно. Възможно е да се отстрани с козметична операция. Втората възможност е тези подувания да са причинени от мастопатия, но тя не се отнася за вас - получава се при хора с много наднормено тегло. Според мен и двата варианта са поправими с повече тренировки (т.е. да сте постоянни, а не да тренирате 7 пъти седмично :) )

Дано съм ви бил полезен!

06.05.04
15:04

Blagodarq vi za mneniqta,shte si izvadq pouka.Ne o4akvah tolkova mnogo hora da se wkli4at tuka.Prodaljavaite da pi6ete :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1