Готини интервюта от гет биг

07.04.05
18:08

Тези интервюта са от гет биг. Днес ги зачетох и видях, че има интересни неща и ми направи впечатление, че си признават, че зобът. Лий Прийст казва, че зобъл станозол и някви такива гадости, даже по-малко от жените :)) супер смешка е това.
по-здрави

PI

08.04.05
10:51

еми емо то в едно списание..ама деазнам ся как му беше името тоя..Хейко Колбах каза че целия се е бил напраскал със синтол..(в минимални количества каза той) Ха Ха Ха.. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

08.04.05
13:44

[quote author=“Pitt_Bull”]еми емо то в едно списание..ама деазнам ся как му беше името тоя..Хейко Колбах каза че целия се е бил напраскал със синтол..(в минимални количества каза той) Ха Ха Ха.. :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Малее карикатура са просто голяма смешка, как лъжат финтове, че сами се излъгват
по-здрави

08.04.05
21:07

Емо мерси за линк-а. наистина има интересни интервюта пък са и бая. аз прегледах само 2 на декстъе и крек таитъс където нямаше нищо за зоб. а това че никой не си казва точно колко много зоби ми се струва новмално най-малкото предвид законите по цял свят (все си мисля че ще им правят проблеми ако кажат за зверската химия ама незнам де..), пък е и нормално никой поне докато се състезава да си каже вижте аз какво вземам, аз съм най-назобения и тн.., а и донякъде може би това е тяхна тренировъчна тайна.. абе незнам ама ми се струва логично и нормално да не си казват всичко!

08.04.05
22:06

Виж интервюто на Лий Прийст там казва, че зобал станозол, а е пробвал растежен, но не му харесъл
по-здрави

08.04.05
23:11

Прочетох го това интервю с Лий Прийст . Човека направо се разбива да лъже . Похвално ,е че си признава ,че взима “забранени медикаменти “, ама какви са тия глупости дори тестостерон не взимал!
Айде стига моля ! :wink:

09.04.05
19:28

Няма смисъл да ли си признават всеки по запознат със спорта знаеhttp://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_40.gif

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1