10.09.10
13:48
Здравейте, сравнително нов съм в фитнеса около 6 месеца - 170см , 70кг.
Искам да видя съветите ви относно N.O.-Xplode.По-точно с какво да го комбинирам за повече концентрация, издръжливост, сила и тренировъчната интензивност?Мислех си за Nitrix,но искам да видя какво ще кажат хората с повече опит от мен.
От това, което са ми казвали и съм чел, за Nitrix, той почва да действа по-късно, така че е почти задължително да вземеш разфасовката с 360 хапа (голямата) - просто да знаеш.
казано от nik0lay на 10.09.10, 13:48:
Искам да видя съветите ви относно N.O.-Xplode.По-точно с какво да го комбинирам за повече концентрация, издръжливост, сила и тренировъчната интензивност?Мислех си за Nitrix,но искам да видя какво ще кажат хората с повече опит от мен.
Еми този буустер ще ти осигури всичко това,което си изброил.Nitrix не ти трябва.Купи си хубава суроватка , някоя матрица или казеин за преди лягане и храненето да е на ниво !
Малак ти е стажа за подобни добавки и приема им се обезсмисля!Но попринцип към no explode се прибавя креатин или креатинова матрица + протеин.
казано от Николаи на 11.09.10, 09:26:
Малак ти е стажа за подобни добавки и приема им се обезсмисля!Но попринцип към no explode се прибавя креатин или креатинова матрица + протеин.
Защо да се обезсмисля ? Предназначението на буустера не е само да напомпва,да подобрява фокуса и издръжливостта и да намалява умората.Най-важната дейност е разширяването на кръвоносните съдове,което спомага за по-голям приток на хранителни вещества в мускула,следователно и стимулиране на неговия растеж.Много хора допускат грешка и не пият буустер в почивните дни.В NO-Xplode има креатинова матрица.Не е много,но е достатъчна.
15.09.10
07:59
казано от nik0lay на 10.09.10, 13:48:
Здравей, спокойно можеш да го комбинираш с ето този продукт:
sportlements.com/%D0%BF%D0%BE%D0%BF%D1%83%D0%BB%D1%8F%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%BA%D0%B8-%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BA%D0%B8/bsn/cellmass/
и евентуално един протеин - Syntha 6, да речем.
Мнението беше редактирано от The Messenger на 15.09.10 08:01.
17.09.10
20:08
Здравейте,аз съм 1,75 висок 70 кг ,искам да съчетая ‘No-xplode’ с ‘Animal M-stak’ дайте мнения дали е добра комбинацията .. тренирам от около 6 месеца .