Малко изяснение дали да почвам НВД.

11.09.10
08:46

Здравейте.
Това е 2 рата тема която пускам и ето и въпроса .Тежа 63 кг и съм висок 175. Имам голям процент подкожни мазнини ,около 10 15 процента (пък може и по малко де ама аз така се определям :D).Ще е добре ли да направя  да направя 1 месец нвд за да се изчистя.  И ако това стане после по кой хранителен режим трябва да продължа за да задържа малкия процент подкожни мазнини .РБД или някакъв друг.

11.09.10
08:58

казано от nf0rce на 11.09.10, 08:46:

Здравейте.
Това е 2 рата тема която пускам и ето и въпроса .Тежа 63 кг и съм висок 175. Имам голям процент подкожни мазнини ,около 10 15 процента (пък може и по малко де ама аз така се определям :D).Ще е добре ли да направя  да направя 1 месец нвд за да се изчистя.  И ако това стане после по кой хранителен режим трябва да продължа за да задържа малкия процент подкожни мазнини .РБД или някакъв друг.

Чакай малко, на такъв ръст и килограми, да имаш такъв процент е нещо доста странно, но както и да е. Нека да приемем че е така.
Първо не ти знаем стажа, но като цяло абсурд да си мислиш че ще успееш да се изчистиш за 1 месец на НВД, определящо е и какво цели имаш поставен, аз лично не ги разбрах.
Няма много логика да се чистиш след това да качваш после пак да чистиш ... постоянната вариация в килограмите едва ли е най-удачния начин да си “здрав”. Аз ти предлагам да изчистиш храната ти до нещо което е “познато” за организма на един човек, да се храниш с правилно количество мазнини и протеин. И да заложиш на едно 6 месеца постоянство.

11.09.10
09:18

http://www.biodoctor.hit.bg/img/bia_table.jpg
Според тази таблица 10-15% подкожна мазнина е напълно в нормата. Според една друга таблица 9-12% е релефен, а 12-15% нормален. Освен това на тоя ръст и тези килограми малко странно да имаш много мазнини, все пак е добре да се спомене стажа, пък и някоя снимка да пуснеш.
НВД според мен е безмислено лишение. Хората чистят дори с въглехидрати и мазнини, разбира се като се спазят определени количества.
Спирането на сладко, хляб, газирано и др подобни НЕ е НВД.
Напълно подкрепям горния пост, че е безмислено да се чисти мазнина, след това да се качва маса, след това отново да се доизчиства излишнтата мазнина и ката до безкрай.

11.09.10
11:33

Целите са ми да сваля подкожните мазнини до минимум и после да успея да задържа същия процент подкожна мазнина , като в същото време качвам ММ.Ако това не е възможно просто ми кажете.Защото като видях РБД диетата и си помислих , че може да съм с малък процент подкожни мазнини и в същото време да качвам ММ , а и ще съм по релефен. Снимки ще кача  днес но по късно ,че в момента нямам много време.мерси за съветите .

Мнението беше редактирано от nf0rce на 11.09.10 11:34.

11.09.10
14:18

esn мерси сега по прочетох и малко повече за диетите . Да няма смисъл от нвд .Но няква преспектива за плочките има ли ?? ако си ги правя в седмицата 2 3 пъти и си хапвам стабилно тоест някаде по 150 грама белтък за деня като спазвам и следя по колко калории приемам на ден има ли някакъв шанс да са покажат ( малко тъп въпрос де ама все пак да знам да чакам ли резултатите :Д)

11.09.10
17:59

атанасов ето и снимки http://www.bb-team.org/gallery/135093/#axzz0zFEdbOEz

11.09.10
20:41

Като нямаш плочки, как да се покажат? ;) Аз сигурно имам повече мазнини от теб. Трябват ти здрави тренировки и ядене, а не чистене.

11.09.10
20:58

Петко тоест да ям здраво и тренировка хубава програма и тва е ? по 150 грама протеин на ден и 2500 кцал добре ли е за 63 кг. смятах ги по формулите в сайта ??

11.09.10
22:12

2500 калории може и да са много, освен ако не правиш кардио. протеина май е добре като количество.
като гледам снимките, по-скоро ти трябва тренировка за корема отколкото чистене. тренирай корем 2-3 пъти седмично отначало без тежести, след време може да добавиш тежести, но тогава намали до веднъж на 4-6дни тренировката му :)

12.09.10
07:14

казано от nf0rce на 11.09.10, 08:46:

Здравейте.

1. 10-15 процента не са много
2. не яж боклуци
3. не спирай да тренираш
Ако изпълниш горните ще си впечетлен от резултата

12.09.10
13:25

казано от nf0rce на 11.09.10, 17:59:

като те гледам си само арматура и кожа ,кви 15% мазнини те гонят как ги измери ?  :)
Ако искаш повече мускули отивай в залата + добро здравословно хранене с качествени продукти !!!

13.09.10
04:51

казано от davidorentol на 12.09.10, 13:25:

казано от nf0rce на 11.09.10, 17:59:

като те гледам си само арматура и кожа ,кви 15% мазнини те гонят как ги измери ?  :)
Ако искаш повече мускули отивай в залата + добро здравословно хранене с качествени продукти !!!

x2

fire.is.my.nature

13.09.10
07:48

Виж този сайт и методите , които се използват : http://www.leangains.com/search/label/Client%20results

Може да ти е полезен :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1