11.09.10
15:23
Здравейте,от скоро ще тренирам борба,та въпроса ми е ,какво да пия за да поддържам масата която съм постигнал до момента ,86 кг съм,досега съм пил протейн и креатин,в момента пия само 1-вото ,кое според вас ,ще ме възстановява достатъчно,или предложете някоя друга.Благодаря предварително ! P.S Извинявам се ако не е правилния раздел,този ми се видя подходящ за темата.
казано от Камен Каменов на 11.09.10, 15:26:
fitness1.bg/mh-recon/
благодаря,ти но пише че се очаква скоро ,няма ли други подобни който са на пазара ве4е
Протеин, ВСАА, глутамин, комплексни амини - тези работи спомагат за възстановяване.
14.09.10
12:35
За да е оптимално възстановяването само протеин няма да стигне, но все пак е нещо. Комбинирай го поне с аминокиселини, добро хранене и почивка и ще се чувстваш отпочинал. Ако имаш възможност можеш и да добавиш още неща... Успех
Аз съм завършил спортно училище с борба и от опит знам че ти трябва просто здраво хранене, от време на време е добре по някое креатинче.Протеин е добре да пиеш постоянно.В смисъл че не ти пречи ако имаш вазможност да си го позволиш.Препоръчвам ти да си вземеш нещо за издръжливост.Незнам дали ще си свободняк или класик.Аз тренирам свободна (вече за удоволствие)и трябва да ти кажа че последното което искаш е да се напомпиш още първата част и да си барз и пластичен като дърво във втората и евентуално третата.Най добре гледай да си задържиш теглото защото горната категория е чак на 96 докато сега трябва да свалиш само 2кг за 84.