http://stronglifts.com/prison-guys-build-muscle-training-lessons/

Темата е заключена.
Прескочи до:

10.09.10
09:36

Какво мислите по въпроса?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 19:12.

10.09.10
10:02

* Prison guys DON’T eat slow protein pre bed
* Prison guys also DON’T eat fast protein post workout
* Prison guys definitely DON’T have protein every 3 hours

:D :D :D

Мнението беше редактирано от VEGATA на 10.09.10 10:03.

10.09.10
10:12

Е не спазват диети,не пият протеини,ама помпат стероиди.В щатите са евтини и затворниците могат да си ги позволят.

10.09.10
10:39

Е, то и без храна като седят там 10-20 години и бъхтят всеки ден, ще има резултат. Аз познавам един човек, който никога не се е хранил правилно, но тялото му е уникално, просто работата му е физическа. Това е почти същото.

тренирането му е цаката терниранетооо....

10.09.10
10:45

Шефа,ви го каза как стоят нещата.Ако искате се заблуждавайте,че само с трениране,без да спазвате някакъв режим(и сте чисти)ще стане нещо.

10.09.10
11:01

В тоя ред на мисли познавам един стругар- вече е пенсионер- някъде към 60. Пуши и пие и го е правел и преди, та тоз на тая възраст има много добре развита мускулатура- корема му е някакъв подут, но е корав като камък- не е тлъсто. Искам да кажа, че тояй понятие си няма от правилно хранене и тем подобни... има и друго това е само “елита” в затвора надали всички имат такива резултати, освен това не се знае преди това на какво ниво са били...

10.09.10
11:28

казано от Андриан К на 10.09.10, 10:45:

Шефа,ви го каза как стоят нещата.Ако искате се заблуждавайте,че само с трениране,без да спазвате някакъв режим(и сте чисти)ще стане нещо.

:D :D :D

10.09.10
11:44

Малко става като работата с неграта по лостовете от ютюб.
Гледат хората голяма група назобани маймуни да правят яки неща на катерушките и си казват - ми да аз няма смисъл да ходя на фитнес като мога да си вися по лостовете и да стана като тия :D Напоследък ако сте забелязали е доста популярно това, а всъщност по лостовете има 1 от 10 който действително да постига нещо с тях. Децата вече почнаха да се наричат “лостаджии” и да обясняват как фитнеса за нищо не става, докато правят по 5-6 набирания в серия :D

Дано сега не се появи постепенно “prison diet” модел за трупане на мускули с 2 некачествени яденета дневно, че тук във форума на момента ще си намери доволно много последователи, че и не само тук.

10.09.10
11:45

Prison diet! :D - развалена храна, групова оргия и бой на корем! :D :D

10.09.10
12:05

И със стероиди без правилна храна пак няма резултати - аман....
В затвора къде няма храна?
Имам лично информация за Плевенския затвор, че там ги хранят страхотно, може и храна отвън да внасяш (в троянския не може - нашия е тежък, за рецедвисти), дори съм чувал, че плевенснкия го наричат “Залата” :D :D

10.09.10
12:06

Е какво, искаш да кажеш, че ги хранят с мръвя и яйца ли :О

ПП. Нека питбула внесе малко яснота в цялата ситуация, той нали е негър :D

10.09.10
12:06

Аз го казвам, не виждам смисъл да давам всеки месец по 40 лева за фитнес. Ходя за по 1 месец през 5-6 месеца.

10.09.10
12:07

И в затворите в САЩ определено не ги държат гладни ;)

10.09.10
12:16

Гладни не ги даржат а и тренират базово не по сплит.

10.09.10
12:34

Да ама Prison guys зобят яко :D И както каза Петко в САЩ определено не ги държат гладни. В махлата има един бивш затворник с ръка над 47-48 и мислите ли, че това е станало само с храна?!

AZ

10.09.10
14:02

Нали уж в САЩ стероидите са незаконни...Но както казват някои затворници “В затвора и кораб да искаш,могат да вкарат...”
Друга причина е,че половината са наркоманчета,а като влязат заприличват малко на хора,защото започват и да се хранят.А и тренирането с висок обем дава резултати,но не при всеки,особено без храна.
п.п.Ние тука може само да си гадаем,ако има някой бивш(може и настоящ) пандизчия,който чете форума-да сподели как става :D

10.09.10
15:01

Без да съм прекалено навътре в затворническите истории :Д съм сигурен, че ги хранят стабилно, тренират стабилно и общо взето им се създава един режим, който и да не искат се повтаря всеки ден + 100% яко стероиди и има резултат естествено..
ПП:Затворите определено не са като по филмите - мръсни, гадни, някакви каши+хляб за храна и тн. По-скоро е точно обратното.

10.09.10
15:20

казано от jomo на 10.09.10, 15:01:

Без да съм прекалено навътре в затворническите истории :Д съм сигурен, че ги хранят стабилно, тренират стабилно и общо взето им се създава един режим, който и да не искат се повтаря всеки ден + 100% яко стероиди и има резултат естествено..
ПП:Затворите определено не са като по филмите - мръсни, гадни, някакви каши+хляб за храна и тн. По-скоро е точно обратното.

Явно не си чувал за затворите в Русия :D

10.09.10
15:36

В Русия всичко е различно...

10.09.10
15:51

Вие ги изкарахте ебахти луксозните хотели...

10.09.10
17:01

Аз съм намислил утре да обера някоя банка, тамън ще се порадвам на яко пари, пък като ме хванат ще има какво да ям в затвора, ще има тежести за трениране. Абе все плюсове.

10.09.10
17:39

казано от fam0us на 10.09.10, 17:01:

Аз съм намислил утре да обера някоя банка, тамън ще се порадвам на яко пари, пък като ме хванат ще има какво да ям в затвора, ще има тежести за трениране. Абе все плюсове.

И ново гадже може да си хванеш :D

10.09.10
17:48

казано от everytime we touch на 10.09.10, 17:39:

казано от fam0us на 10.09.10, 17:01:

И ново гадже може да си хванеш :D

С много татоси и пиърсинг и гаранция с доста соларен тен. :D

10.09.10
17:50

казано от bioDNA на 10.09.10, 12:06:

Аз го казвам, не виждам смисъл да давам всеки месец по 40 лева за фитнес. Ходя за по 1 месец през 5-6 месеца.

XAXAXAXA

10.09.10
21:33

Май не видях кое му е смешното:? Че не давам пари за фитнес, добавки и тнт. и въпреки това си имам много по-хубаво тяло отколкото хората във фитнеса ли:? Там ходя за разнообразяване на упражненията...

10.09.10
22:10

казано от bioDNA на 10.09.10, 21:33:

Май не видях кое му е смешното:? Че не давам пари за фитнес, добавки и тнт. и въпреки това си имам много по-хубаво тяло отколкото хората във фитнеса ли:? Там ходя за разнообразяване на упражненията...

По-добре въобще спри да ходиш да не ти се развали тялото (wait)  (rock)

10.09.10
22:22

казано от bioDNA на 10.09.10, 21:33:

Да ве, бате как не се сетих. Сигурно си уникален, съжалявам, че се расмях, днеска ми е смешно като цяло...

10.09.10
23:40

Добре, да качим по 2 3 снимки батко а... да видиш колко си здрав от фитнеса :)

11.09.10
07:58

казано от G33K на 10.09.10, 11:44:

Малко става като работата с неграта по лостовете от ютюб.
Гледат хората голяма група назобани маймуни да правят яки неща на катерушките и си казват - ми да аз няма смисъл да ходя на фитнес като мога да си вися по лостовете и да стана като тия :D Напоследък ако сте забелязали е доста популярно това, а всъщност по лостовете има 1 от 10 който действително да постига нещо с тях. Децата вече почнаха да се наричат “лостаджии” и да обясняват как фитнеса за нищо не става, докато правят по 5-6 набирания в серия :D

Дано сега не се появи постепенно “prison diet” модел за трупане на мускули с 2 некачествени яденета дневно, че тук във форума на момента ще си намери доволно много последователи, че и не само тук.

http://stronglifts.com/olympic-athletes-diet-nutrition-muscle-gains
A това как ще коментираш тогава?

11.09.10
09:34

Ето така The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.
поне на мен не ми отваря страницата :)
И стига ми се нахварляхте, не съм казал, че от фитнеса няма полза, сещаш се. Има и други варианти на тренировки освен фитнеса ако ме разбираш. Както казах ходя във фитнес залата за по 1 месец на половин година :) а и генетично съм надарен, може би затова ми се получава.

11.09.10
09:44

казано от bioDNA на 11.09.10, 09:34:

Ето така The page cannot be displayed
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.
поне на мен не ми отваря страницата :)
И стига ми се нахварляхте, не съм казал, че от фитнеса няма полза, сещаш се. Има и други варианти на тренировки освен фитнеса ако ме разбираш. Както казах ходя във фитнес залата за по 1 месец на половин година :) а и генетично съм надарен, може би затова ми се получава.

Сподели тази твоя генетика с жадните ни за красота очи, като качиш някоя снимка !

11.09.10
09:44

Сигурно гена ти е уникален, братле.Сигурно баща ти бая се е испотил едно време. Аз ти препоръчвам да почнеш да ходиш всеки месец, може един ден да си Мр. Олимпия.

11.09.10
10:21

Ми уникален е да, и го оценявам. А и аз не избивам комплекси и не искам да ставам Мр. Олимпия. Вървете чистете кг стига сте ми писали ^_^

11.09.10
12:03

казано от bioDNA на 11.09.10, 10:21:

Ми уникален е да, и го оценявам. А и аз не избивам комплекси и не искам да ставам Мр. Олимпия. Вървете чистете кг стига сте ми писали ^_^

Качи снимка бре хълк

11.09.10
12:32

Хайде 3000 лицеви, 2000 набирания, 5000 коремни.Баси здравата тренировка си направих момчееее, напрао се нацепих кат животно и съм супер здрав.Ае ся малко кола и пържени картофки.

11.09.10
13:09

То явно ти така тренираш и хапваш, затова гъза ти е колкото гърба и също толкова релефен. Нищо лично...

Мнението беше редактирано от bioDNA на 11.09.10 13:30.

11.09.10
17:42

казано от bioDNA на 11.09.10, 10:21:

Брат, това беше бахти обидата. Но я примем, сигурно си постигнал много повече от мен още на 12 години, с твоят уникален и единствен ген, който оценяваш невероятно.

11.09.10
18:09

Нямам намерение да обиждам никого, вие си знаете единия фитнес, а незнаете още куп работи и започвате да приказвате как без фитнес неможе. :)

11.09.10
20:27

Мда тва съм си аз.На 14 години съм и съм 83 кила,омазнен.Но това не ме прави дебел, а още по-малко гъза ми е дебел.

11.09.10
21:44

Така както аз незнам положението ти и не се опитвам да го иронизирам, така и ти не се опитвай да казваш нещо преди да си помислил или поне видял. Без лоши чувства.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1