Моля за мнения и съвети.

YE

12.09.10
00:01

Здравейте , висок съм 180 , тежа 73-74 кг , 19 г. Значи искам да орелефя тялото си ,  и най - вече да открия “плочките”.Като цяло плочките почти са се подали , имам натрупана мускулна маса , но примерно ако започна да бягам  - за да излезе нацяло пресата, нали по този начин ще сваля още килограми и ще стана кожа и кости? А , аз не искам това искам тялото ми да е нещо такова  :

http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://surgeryhelp.org/userfiles/Image/man_body_shot_height300.jpg&imgrefurl=http://surgeryhelp.org/menssurgery/&usg=__it216v1rEPC996Nfz3zcnDnBQEU=&h=300&w=199&sz=13&hl=bg&start=0&zoom=1&tbnid=Gkb4WvL4MVQgsM:&tbnh=123&tbnw=91&prev;=/images%3Fq%3DMan%2Bbody%26hl%3Dbg%26sa%3DX%26gbv%3D2%26prmdo%3D1%26biw%3D1024%26bih%3D578%26tbs%3Disch:1&itbs=1&iact=rc&dur=87&ei=AhaMTKTQAoXKswbZnfzRAQ&oei=AhaMTKTQAoXKswbZnfzRAQ&esq=1&page=1&ndsp=19&ved=1t:429,r:9,s:0&tx=87&ty=65
Значи искам също да кажа ,че по принцип краката и дупета ми са по-големи - нали за тях трябва да ходя да правя кардио за да изчистя мазнините? И по този начин пак ще сваля някакви килограми.... Страхувам се от това да не остана само кожа и кости.
И ми трябва съвет какво да правя и въобще има ли нужда от кардио или само от ограничаване на “боклуците”
По принцип тренирам така :
понеделник-гърди + корем
вторник - крака
сряда- гръб + корем
четвъртък-ръце
петък - рамо

също така ходя на лостове по 3 4 пъти в седмица не знам дали е проблем ако ходя всеки ден ?
Надявам се да сте разбрали какво искам да постигна, моля за мнения и съвети ще ви бъда много благодарен!Благодаря предварително.

Целта ми е да  изчистя тялото си от подкожните мазнини , да излезе хубава преса ,  да орелефя краката понеже има доста мазно по тях и дупето.

YE

12.09.10
00:05

Забравих да добавя ,че не съм много широк в раменете и гърдите ми са добре оформени , но самия гръден кош  е тесен искам да разширя и него.

12.09.10
05:13

1.Сега идва период за качване на мускулна маса, пък и ти имаш нужда, като гледам съотношението на височината ти и килограмите. Гледай да натрупаш маса за няколко месеца, а после ще почнеш да чистиш с НВД.
2.За да ти се покаже пресата не е нужно да правиш всеки ден корем по 1000 повторения. Коремът е мускул като всички останали и са му достатачни по 12-15 повторения. Ако искаш да натрупаш маса в корема(плочките ти да изглеждат по големи) прибави тежест към коремните преси и изпълнявай по бавно упражненията.
3. Програмата ти е зле. Първо, че ще претренираш с 4 пъти ходене на фитнес и 4 пъти лостове... Второ правиш гръб и на следващия ден ръце. Бицепса ти трябва да почине около 72 часа след тренировката ти за гръб.
Моят съвет е: Намери си хубав хранителен режим + тренировъчна програма за качване на мускулна маса. Спазвай ги до Март- Април и тогава , когато си натрупал вече мускулна маса, смени хранителния режим и програмата и започвай да чистиш. Сега с тея килограми ако вземеш да сваляш още ще изтънкавееш..

12.09.10
05:15

да добавя че, чистенето става единствено с  правилен хранителен режим + кардио

12.09.10
05:54

Kaто второто не е задължително!!!

YE

12.09.10
10:32

Благодаря ви , но може ли да ми дадете някакъв линк или да ми кажете какво точно да правя за да кача мускулна маса и после да изчистя мазнините.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1