Болки в дясното рамо

VI

07.09.10
20:36

Имам болки в рамото преди около 3-4 месеца имах страшни боли! Когато с 2кг дъмбел за загряфка не можех да ги дигна докрай. Това е за опражнението раменно разтваряне встрани има и едно кадето е на пред,но не го знам по име xD а другите са : раменна преса пред врат както и повдигане на щанга от лек и от полулег.От тези изброените имам болки препоръчайте нещо да пия или деда знам да се оправя и да продължа да блъскам ! Спрях август от тренирофка да починат раменете и да почна един вид на чисто ама пак сега само докато блъскам нали един вид когато ги натоварвам и тях само тогава иначе след тренировка нищо ми няма смисъл не ме боли. Да отбележа,че пия от септември креатин монохидрат + Gainer MCT(суроватъчен протеин концентрат и яйчен протеин)

Благодаря предварително !

Темата беше редактирана от Viktor-AxiL на 07.09.10 20:41.

АН

07.09.10
20:37

Пак, че не са в лявото рамо. Точки няма ли за тебе, нищо не мога да чатна.

VI

07.09.10
20:39

казано от anonymous на 07.09.10, 20:37:

Пак, че не са в лявото рамо. Точки няма ли за тебе, нищо не мога да чатна.

ок де ся ще ти го оправя
Добре ли е така или повече да сложа

Мнението беше редактирано от Viktor-AxiL на 07.09.10 20:41.

рамото най-податливата става знаеш сигурно по добре иди на лекър :)

VI

07.09.10
20:44

казано от kristiancho на 07.09.10, 20:41:

рамото най-податливата става знаеш сигурно по добре иди на лекър :)

Знам,че е най-податливата става,но да ида на лекар и ако ми кажи “ми спри фитнес “аз това мога и сам да го разбера нали ?!?Пък и аз го спрях за 1 месец........колко още ?

Мнението беше редактирано от Viktor-AxiL на 07.09.10 20:45.

АН

07.09.10
20:46

http://www.mobilis.bg/files/Article_90/cache/800x600-2_90647.jpeg

мда и мене ме болеше гърба и ми каза спри с фитнеса и още същия ден отидох да правя крака и сега съм си много добре  :D но все пак виж снимката ако не покаже счупено нещо каквото и да ти каже ще си ходиш :)

VI

07.09.10
20:49

казано от anonymous на 07.09.10, 20:46:

http://www.mobilis.bg/files/Article_90/cache/800x600-2_90647.jpeg

Добре бе брат ти,ще помогнеш или ще ми гледаш правописните грешки ?С нова клавиатура и мишка съм и не съм им свикнал !!!!!!!!!

АН

07.09.10
20:52

Бате, нищо не мога да ти разбера. Как да ти помогна!?

VI

07.09.10
20:53

казано от kristiancho на 07.09.10, 20:49:

мда и мене ме болеше гърба и ми каза спри с фитнеса и още същия ден отидох да правя крака и сега съм си много добре  :D но все пак виж снимката ако не покаже счупено нещо каквото и да ти каже ще си ходиш :)

Не мисля ,че е нещо счупено поради факта,че в нормални  условия нямам проблеми като идя да правя на лежанката най ме боли .......Мисля да правя повече от 2 мин загряваща на тези мусколи които,ще влизат в употреба при дадената тренировка ако ме разбираш може пък да се оправя =]

VI

07.09.10
20:55

казано от anonymous на 07.09.10, 20:52:

Бате, нищо не мога да ти разбера. Как да ти помогна!?

Как другия  пич ме разбра а?!!? Мисля че проблема не е  в мен или поне от части айде =]

07.09.10
21:02

Ортопед, брат.

рамото се загрява много внимателно каквото и да правиш и гръб и гърди и ръце :) контузиите са част от спорта просто загряваш повечко и ще се оправят нещата мисля и мойто ме болеше от една глупост но мина :) сега не ти гарантирам че ще се оправиш не съм Ванга но все пак по голяма загрявка има такива лентички които затоплят не са скъпи ако имаш възможност си вземи :) или и такива ластици за рамена както има за лакти и колене само че рядко се срещат като за начло загрявай по-добре повече време и ако не помага си земи такива неща :)

VI

07.09.10
21:10

Сега пробвах да видя каде точно ме боли на рамото и се пада отгоре и се получава при леки кила(,защото само такива имам в къщи)когато си държа ръката в хоризонтално положение с 2-5кг дъмбел постоянно и няко път мигновенна болка и то остра в горната част на рамото http://www.bb-team.org/articles/1416/#axzz0ysal6y19 на втората снимка горе -доло  където човека се пипа за по голяма яснота и информация го казвам.

VI

07.09.10
21:12

казано от kristiancho на 07.09.10, 21:04:

рамото се загрява много внимателно каквото и да правиш и гръб и гърди и ръце :) контузиите са част от спорта просто загряваш повечко и ще се оправят нещата мисля и мойто ме болеше от една глупост но мина :) сега не ти гарантирам че ще се оправиш не съм Ванга но все пак по голяма загрявка има такива лентички които затоплят не са скъпи ако имаш възможност си вземи :) или и такива ластици за рамена както има за лакти и колене само че рядко се срещат като за начло загрявай по-добре повече време и ако не помага си земи такива неща :)

За здравето пари,ще намеря.Мерси че се отзова =]

VI

07.09.10
21:16

казано от Rikoo на 07.09.10, 21:02:

Ортопед, брат.

Преди да почна фитнес не ме боляха.Говоря за баш съвсем в началото !А и само сега като правя упражнения в които се намесва рамото тогава боли!Иначе след фитнес все едно нищо не ме боли нищо не ми е имало бе здрав като бик xD

Мнението беше редактирано от Viktor-AxiL на 07.09.10 21:27.

VI

12.09.10
09:50

Други съвети няма ли ?

12.09.10
10:25

Като ще намираш пари за здраве направо отиди на ортопед. Може просто да имаш ужасяваща техника или да имаш проблеми с мобилността и да правиш разни компенсации, а може и да имаш скъсан мускул.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1