12.09.10
10:58
Здравеите.Наи после и аз се реших да си направя регистрация и следователно и дневник.
На 24 години съм. Имам известен опит с фитнеса но не е кои знае какво. След извесна почивка около 3 месеця заради пукнато ребро което изчаквах да се вастановя напално реших пак да започна да тренирам.Тренирам у нас .Направил сам си лежанка,скрипец,дънбели и още много други работи .Смятам парво да потренирам по следната програма и след време да мина на някоя друга защото имам мусколки групи които смятам че изостават и трябва да намеря някои базови опражнения за тях. Става въпрос за трапец долна част стои някак си празен гърба.Гърди горна част.И кръка добре са оформени но мако слабички. Ако някои мойе да ми каже как мода да включа някое опражнение за тях ще сам му много благодарен. сащо ако някои ако му се занимава може и да даде някоя идея за програма.
мерките са ми скромни :d
гръдна обиколка 111см
талия 88см
бедро 55 см
прасец 37см
предмишница 30см
бицепс 37см
сичките размери са в стегнато положение
Двуомих се междо 3 и 5 дневен сплит и накрая реших да заложа на 3 дневния сплит:
1ден-гърди,бицепс,корем
2ден-почивка
3ден-гръб,трицепс,трапец,предмишница
4ден-почивка
5ден-рамо,крака,корем
6ден-почивка
7ден-почивка
Програма за първи ден
повдигане на щанга от лег - 4 серии по 8 повторения
повдигане на щанга от полулег - 4 серии по 8 повторения
повдигане на дъмбели от полулег - 3 серии по 8 повторения
флайс - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с щанга от стоеж - 3 серии по 8 повторения
бицепсово сгъване с дъмбел от седеж - 3 серии по 8 повторения
концентрично сгъване - 2 серии по 8 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
повдигане на краката от лег - 3 серии по 20 повторения
Програма за трети ден
гребане с щанга - 4 серии по 8 повторения
набирания - 4 серии по 10 повторения
мъртва тяга - 4 серии по 8 повторения
придърпване на хоризонтален скрипец - 3 серии по 8 повторения
повдигане на щанга за трапец - 3 серии по 10 повторения
изтласкване на щанга от лег тесен хват - 3 серии по 8 повторения
‘френско’ разгъване с щанга - 3 серии по 8 повторения
разгъване на скрипец - 2 серии по 8 повторения
сгъване за предмишница - 3 серии по 10-15 повторения
Програма за пети ден
раменна преса пред врат - 3 серии по 8 повторения
раменно разтваряне встрани - 3 серии по 8 повторения
повдигане на щанга пред гърди(хеликоптер) - 3 серии по 8 повторения
клякане с щанга - 4 серии по 10 повторения
бедрено разгъване - 3 серии по 15 повторения
бедрено сгъване - 3 серии по 15 повторения
повдигане на пръсти на калф машина - 3 серии по 15 повторения
кoремни преси - 3 серии по 20 повторения
повдигане на краката от вис - 3 серии по 20 повторения
мерките ми преди да е започна са скромни ще видем след определено време как ще е :D
И смятам да оползотворя останалия ми креатин монохидрат на jc и глутамин на сащата фирма
храненето е не точно както трябва но ще се постаря да е пооправя малко :D
кардио правя почти секи ден.защото ходя да играя мач по 1 час средно на ден.
ще приложа и снимки скоро време ако имам време може и днеска още за да ми се посмеете и вие малко(в кръга на маитапа)
Темата беше редактирана от maniaka_86 на 12.09.10 10:59.
Добре дошъл !Извини ме,че ще бъда директен. Има деца на по 14 - 18 години,които все още не са завършили обучението си и при тях е донякъде оправдано / въпреки,че аз не ги оправдавам / да не могат да пишат.Но ти си на 24 или поне така твърдиш,а допускаш две правописни грешки в една дума.Глаголът е ‘’ ДвОУмя ‘’.Да не говорим за другите грешки,които заливат твоя пост.Повечето хора не си правят труда да четат неграмотно написани дневници.
Успех ! Бъди постоянен !
12.09.10
12:02
извиняваите за правописа :D
снимки след малко че сега трябва пак да ги смалявам .
На мен не ми прави впечатление дали някой си слага запетая, или не, важното в случая е дневника да е интересен.
12.09.10
12:29
и аз са на това мнение ако има тука испит за правопис е едно но се пак нали сме тука да обменяме опит и да помагаме ако има с какво
и маи ще се наложи да си ида при някои фитнес инструктор за да ми састави програма
ако някои знае каде може да стане това в пловдив и горе доло каква цена ще струва
12.09.10
12:34
Успех ! ;)
12.09.10
12:45
kristian4o мерси ти си наи пекания малко са хората като теб тука
вълнуват се повече от точки и запетаики отколкото да помогнат на някои
ето и обещаните снимки http://www.bb-team.org/gallery/135158/
12.09.10
12:51
приятел ако тренраш яко ще си мн релефен батка... така де ... да отворя една скоба релефните момчета не са добре дошли тука ама давай Ген имаш (muscle)
12.09.10
14:04
защо да не са добре дошли ако си имаш и прилични килограми и приличен релеф ще е супер
12.09.10
14:07
то е супер само, че ако си по-релефен ще ти кажат, че не ядеш достатъчно.. а каже ли го един те почват 20 :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.09.10 14:07.
12.09.10
14:22
иначе програмата дано даде поне малко ефект
и не смятам че сам слаб или незнам си какво но се пак искам да кача малко килограми
надявам се да си видял снимките в галерията ми ако е да видя ли за коя час на трапеца ти говоря мисля че се водеше горна
как ли не сам мачил да я раздразня но не става и това е винаги я усещам долната час а не горната
12.09.10
14:26
видях снимките много ясно нали ти казах че си релефен и имаш добър Ген... трапеца се натоварва някой път повече при упражненията за гръб от колкото при целенасочените упражнения за трпаец... с тягата ако я правиш ще се оправи трапеца няма начин разбира се ПРАВИЛНОТО изпълнение на тяга води до много много полужителни резултати :) когато правиш трапец гледай да задържаш в горна точка и да спускаш бавно... ако до сега си го правил така и няма ефект почни да го правиш по-бързо без задържане и т.н.
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.09.10 14:27.
21.09.10
18:04
здравеите отново
искам да попитам колко дена след тренеровка трябва да имам мусколна треска
мен ме кара по два три дена като на втория е фатално и на вече в трицепсите и краката
и сащо подходяща ли е пет дневната тренеровка за покачване на мм
мерси предварително
21.09.10
18:07
Мускулната маса се качва от храната. Изполвай базови упражнения за отделните мускулни групи :)
21.09.10
19:28
А аз си мислех, че Кристиянчо е неграмотен... /facepalm
22.09.10
17:10
а бе не знам кои е неграмотен и кои не но повечето тука убращате внимание на това кои как пише а не кои какво е постигнал и така нататака
братле като те гледам теб още пикаеш на шумка да ти тропка. и как ги измисли тея твоите под 10 % подкожни мазнини но то секи може да се заяжда и да упреква другите за каквото и да било
аиде и със здраве
22.09.10
17:14
казано от Ivan / Cottage на 21.09.10, 19:28:
А аз си мислех, че Кристиянчо е неграмотен... /facepalm[/quote
оуу умника на форума си ти да знаеш
казано от maniaka_86 на 22.09.10, 17:10:
а бе не знам кои е неграмотен и кои не но повечето тука убращате внимание на това кои как пише а не кои какво е постигнал и така нататака
братле като те гледам теб още пикаеш на шумка да ти тропка. и как ги измисли тея твоите под 10 % подкожни мазнини но то секи може да се заяжда и да упреква другите за каквото и да било
аиде и със здраве
Е може и да не е с 10 % мазнини, но за писането ти беше зашеметяващо прав :D
“Й” - то на фонетиката e на място, на “J”
22.09.10
18:53
казано от maniaka_86 на 22.09.10, 17:10:
А бе, не знам кой е неграмотен и кой не, но повечето тук обръщате внимание на това кой как пише, а не кой какво е постигнал и така нататък.
Братле, като те гледам теб, още пикаеш на шумка да ти тропка. ?????????????????? :DИ как ги измисли тея твоите под 10 % подкожни мазнини, но то всеки може да се заяжда и да упреква другите за каквото и да било.
Айде, и със здраве.
Постиженията определено са важна част от спорта, но аз лично се възхищавам повече на хората, които дори да не са идеални, се стараят и борят да постигнат целите си, въпреки всичките трудности. :) Тъй като всеки започва от различно ниво и има различна структура, съответно и резултатите не са еднакви.
Мен не ме е срам от това, че нямам преса, нито че не съм изваял желаната физика. Колкото и нескромно да звучи, бих казал, че съм горд и доволен от себе си, защото не се предавам и продължавам само напред!
Относно падането под 10% мазнини на 80кг - това е следващата ми цел. Дори и ‘още да пикая на шумка да ми тропка’, каквото и да означава този фразеологизъм, няма голямо значение. :)
Съдейки по мозъчния ти капацитет и грамотност, нищо случайно и да си употребявал нелегални продукти. Може и да греша, но понеже не живея в особено голям град, около мен е пълно с твои точни копия, само че по-млади. И познай, всичко бара анабола, защото е по-лесно и бързо. :)
И какво ще ми кажеш? Че не е важно да пишеш правилно? Че знанието е ненужно?
Всички допускаме грешки, умишлено или неумишлено, в правописа или в живота, но това вече е пълен абсурд.
Засрами се, на 24 години си.
Мнението беше редактирано от Ivan / Cottage на 22.09.10 19:01.