Републиканското за младежи

Темата е заключена.
Прескочи до:

31.03.05
22:47

Кой ще ходи на републиканското в Добрич за младежи на 16ти? То на следващия ден май е и квалификацията за националния отбор при мъжете и жените! Аз съм там и ще снимам!

31.03.05
22:56

Да, ти ще си фотографа на бб-тийм! Ами и аз ще съм в Добрич.
по-здрави

01.04.05
13:16

Аз ще разбера в последния момент как съм....с времето.

То е ясно, че без мен неможете да минете:) така, че бройте ме.

01.04.05
20:10

аз възможност няма да имам да доида но бих бил благодарен ако постнете снимките и класирането след това 8)

01.04.05
20:25

Моли се да не ми засече фотоапарата, че ще се изям от яд! Аз предполагам и че в неделя ще остана, да снимам квалификацията за националния при мъжете, ама ще видим какво ще се разберем с Емо!

02.04.05
02:28

И аз живот и здраве ще съм там..все пак сам от Добрич и ще има един мн надежден състезател от Добрич (при младежите)...може с някои от форума да се засечем(не че ще се познаем де  :) )

Абе споко ще ни познаеш лесно по едни сини тениски вероятно.Иначе този състезател вашия на коя категория ще излиза.

02.04.05
15:39

И аз ще съм в добрич да го гледам, за жалост няма да участвам про юнушите, не ми стигна времето да кача масата която очаквах.

FI

04.04.05
11:23

Аз също смятам да ходя Много ми е интересно с какъв транспорт ще ходите до Добрич(освен автобуса на БФКФ)

04.04.05
14:34

за какъв автобус става на въпрос? Добич не беше ли някъде покрай морето? Щото ако е така ми е малко далечко... а много ми се ходи...

05.04.05
10:25

Добрич не е край морето, е пак е в североизточна България, на 40 мин път с автобус от Варна

Момчета грешите.Автобус ЗА добрич няма организиран от федерацията има за Гърция където ще е балканското.За Добрич всеки пътува както намери за дорбе личен транспорт обществен пеша или на аеробика :).Вероятно сте прочели, че в автобуса на федерацията за Гърция има места и си търсят хора поне да е пълен и да си делнат парите.
Благодаря ви за вниманието.

DR

05.04.05
12:32

Аве аз ще съм там, ще се видим на сцената :P

Модерирано от kulturista, моля избягвайте да пишете на латиница.

05.04.05
13:00

[quote author=“Kulturista”]Абе споко ще ни познаеш лесно по едни сини тениски вероятно.Иначе този състезател вашия на коя категория ще излиза.

Ами “нашият” (и аз съм от Добрич) състезател ще си е както всяка година - до 80кг! Трепери конкуренцийо :D !
Казва се Вальо и има успехи на национално и балканско ниво! Тази година обаче, конкуренцията в кат. до 80 кила е зверска!

05.04.05
15:52

Ако и Светомир е до 80 верно ще е мазало!

05.04.05
22:46

[quote author=“YODA”]Ако и Светомир е до 80 верно ще е мазало!

Съмнявам се, че ще е до 80кг! Той още миналата година не беше за там, ама го вкараха, че да му е сигурно първото място! Той и при по-тежките да се беше явил, пак щеше да е първи, амаааааа! Кофти стана, защото Вальо щеше да е първи в кат до 80, ако не бяха вкарали и Светомир там!

[quote author=“Pc_genius”] Той и при по-тежките да се беше явил, пак щеше да е първи, амаааааа!

Е кажи си го де.Амаа защото спонсор му е президента на федерацията, защото президента е приятел на съдиите и той им урежда хонорарите и т.н. и т.н.Иначе като физика на мен лично ми е голяяма трагедия.

06.04.05
08:19

[quote author=“Kulturista”]Е кажи си го де.Амаа защото спонсор му е президента на федерацията, защото президента е приятел на съдиите и той им урежда хонорарите и т.н. и т.н.Иначе като физика на мен лично ми е голяяма трагедия.

Ае повечето тука сте от София и викам да не се обидите нещо :oops: !

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“Kulturista”]Е кажи си го де.Амаа защото спонсор му е президента на федерацията, защото президента е приятел на съдиите и той им урежда хонорарите и т.н. и т.н.Иначе като физика на мен лично ми е голяяма трагедия.

Хехе то Светомир е от София колкото и аз димек сиреч София ама трънки.

06.04.05
19:02

[quote author=“Kulturista”][quote author=“Pc_genius”][quote author=“Kulturista”]Е кажи си го де.Амаа защото спонсор му е президента на федерацията, защото президента е приятел на съдиите и той им урежда хонорарите и т.н. и т.н.Иначе като физика на мен лично ми е голяяма трагедия.

Хехе то Светомир е от София колкото и аз димек сиреч София ама трънки.

Пак си помисли???  :lol:

Някакъв Червен бряг ми се мота из акълеца  :lol: може да е прецакан от протеина знам ли.:)

DR

08.04.05
12:24

Аве Светлио тази година няма да се състезава пък и изобщо не са го вкарали в до 80 миналата година все пак и аз бях на този кантар.

Писането на латиница в този форум е ЗАБРАНЕНО.Kulturista

DE

09.04.05
15:25

абе момчета и аз мисля да очаствам само че на 70 младежи.дали има някои сериозен там.и знаете ли как стои въпроса за младежите на балканското.и по-точно за квалификациите.първия при младежите ли ходи само?и ако е така сам ли си поема разходите до Атина?

DE

09.04.05
15:27

желая ти успех Дрекс.до 80 е сериозна категория дано да стана за 70.чух че имало 1кг толеранс.дали е вярно?

[quote author=“dead_game”]желая ти успех Дрекс.до 80 е сериозна категория дано да стана за 70.чух че имало 1кг толеранс.дали е вярно?

Такам малко пояснение.Дрекс ще излиза в категория над 70 !! понеже е юноша.При юношите категориите са само две до и над 70.Иначе да допуске се 1кг толеранс тоест ако искаш до 70 да излизаш може да тежиш до 71.За да имаш един кг който да свалиш предвид предстоящото балканско ако стигнеш до там.

09.04.05
16:43

Pc_genius
къде тренираш ве батка и аз съм от Добрич..извиняваите че се отклоних малко от темата  :D

DE

10.04.05
02:33

ако става въпрос за мен от Димитровград съм.а за категориите малко ми се вижда глупаво да има 1 толеранс за бълканското особенно в нашата категория до 70.на бълканското маи въобще няма такава категория.там са 75 и над.все пак 5кг мускули са си бая.

11.04.05
16:42

Незнам за юношите и младежите, но на квалификацията за мъжете със сигурност има 1кг толеранс.

DR

11.04.05
23:34

пич ти дето си от димитров град как се казваш маи миналата година биахме двамата на састезанието незнам дали ме помни6 ...
Валентине няма да се разберем така! Моля пиши на кирилица, иначе следват строги санкции:
първо трият ти се постовете и след това следва бан!
Емил

15.04.05
23:05

колко часа ще е и каде :)? До колкото разбрах 16:00 в Театъра Йордан Йовков

[quote author=“PaKo”]колко часа ще е и каде :)? До колкото разбрах 16:00 в Театъра Йордан Йовков

Да в Добрич.

16.04.05
21:11

[quote author=“DRECS”]Аве Светлио тази година няма да се състезава пък и изобщо не са го вкарали в до 80 миналата година все пак и аз бях на този кантар.

Светльо не само че участва и тази година, но и спечели същите неща както и миналата! Мисля, че това момче вече е конкуренция не на младежките ни представители, а на профита като Христомир!

16.04.05
21:24

[quote author=“Pc_genius”][quote author=“DRECS”]Аве Светлио тази година няма да се състезава пък и изобщо не са го вкарали в до 80 миналата година все пак и аз бях на този кантар.

Светльо не само че участва и тази година, но и спечели същите неща както и миналата! Мисля, че това момче вече е конкуренция не на младежките ни представители, а на профита като Христомир!

Ти ако си бил на състезанието тогава ще кажеш! То спечели само в категорията тази година, а на абсолютната стана друг, ама ще видите в интервюто!

RH

18.04.05
03:33

айде качете малко снимки да ги видим тия младежи. :D

[quote author=“rhcp”]айде качете малко снимки да ги видим тия младежи. :D

Има време за това най-рано сряда четвъртък.

18.04.05
09:33

Голям купон беше на състезанието :)))

[quote author=“croc”]Голям купон беше на състезанието :)))

Е на теб ти е било и то как няма нали Yoda и аз бяхме там не се и съмнявам, че ти е харесало :)

18.04.05
12:23

[quote author=“Kulturista”][quote author=“croc”]Голям купон беше на състезанието :)))

Е на теб ти е било и то как няма нали Yoda и аз бяхме там не се и съмнявам, че ти е харесало :)

Мдам...сигурно нон стоп ще сънувам еротични сънища,породени от мощното присъствие на двама ви :))))))

18.04.05
16:14

еее, и ако аз бях дошъл ..... хм ... ще заприлича на ...... готино култучистично събитие, дано Културиста има такава визия, защото ще ставам звяр и трудно достижим  :lol:

[quote author=“aeshna”] дано Културиста има такава визия

Хаха дано дано ама само с даното си оставам.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1