09.04.05
12:19
От първи Април съм на НВД и тренирам доооста интернзивно. Бягам след всяка тренировка по 30-35 мин. а и сега ще започвам да бягам и в дните когато почивам. Искам да ви питам до кога трябва да продължавам тренировките за релеф и диетата ( ОСОБЕНО ДИЕТАТА ). Нямам да топя мазнини като цяло само. Искам да ми излязат плочките на корема, но имам съвсем тънък слой мазнини и то в долната част. Та значи колко време да продължавам на този режим за да не прекаля?
Ако си от определен генетичен тип/а явно си/ се приготви за постоянна работа над себе си, защото “от малко” няма да можеш да се урефлих както трябва.
Режима на хранене е ясен- РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ /според мен то му е майката/ Информрай се за него и давай...
Успех!
Мисля че Петко ти отговори, само ще допълня, наблегни на тренировката за корем в долната част.
Благодаря за съветите :!:
Пробвал съм различни методи за корема. Сега смятам да пробвам да правя много сериии от едно и също упражнение. Например 9 серии повдигане на краката. То след това нямам сили за други. Така добре ли е? щото горната част ми е доооста по добре и оцобено напоследък като ям като врабче взеха да се забелязват някакви релефни образования подпбни на плочки . :)
Ако можеш да се справиш ОК, но прави по-малко повторения :!:
Целта ти е релеф ... плочки. Хм. Лека грешка че пренебрегваш горната част, след време може тя да ти стане проблемна. А бягането ... мисля че е хубаво да се бяга на гладно и след тренировка, в другите случаи правиш мускули на краката.
В период на орелефяване съм. Та мисълта ми е дали ще има добър ефект ако правя кардиото веднага след тренировка?
Да ще има. От форума не веднъж ми препоръчаха да бягам сутринта на гладно(за изгаряне на мазнини), или кардио след тренировка. Така че мойто мнение е: прави кардио след тренировка(но не повече от 30мин)
Eми тъй като няма как да бягам сутрин на гладно значи ще е след тренировка. Мерси :) A ще ми кажете ли какво значи НВД? :oops: