РЕЖИМ

09.04.05
12:19

От първи Април съм на НВД и тренирам доооста интернзивно. Бягам след всяка тренировка по 30-35 мин. а и сега ще започвам да бягам и в дните когато почивам. Искам да ви питам до кога трябва да продължавам тренировките за релеф и диетата ( ОСОБЕНО ДИЕТАТА ). Нямам да топя мазнини като цяло само. Искам да ми излязат плочките на корема, но имам съвсем тънък слой мазнини и то в долната част. Та значи колко време да продължавам на този режим за да не прекаля?

09.04.05
14:09

Ами докато си постигнеш целите  - в случая, докато ти се покажат плочките.

09.04.05
17:36

Ако си от определен генетичен тип/а явно си/ се приготви за постоянна работа над себе си, защото “от малко” няма да можеш да се урефлих както трябва.

Режима на хранене е ясен- РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ /според мен то му е майката/ Информрай се за него и давай...

Успех!

09.04.05
18:13

Мисля че Петко ти отговори, само ще допълня, наблегни на тренировката за корем в долната част.

09.04.05
19:05

Благодаря за съветите :!:

Пробвал съм различни методи за корема. Сега смятам да пробвам да правя много сериии от едно и също упражнение. Например 9 серии повдигане на краката. То след това нямам сили за други. Така добре ли е? щото горната част ми е доооста по добре и оцобено напоследък като ям като врабче взеха да се забелязват някакви релефни образования подпбни на плочки  .  :)

09.04.05
19:37

[quote author=“Callo”]Пробвал съм различни методи за корема. Сега смятам да пробвам да правя много сериии от едно и също упражнение. Например 9 серии повдигане на краката. То след това нямам сили за други. Така добре ли е? щото горната част ми е доооста по добре и оцобено напоследък като ям като врабче взеха да се забелязват някакви релефни образования подпбни на плочки  :) .

Ако можеш да се справиш ОК, но прави по-малко повторения :!:

10.04.05
19:58

Целта ти е релеф ... плочки. Хм. Лека грешка че пренебрегваш горната част, след време може тя да ти стане проблемна. А бягането ... мисля че е хубаво да се бяга на гладно и след тренировка, в другите случаи правиш мускули на краката.

10.04.05
20:15

В период на орелефяване съм. Та мисълта ми е дали ще има добър ефект ако правя кардиото веднага след тренировка?

10.04.05
20:25

Да ще има. От форума не веднъж ми препоръчаха да бягам сутринта на гладно(за изгаряне на мазнини), или кардио след тренировка. Така че мойто мнение е: прави кардио след тренировка(но не повече от 30мин)

10.04.05
20:31

Eми тъй като няма как да бягам сутрин на гладно значи ще е след тренировка. Мерси :) A ще ми кажете ли какво значи НВД?  :oops:

10.04.05
21:54

НВД=Ниско Въглехидратна Диета

11.04.05
13:24

Ок мерси  :oops:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1