07.04.04
07:53
Моля всеки да напише своите впечатления от вече употребявани от него протеини и гейнери и да каже повече подробности за тях - от къде ги е купил, цена, качество, ефект и допълнителен коментар ако има такъв.
Аз пия протеин на Nutrim Pro Gold, за мен е трудно да направя сръвнение м/у два вида протеин и немога да кажа дали е добър или не. Купувам си го от Била защото е с 0.50 лв. по евтин - 7.50 лв. :wink:
Протеина кой специално за мене е най-добьре този на Optimum.1kge 54 lw.Изключително добре балансиран продукт сьс малко вьглехидрати и без мазнини.Взимал сьм и CHIF na Musaши ,но мидразни стомаха.Гейнери не взимам, защото и без това сикачвам бьрзо :lol:
Миле, CHIF на мусаши си е арабия гейнър :)
с 40% въглехидрати незнам...
Оптимум сам изял поне 3-4 кутии, наистина готин протеин, но не се разбираше много лесно а и ми правеше газове.
Май сам малко спецялен откъм протеините :(
Пробвах на JC и ми се разгони фамилията :(
Ами казаха, че ушким бил по американска технология и т.н.
Мисля, ако сабера кеш да пробвам на мусаши... явно трябва да експериментирам докато намеря протеин, който при мен да няма странични действия.
Иначе зобайте протеинец лошо нЕма :wink:
Аз пия на Мусаши - 92% и съм доволен.Бива го протеина ама е скъп и смятам да го сменя с Нутрим
07.04.04
12:54
Оптимум наистина предлагат много добре балансирани продукти.Ако съдим по съставките то това е фирмата която предлага наи качествените добавки внасяни в България(Не знам за фирмата Уаидър)!
Gotcha,прав си за CHIF,че е гейнер,но на времето ми го предложиха като протеин за в период на изчистване иаз изобщо не погледнах етикета.После го спрях.Междудругото те имат и един WPI 93% който е добьр,ное ужасно скьп :oops:
07.04.04
19:05
Аз преди съм пил Гейнер на Universal MEGA MASS 3000 чесно да ви кажа поне при мен нямаше никакув ефект :cry: .Сега пия на Нутрим MEGA pro 92 (има ефект :D ) Сега смятам да си взимам от шефа на залата някакъв (той сам си го прави :D ) 13 лв. килото ,обаче аверите казват че имал ефект ,защото вътре имал и аминокиселини (ши видим ко ши стане)
Започнах да пия протеини в началото на периода ми за орелефяване. Взимам 100% Whay на Weider (70% e) след тренировка и 84 milk-egg на American Muscle. Вероятно ще имат добър ефект за маса, но в момента се орелефявам и съм доволен - съществена промяна в размерите ми има само в талията :)
09.04.04
23:11
Поне протеини съм пил всякакви - на Биогейм, Мусаши, Юнивърсъл, Био Тех, даже и Атлетик. Най-съм доволен от тези на Юнивърсъл и на Био-Тех. Те се разтварят много лесно и са с чудесен вкус. Струват 120 лв на Ю за 3 кг и 140 лв на Био-тех за 3 кг. На Мусаши са наистина ужасно скъпи и ми дразнят стомаха и на мен. Нооо... и Атлетика е добър - за през деня като заместител на някое хранене (но преди имаха ужасен вкус, не знам как е сега).
Да ви кажа сигурно съм изпил около 20 кг протеин през тези 2,5 години които тренирам, НО, както написах в темата за креатина Без ядене никакви протеини не могат да те направят голям
Между другото искам само за информация да кажа, че пия протеини по принуда - просто нямам място в стомаха за повече ядене!!!
23.04.04
21:51
Mr.Muskul Значи за апетит караи велоергометър по 10 мин след тренировка и пий по 4 таблетки “Фитин” на ден, повярвай ми ще имаш ефект!
24.04.04
19:49
Mr. Muskul сори за закъснението. В момента тежа 76 кг, но съм поизчистил малко - зимата бях около 80 (висок съм 167-8). Ям по 7 пъти на ден със щейка след тренировка. Препоръчвам ти за да качваш да ядеш само това което ти е приятно а останалото да бъде от някакви протеинови шейкове. Аз например си правя един шейк с 4 белтъка от яйца, 50 гр овесени ядки, 3 супени лъжици извара, 30 гр. протеин на прах и 1-2 супени лъжици мед. Пасирам всичко и разреждам с вода и се получава смес която не бих спирал да пия!
Абе James кви са тия таблетки дето пишеш за тях
24.04.04
22:47
Тва е фосфорна “храна”. Българско е, подобрява апетита, мозъчната дейност и тн. но главно за това се използва! Извлича се от грудките на зелените растения. При мен има мн добър ефект, яко апетит дава.
James има ли значение кога се пие - преди ядене , след или по време на ядене?Ти кога го пиеш?
James, nali ne e vreden tozi fitin? Otkude moga da si go kupia? Az imam malko problemi s na6ite na tema hranitelni dobavki i vsi4ko izkustveno, zatova traibva s ne6to da gi ubedia… :( Dali tozi fitin se sudurja v niakoi hrani. 6te po4vam da vurtia velo, samo da ne se stopia prekaleno burzo :D
25.04.04
19:34
Аз съм пил български протеин на Нутрим ама ефект не видях иначе за странични ефекти - явно имам здрав стомах. До сега не съм се оплаквал от никакви странични ефекти ( Да чукна на дърво :lol: ) .
От скоро почнах да пия 100% Whey Protein на Joe WEIDER’S . Много са вкусни, а за ефект мисля, че имат. Сега съм в процес на изчистване на мазнини и го пия за да ми запази мускулната маса. Но целта ми сега е да се изчистя. 185 см. в момента тежа 90кг. (преди 96кг). Струва ми се, че имат ефект, защото общо взето мерките на ръката и изобщо мускулната маса ми се е запазила. Протеина е скъпичък 700 грама - 43лв, но е добър.
Успех на всички !!! :)
25.04.04
22:25
Кен-ф ми аз го пиех пурво по 6 на ден, сутрин, обед и вечер по 2. После почнах по 4, мисля че няма значение кога го пиеш, на упътването пише!
Мр Мускул даи на вашите да прочетат упътването и съм сигурен че ще ти позволят да го пиеш!:)И е мн евтин, но трудно се намира:(
Някой пробвал ли го е. Много е евтин и се чудя дали е добър. Моля да пишат само хора, които са го пробвали...
02.05.04
12:55
Бях пил гейнер на American Muscle-20 лева 1,200кг.Бях изключително доволен от него бързо възтановяване,сила ми даде и килца качих.И техен креатин пих,а и евтин беше 500грама 48 лева.Признавам ги American Muscle,пък и отделно,чв са американци,а те компромис с качеството не правят.
02.05.04
15:36
мразя протеини!!!
9 дена вече пия mega pro 92 на нитрум. за това време съм +3кг.
Az sum za WHEY PRO na Nutrim. “85% mle4en surovatu4en protein izolat, mikrofiltr. pri niska temp. proces predpazva6t beltucite ot denaturaciq, s frakcii ot jivi kletki”. I e mnogo bogat na aminokislelini.
Cena za 1 kg-23.90lv. Musashi imat podoben za 42 lv.
06.05.04
17:36
Абе хора кажете ми от къде си копувате тези продукти на NUTRIM ??
Горе долу цените по-ниски ли са от тези на мусши и добри ли са NUTRIM ??
06.05.04
18:15
Хехе Нутрим от всяка барака за нискокачествени протеини!
Това си е булгарише шрек и цената е два-три пъти по ниска!
Аз немам мъни затова също употребявам Биогеим и Нутрим!
Само да поправя White че протеинчето 85% не е млечен суроватъчен протеин изолат,а е направен от млечна суроватка :wink: Разликата е че млечният суроватъчен протеин е смес от казеин и суроватка,а този за които ние говорим е само суроватка!
06.05.04
19:50
UNIVERSAL GAIN FAST 3100 SI E ISTINATA S ANABOLNO DEISTVIE E OT 500gr KA4IX 2,5KG TSENATA E 17 LEVA 5OOgr no si zaslujava !!!!!!!!
07.05.04
11:05
Братле на кутията пише че е получен от млечна суроватка чрез динамична и т.н и т.н,не пише че е млечен суроватъчен протеин 8) !
По горе написах каква е разликата!
Да не се обидиш сега да помислиш че се заяждам пиша го защото някои може да си помисли че има и казеин и така да си добие грешна представа че е бавен протеин и че няма да му свърши работа след тренировка!
07.05.04
11:19
Добре, поне има ли ефект от NUTRIM продуктите? Защото аз си копувам от мусаши, но са ми малко скъпи там.
Dobre be, Lesno. Stava duma, 4e proteina e dobur za sled trenirovka i spored men za taq cena stava. Kazein nqma. 4e e ot mle4na surovatka e taka, vzeh si lupa da go pro4eta otzad :)
Ama otpred pi6e “surovatu4en protein-izolat” :D
07.05.04
12:49
Еееее.... вие го обърнахте на общи приказки!
Абе Jivko Jelqzkov ти май си се объркал а? Не се заяждам, но мое мнение е, че така може да се качи от 50 на 52,5 кг. А и това е гейнер, а не протеин, така че си объркал темата. (+това е много скъп).
Аз до преди една седмица не бях пил протеин на Нутрим, но реших да си взема едно килце да го пробвам. Ей няма да ви говоря колко много ми хареса (мисля да си взема 5 кг :D ). Мога да го сравня само с тови на Юнивърсал - Ултра Уей Про - пил съм такъв и тоя на Нутрим все едно е същият!
07.05.04
12:57
haha Как е същият бе Макс :D !На вкус ли :lol: ???
07.05.04
13:20
Виж lesno_nema, аз не се ебавам! Изпил съм 3 кг Universal и що-годе го познавам. Даже ако погледнеш съдържанието на Universal ще видиш че има с 10 гр протеин по малко на 100 гр от Нутрим, за сметка на въглехидратите. А и на вкус, и на цвят, на мирис, на гъстота си е същият. Провери и ще видиш!
07.05.04
16:23
“Pure Whey PRO 85%”
Абе момчета
Вие много вярвате на това, което пише по кутиите :)
Аз си взех ДжейСи или ДжейКей или кфото е там с невероятни % алабала ЕБАСИ ТРИЦИТЕ!!!
Докато не се провери тоя Нутрим в лаборатория или както трябва там
никой неможе да ми докаже, че в българските протеини има изобщо някакъв протеин :)
Тука в наща държава всеки иска да те пре***
Харесва или не просто ви правете изводите :)
Евтиното излиза скъпо!
Abe Lesno, az ne sum se surdil be 4ovek. 6tom znae6 ne6to kazv6 go i tva e, nema problem. Nali za tva e toq forum. Tva s proverkata na daden protein e mnogo hubavo, otdavna si go mislq, ama za sam 4ovek 6e mu izleze malko skupo. Skoro govoreh s edin pi4 deto e nosil Nutrim 90% minalata godina za proverka i e bil 88% . Spored men toq protein e po-malko, ama 6tom go e proveril… Az go pih predi blizo 2 godini i efekt ne vidqh, dobre 4e nqmah strani4ni reakcii :D , 6toto predi ot 1 kutiq Biogame se naigrah mnogo qko, rezervirah si toaletnata i edvam go izpih po malko(lesnoto im e fen na Biogame :lol: , ama na nego qvno mu deistvat dobre)
Imam predlojenie da go zanesem PURE Whey Pro za proverka, az sum ot Sofia, ako nqkoi drug e navit da kaje. Maxx ti otkude si?
09.05.04
10:11
Доколкото знам протеините на Нутрим са лабораторно тествани.
Аз съм от Монтана. В моя град няма магазини за добавки и за това пазарувам от софия, но протеина на Нутрим - специално - съм си го купил по интернет!
11.05.04
16:22
Интересна информация: преди около 8-9 месеца ходих в софия да си купя някакъв протеин. Ходих на Пиротска 3 за да видя колко струват протеините на Оптимум Нутришън - 5 паунда (2кг и 230 гр) струваха нещо от сорта на 150-ина лева, което никак не е малко! А сега гледам сайта им и какво да видя - 44$. Правете си сметка колко много ни набутват!
13.05.04
13:41
maxx_muscular Дай линк към този сайт от който пазаруваш! и Един въпрос някой пробвал ли е новият продукт на Биогейм не мога точно в момента да се сетя но на кутията с по-едър шрифт пишеше анаболик формула? Ако някой го е пробвал нека даде мнение по въпроса!
Искам да ви питам дали тези протеини са добри за начинаещ.
Super Winner или Hi-fit Special на NUTRIM за след тренировка...
и
Mega Pro 92 Platinium на NUTRIM преди лягане
ПП - мисля протеина, който трябва да взимам след тренировка да го мешам 30гр. с 0.7л. прясно мляко, 3-4 супени лъжици пш. зародиш и един банан...е как мислите. А имали странични ефекти от протеина.Благодаря ви прдварително...
19.05.04
18:01
Нямам впечатления от тези протеини, но доколкото знам не са суроватъчни (поне нито един де). След тренировка трябва да се взима суроватъчен протеин (пише го навсякъде). За най-бързо усвояване казват че трябва да се приема само с вода! За мен 30 гр са страшно малко (има една статия в bodybuilding.com където се пише за митовете около приема на протеин и един от всички митове беше че максималната доза която може да се усвои от организма е 30 гр) - аз вземам поне 50 гр. Можеш да изпиеш останалите продукти около 1 час след като си изпил протеина. Протеина НЯМА странични ефекти (говорим за нормални дози (до 3 г/кг тегло) освен това че при приема му трябва да се взема по-голямо количество вода защото се използва при процеса на усвояване.
А ще ми препоръчате ли добри протеини за начинаещ...
ПП - ако може и да не са много скъпи... :?
Az sega sam s NUTRIM 92% na soeva osnova i vkusut mu e ujassssseeeeeeeeennnnn!!!!!!!!Ina4e ne moga da govorq za rezultat 6toto ne sum mnogo redoven s nego!!!Az si piq otdelno 92% na MUSASHI i sam mnogo dovolen ot nego!