Някой взимал ли е Цитомел

Темата е заключена.
PE

05.04.05
14:08

Колеги :) какво ще кажете за цитомела ,някой тествал ли го е например в комбинация с Кленбутерол ?

05.04.05
19:36

Аз съм взимал Т4 което е прекусор на Т3 (ако си спомням добре)Това са опасни хормони.Могат да предизвикат реакция в щитовидната жлеза,която е доста неприятна.Мене ме наболяваше от време на време(жлезата) поне половин година след като прекратих вземането на хормона!Аз имам възелчета в нея,а може и ти да имаш.Те са като бомба със закъснител!Тва което ще усетиш е ускорена обмяня на веществата която може и не да те направи по релефен,а по хилав и мазен.Всичко е строго индивидуално.С две думи не се препоръчва!В най-лошия случая да си прекофтиш щитовидната,тва да доведе до лечение(може и операция).По добре Л-карнитин и подобни вместо т3 ,ако не си съзтезател ! А иначе клена е як.Пробвай плуване или тичане с него.Може и л-карнитин да взимаш едновременно.Колкот по-малко хормонални интервенции,толкоз по-добре!

07.04.05
15:42

[quote author=“Perl”]Колеги :) какво ще кажете за цитомела ,някой тествал ли го е например в комбинация с Кленбутерол ?

09.04.05
17:55

Май си сбъркал местото на темата!  :?:

EX

14.04.05
02:46

Ми в момента вземам л-тироксин които е т4 ситетичен лево тироксин
не ти го препорачвам да го смесваш с клен или винсторол  тази прослувата комбинация само да го открия оня дето я е измислил  :evil:  :twisted:  зависи как ще ти го приеме организма при мене има недостик на т4 и всичко е наред но сам минал и през ендокринолог и изследвания дето ми резнаха зелката с 50 лв. за тях .
Едно ще ти  кажа ако си по-пален и имаш апетит т4 ще го направи двоен нали все пак ти ускорява метаболизма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1