06.07.10
19:06
здр. направо на въпроса 180 см. 110 кг. международен шофьор.
опитвам да правя малко кардио(2x30мин. на седмица) даите примерно меню+хранителна добавка за сваляне на килограми.
пил съм карнитин течен 1000. свалих около 10 килограма за 2 месеца,но след като го спрях малко по малко започнах да си ги наваксвам.Нямам възможност да тренирам за това с медикаменти ако мога да сваля и задържа ще е добре.
фетбърнър + нвд!
но трябва да си наясно,че храненето трябва да е перфектно или близо до такова за да сваляш без тренировки!
06.07.10
19:32
geno, като охрана работиш ли?
казано от tra^la^la на 06.07.10, 19:25:
фетбърнър + нвд!
но трябва да си наясно,че храненето трябва да е перфектно или близо до такова за да сваляш без тренировки!
благодаря ама можели малко по точно примерна диета(кво да ям)
казано от cecowe на 06.07.10, 19:32:
geno, като охрана работиш ли?
не меж.шофьор съм
фетбърнър + нвд!
Кажи какъв фетбърнър ? На коя фирма ?
фетбърнър + нвд!
даите идея за фетбърнер+карнетин , мога да отделя около 200лв.или комбинация от друго което да помогне.
Виж долното мнение,НО го комбинирай с добра нисковъглехидратна диета и кардио-тренировки!
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 28.07.10 11:18.
казано от emzo на 28.07.10, 11:15:
За начиенаещ -MAN Scorch !
поръчах го това MAN Scorch и това като допъление Vaporize . само остана и НВД да ми направи някои и съм готов.
Мнението беше редактирано от Geno_P на 28.07.10 14:26.
28.07.10
14:43
Прочети темата в раздела (обозначена е като важна) после покажи примерното си хранене тука ;)
28.07.10
20:40
Мятай направо Lipo 6 и си готов :D А за НВД-то, се разрови в сайта :) Всичко става с четене и с изчисления :)
казано от Калоян Цонев на 28.07.10, 20:40:
Мятай направо Lipo 6 и си готов :D А за НВД-то, се разрови в сайта :) Всичко става с четене и с изчисления :)
да това правя търся в момента ,щеше да ми е по лесно да имаше някаде готова програма примерно:сутрин 3 яица 100гр.сир и т.н.за седмица и да ям това. а в по късен етап сам да си изготвя хранителен режим. сега ще ми трябват наи малко 2 месеца докато разбера кво да ям и кво не. :)
казано от Geno_P на 28.07.10, 14:25:
казано от emzo на 28.07.10, 11:15:
За начиенаещ -MAN Scorch !
поръчах го това MAN Scorch и това като допъление Vaporize . само остана и НВД да ми направи някои и съм готов.
Дойдоха ми хаповете ама са на англ. някои да има идея как се консумира :) MAN Scorch и Vaporize
13.09.10
02:19
казано от Geno_P на 28.07.10, 21:57:
казано от Калоян Цонев на 28.07.10, 20:40:
да това правя търся в момента ,щеше да ми е по лесно да имаше някаде готова програма примерно:сутрин 3 яица 100гр.сир и т.н.за седмица и да ям това. а в по късен етап сам да си изготвя хранителен режим. сега ще ми трябват наи малко 2 месеца докато разбера кво да ям и кво не. :)
Виж ся,няма такива вълшебни моменти даи да купя нещо за 200лв и да отслабна.Или някои да ми каже кво точно да ям и не ми се чете 2 месеца.Няма 2 месеца.Сядаш и за 5 часа четене си готов стига да не си с IQ < 50
Помогни си сам за да ти помогнат и другите !
Прочети важната тема за НДВ ,сметни си колко ти е калориния баланс ,виж кои храни какво съдържат горе-долу то е ясно че иска време докато влезеш в час,изготви си някво меню напиши го тук и хората ще те коригират от време на време.
За да отслабнеш не е нужно нито да ходиш на фитнес нито да пиеш някви химий от които я има ефект я не.Всичко е ХРАНЕНЕ !!!!
казано от shinoK на 20.09.10, 15:09:
MAN - Scorch - Два пъти дневно по 3 капсули ,но като за начало започни с по-малко.Също така не трябва да се взема след 16:00 часа.
MAN - Vaporize - 1-2 капсули със 2 - 3 пъти на ден заедно с хранене.
.
много благодаря
и така след 10 дни ето и дани :)от 111кг вече 103 кг.
диета(незнам дали е правилна но върши малко работа):
до 08:00 сутрин: овесени ядки фини+1с.л.мед+1/2буркан дом.мляко(когато съм на път си купувам от магазините в кофички)+50гр.суров лешник.(това е 4 дни)–1,5лт. вода
овесени ядки(фини) с малко извара+сирене+1 яице бъркасе и се пече на тефлон(това е 3 дни)
до 10:00 преди обед: 1 варено яице+100гр. сирене+1 филики пъл.хляб но не винаги това е само 3 дни от седмицата
до 12:30 обед:пилешко+салата+малко пълозърнест хляб
до 18:30 вечер: риба+салата. или само салата(това е 3 дни.)
400гр. извара+скилидка чесън+малко зехтин+малко магданоз-тава e много вкусно :) (4 дни.)
ВОДА ПИЯ ПО 6-8 ЛИТРА НА ДЕН
всяка вечер скачам на въже почивка само в събота вечер.(МИСЛЯ ЧЕ ТО ПОМАГА НАЙ-МНОГО ЗА СВАЛЯНЕТО)
купих си две гирички и през ден тренирам с тях(каквото мога раце,гърди и гръб) на две малки разпиваеми столчета слагам дъска и си правя и лежанка :D
ако нещо бъркам казваите да се коригирам докато е време :)
Мнението беше редактирано от Geno_P на 15.10.10 08:23.
В скоро време колената ще почнат да реват от тия подскоци. Велоргоеметър/бързо ходене като за теб.
казано от Rikoo на 30.09.10, 16:53:
В скоро време колената ще почнат да реват от тия подскоци. Велоргоеметър/бързо ходене като за теб.
ааа те вече ме болят особено дясното :( няма как да въртя педали немога да си го нося с мен. но ходене може,благодаря
Имам малък проблем,от бързо отслабване сега ми виси кожата. как се оправя и дали ще се оправи :(
15.10.10
08:28
За това е по-добре да се отслабва бавно и постепенно!
По принцип кремове за увеличаване на еластичността на кожата... но не вярвам да имат сериозен ефект. С времето леко ще се свие.
казано от CircleOfPain на 15.10.10, 08:28:
За това е по-добре да се отслабва бавно и постепенно!
По принцип кремове за увеличаване на еластичността на кожата... но не вярвам да имат сериозен ефект. С времето леко ще се свие.
дано да е така щото гледката е много грозна. имам и друг проблем нещо го закъсах с водата не ми се пие едвам с 300 зора изпивам 1 литър на ден.
15.10.10
19:47
Възможно е при рязко намаляване на въглехидратите, пък и вече не е лято. Все пак гледай да добавиш още поне половин литър
Ебаси, аз пия по 2 литра само по време на кардиото, как ще пиеш ли литър, бе човек ти си 100 кила :) Поне 3-4 литра.
15.10.10
20:48
Леле рико с тея 2 литра по време на кардиото сигурно става басейн във фитнеса, накрая караш водно колело :D
казано от Rikoo на 15.10.10, 19:54:
Ебаси, аз пия по 2 литра само по време на кардиото, как ще пиеш ли литър, бе човек ти си 100 кила :) Поне 3-4 литра.
до преди 10 дни и аз си пиех по 3-6 лтра на ден,аме сега не мога не изпитвам нужда и се наливам на сила.
16.10.10
08:38
За висналата кожа не се притеснявай. С времето се оправя. Е няма да е прилепнала по тялото, но няма да изглежда като широка дреха по тялото ти. Като свалиш още някое друго килце, почни да правиш коремни преси. Наистина е по-добре да се сваля бавно, но когато имаш проблем с килограмите (те са доста над обичайните) и този проблем почне да се разрешава (да сваляш бързо) е съвсем нормално да не искаш да забавиш този процес.
16.10.10
10:11
Друг вариант е да почнеш да тренираш за мускулна маса, само че с твоята работа не виждам как
казано от CircleOfPain на 16.10.10, 10:11:
Друг вариант е да почнеш да тренираш за мускулна маса, само че с твоята работа не виждам как
сега зимата маи ще я сменям и ще имам време да тренирам. :)