Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

14.09.10
08:13

Стига му на Джокович, че победи Роже.

абе тоя мач кога е или свърши вече :D:D като ревностен почитател на Шарапова ( не на играта й а на нея ;дд ) не съм запознат с мъжката схема ...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.09.10 08:18.

14.09.10
08:33

Игра се, приключи сутринта.

утре - последният първи учебен ден........ гадно....

АН

14.09.10
09:14

как е

14.09.10
09:47

Aбе днес ми казаха един трик за преди тренировка, незнам дали тоя пич ме ебава, ама ми каза да пийна 3-4 капки алкохол някав преди тренировка. Негов приятел му бил казал (учил 3та година зъболекар), че алкохола яко разширявал кръвоносните съдове а от тама е ясно :Д Въпроса, е да не стане нещо OxyElite Pro и водка Savoy :D

14.09.10
10:01

Не сте ли чували, как Арнолд удрял по 30гр преди тренировка...

VA

14.09.10
10:03

Вместо водка с портокалов сок си разтваряй малко X-tend във водка и ще е перфектно :D
Утре е предпоследния първи учебен ден за мене :(

14.09.10
10:31

Eм де да знам, с тва окси :)

14.09.10
10:42

Абе, момци, утре от колко? :D

За едни е първи учебен ден, за други е първи тренировъчен ден. Имам приятел, който отдавна тренира с брадви и мечове. Но утре заминава за вилата си и там ще бъде изолиран от абсолютно всякаква технология и ще тренира сериозно без прекъсвания с всякакви оръжия. 92 набор е, но напусна училище. Дефакто не е карал 11-ти клас.
Мотива му е да стане достатъчно силен за да оцелее през 2012. Висок е 197 тежи 130кг. с дълга руса коса и му расте брада два пъти повече, от колкото на бащите ви и е с IQ от 75 точки - прилича повече на викинг от колкото на каквото и да е друго.

п.п. А, да, няма да е изолиран от съвсем всичко - само мп3-ката ще си занесе за да слуша отбраните фолк метъл групи докато тренира с мечове, брадви, чукове и ножове.

АН

14.09.10
10:58

Това ли ти е автобиографията?

бтв заразно зло живот след смъртта 3d беше резачка. няма такова изживяване

Мнението беше редактирано от Анонимен на 14.09.10 10:59.

VA

14.09.10
10:59

казано от Thrash на 14.09.10, 10:42:

Абе, момци, утре от колко? :D

За едни е първи учебен ден, за други е първи тренировъчен ден. Имам приятел, който отдавна тренира с брадви и мечове. Но утре заминава за вилата си и там ще бъде изолиран от абсолютно всякаква технология и ще тренира сериозно без прекъсвания с всякакви оръжия. 92 набор е, но напусна училище. Дефакто не е карал 11-ти клас.
Мотива му е да стане достатъчно силен за да оцелее през 2012. Висок е 197 тежи 130кг. с дълга руса коса и му расте брада два пъти повече, от колкото на бащите ви и е с IQ от 75 точки - прилича повече на викинг от колкото на каквото и да е друго.

п.п. А, да, няма да е изолиран от съвсем всичко - само мп3-ката ще си занесе за да слуша отбраните фолк метъл групи докато тренира с мечове, брадви, чукове и ножове.

Приятеля ти някакво психично заболяване ли има :D
пс: тва да не е оян дето записваше песнички :D

Мнението беше редактирано от Vask0 на 14.09.10 11:00.

14.09.10
11:06

Тва 75 точки на iq малко или много са?

14.09.10
11:23

Ами....да кажем, че не си съвсем умствено изостанал :D

14.09.10
11:34

Същия, “певеца”. :)
И при все, че моето е 110-120 (в зависимост от тестовет), 75 е 30-40 пункта под средното.

казано от VEGATA на 14.09.10, 10:01:

Не сте ли чували, как Арнолд удрял по 30гр преди тренировка...

той и след трен го дават как пуши... трябва да го изрежат това :D моя е 118 колкото и да не ви се вярва...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 14.09.10 13:19.

Бах, не е истина какви кретени ходят по залите..
Един прави по 10-12 серии лежанка (с 50 кила макс) и след това още толкова пек-дек....
Крака не барва, а гръб прави 1-2 серии ако не го мързи набирания до половината (до прав ъгъл пуска) и сложил 20 кг на мечката и се гледа в огледалото в страни, да не пусне случайно малко повече от прав ъгъл.... И след всяка серия по 1870237423 коремни преси.... ебати гълфоните.

и здрав ли е  ?

14.09.10
13:57

Тъжното е, че има и здрави такива. А има и такива философи като мен, което всичко както трябва правят, пък не се получава магията.

п.п. На какво масло попаднах... Ма то в тигана се държи като олио. Метнали са ме нещо.

edit: Първия абзац ме подсети - Иван Шишманов не го виждам напоследък? Да не си е намерил гадже?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.09.10 13:58.

ако е здрав няма място за критики... всички искаме едно, но пътищата към него са много това, че един може по-лесно да го постигне не е мотив да го критикувате или да казвате, че не разбира нищо : )

14.09.10
14:40

Там е работата, че не разбира нищо, но тялото му реагира по-добре на всичко, на което го подлага. Реално той не влага умисъл или труд, а просто се поти в залата и това за неговото развитие е достатъчно. Какво има да уважавам на някой кореняк мезоморф, който един ред литература за тренировки и диета не е прочел, а прогресира сякаш е на стероиди. Той труди ли се? Какво точно оценяваш и уважаваш - генетичните му заложби?

За мен един Oranje (най-близкия пример) е много по-достоен за уважение, защото общо взето всичко е срещу него, от колкото един DeadManWalking, който преди да стъпи в залата е имал три реда плочки на 75кг.

Няма значение за мен кой изглежда по-добре и кой е по-силен, а кой е преминал през повече изпитания за да постигне дори малкото, което има. Не само целта е важна, важен е и пътя.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 14.09.10 14:43.

14.09.10
14:54

казано от kristiancho на 14.09.10, 14:28:

ако е здрав няма място за критики... всички искаме едно, но пътищата към него са много това, че един може по-лесно да го постигне не е мотив да го критикувате или да казвате, че не разбира нищо : )

Представи си същото копеле да се храни както трябва, и да взима правилните добавки.

ем всичко е възможно... просто поста на Мишо беше повод да напиша това, че няма един правилен подход към доброто и мускулесто тяло.... добавките могат да помогнат ама отнасяш ли се към финтеса като към нещо чуждо а не като част от теб и стероидите няма да ти помогнат, защото няма да си Ти в тези огромни мускули :)  пък и едвали ще прави мечка с 20кг и ще взима добавки както.... вика Мишо

14.09.10
15:07

Мишо,такива смешници ги има на всякъде и още по-интерестното е,че вингаи ти обясняват,че не правиш някое упражнение правилно.

14.09.10
15:20

Целия ден ми преебаха... спи ми се... смачкан съм, но отивам да кривя железата...

Не е бе, някакъв смешник, все едно от концлагер излязъл.

това е странното, че го обиждаш без той да те е обидил това, че вдига 3-4 пъти по малко от теб... може да те радва не да се дразниш :D

VA

14.09.10
15:30

Хора днеска изядох 7 цели яйца, 3 сутринта и 4 сега очакваме линейката да дойде, а ако не се наложи значи желтъците не са вредни :D

сурови ?!

казано от kristiancho на 14.09.10, 15:28:

това е странното, че го обиждаш без той да те е обидил това, че вдига 3-4 пъти по малко от теб... може да те радва не да се дразниш :D

Човек айде да не си на всяко гърне мерудия. Имах предвид, че за гърба прави с нищожни за него кг и полуповторения, а за гърди се смазва - исках да кажа, че краката и гърба са най-нетренираните мг от масата.

14.09.10
15:38

Сурови, може. С черупките...не е гот. :(

14.09.10
15:41

хаха ся Мишо като каза ..
тренирам оня ден и до мене двама що годе едри.единия с добри ръце и рамо и 2 клечки за крака.
гребат на смит с малки кила и някаква странна форма.после единия обърна едната лежанка и прави обратен лег на смита,докато другия му обясняваше как програмата му е хардкор и сега идва звеното и - клек в 20 повторения(ама той е към края на тренировката си).викам баси интересно,да видим какво ще направи(тва тоз с ръцете и некраката).в следващия момент натоварва смита със 60 и започва да кляла там.аз седя опулен и разочарован.нашия се поти и умира и накрая излиза изпод щангата и пуфти като локомотив.много тежко му било.после казва,че края на програмата била мъртва тяга.другия : “ооооо тя е много опасна” и онзи се съгласява - МНОГО,ама като я правиш правилно е ок.и започва да прави тяга с ебахти грешната техника със 70кг. майко .
и си викам за къв кур да им се меся да им обяснявам кое е правилно и кое криво.я в стата.

14.09.10
15:59

Утре е шибан ден ;(

VA

14.09.10
16:18

защо ми напомни

14.09.10
16:22

Супер е!Почваме училище,да се радваме докато сме ученици,после ще има да си спомняме за тези времена.

14.09.10
16:23

казано от Thrash на 14.09.10, 14:40:

Няма значение за мен кой изглежда по-добре и кой е по-силен, а кой е преминал през повече изпитания за да постигне дори малкото, което има. Не само целта е важна, важен е и пътя.

Мани ти тея глупости :) Важен е крайния резултат, без значение пътя.

@ тра ла ла O-мрех от смях на историята ти :D

Мнението беше редактирано от korpusito на 14.09.10 16:23.

ПИ

14.09.10
16:27

Абе утре ли беше олимпията? Помня, че миналата година станах да я гледам на 15ти в 4 сутринта. :D

AZ

14.09.10
16:44

Абе хора,искам да ви питам нещо за монохидрата.Един приятел,който и идея си няма от хранене и тренировки,си взе и се оплаква,че задържал много вода,освинил и подобни простотии.Та ме попита дали може да спре да го пие,а да не допива останалото.Казах му,че според мен няма никакъв проблем,но гейчето иска да ви питам,за да съм му бил показал :D

VA

14.09.10
16:54

казано от Андриан К на 14.09.10, 16:22:

Супер е!Почваме училище,да се радваме докато сме ученици,после ще има да си спомняме за тези времена.

За някои е така, за други не аз съм от вторите и съм на 100% обеден че никога не бих искал да се върна към ученическите си години...
Креатина ако го спре нищо няма да му стане, а ако продължи има шанс да се освини още :D

Абе най-хубавите години са ученическите няма спор за това.....
И все пак е кой както си го направи, за един може да е ад, за други да е удоволствие да ходиш на училище.
На мен лично ми е много криво, че ми е последна година.....

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1