13.09.10
14:21
Здравейте. Реших да си поръчвам добавки,имам проблем с покачването на мм.На 17 години съм тренирам почти 3 години и съм 65 кг. Поръчал съм си сизе он на гаспари, казеин на оптимум нутришън,Whey протеин и мислех X-factor advanced но се оказа че го няма в наличнос и ще трябва да чакам (неопределено) време, та мисълта ми е какво мога да си взема за покачване на мм вместо “X-factor”.моля ви за помощ
13.09.10
14:52
Мързи ме да чета информацията за Х-фактор но изглежда като някой хормонален продукт който е излишен на твоята възраст. на твое място бих си взел някой доказал се азотен бустър ;)
Той X-factor няма ограничение за възрастта поне в сайтовете в които съм го виждал , но нз дали ти трябва
13.09.10
14:57
За 3 години и само 65кг едва ли проблемът е в липсата на добавки. По-скоро е комбинацията от претрениране и недостатъчно хранене.
Че тренираш по сплит е ясно, но сигурно правиш и по повече от 2 упражнения за мускулна група, нали?
А колко грама белтъчини ти се събират на ден?
Ами понеже до сега съм пил доста неща протеини,креатин,глутамин,анимал пак обаче не спазвах хранителен режим и нищо не ставаше.Но с тези добавки ще спазвам, но въпроса ми е нещо което може да замести като ефект X-factora.Инчаче за азотния буустер пил съм нитрикс на бсн и не съм много доволен.
Тренирам 4 пъти в седмицата.За ръце 5-(6) упражнения, за гърди 4-(5), за гръб 5,за крака 4, а рамото го правя със гърдите и гърба по 2 упр.
Знам нали това казвам че със тия неща ще почвам хранителен режим за мм.Въпроса остава за x-factora със какво да го заместя.
13.09.10
15:32
Толкова си далеч от продукти като X-Factor, че няма дори да се хабя да ти обяснявам.
Вземи си нормален азотен бустер, ако смяташ Nitrix за продукт.. нормално е да останеш разочарован ^^
Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 13.09.10 15:33.
Какъв азотен бустер? искаш да кажеш че съм малък за така наречените “хардкор добавки” ?
Мда и аз бях загледал jak3d, но имам последен въпрос понеже прочетох ревютата на slin-sane и metyll mass и се чудех кое от 3-те е по-добро и мога да го комбинирам с продуктите които съм написал по-горе.Ако можеш на това да ми отг ще съм много ти много благодарен и ще реша какво да поръчам.
13.09.10
19:30
Никога не съм разбирал как работи Slin-sane, затова и не съм го пил, за мен е съмнителна добавка от никаква фирма. Нито искам да обидя Сашо по някакъв начин, нито нищо, просто лично мнение и избор. Methyl mass не съм запознат, но ако вземеш него - сайз он е излишен.
Ми в крайна сметка май ще взема jack3d пък дано кача нещо. :) Благодаря за отделеното време.
На тебе ти трябва ядене както ти казаха.Докато не се научиш да ядеш няма да качиш коквото и да зимаш а ако качиш после ще го загибиш.
14.09.10
04:37
X-Factor не е хормонален продукт.
Но пък това за мен не е твоята добавка.X-Factor иска храна,елемента който куца при теб.
14.09.10
07:49
Като се замислиш всички добавки искат ХРАНА :D
14.09.10
20:29
от всички постове разбрали коя е ключовата дума: ХРАНА... почни да ядеш поооовече и всичко ще си дойде на мястото ;)