14.09.10
11:52
Здравейте,
Отскоро съм във форума и бих искал да попитам за съвета ви относно добър и силен бърнър. Стажът ми в залата е 7-8 години, като честно казано за пръв път чистя и вече свалих около 12 кг. Проблемната зона е корема и мисля, че още 4-5 килограма ще са достатъчни. Само да спомена, че не съм много чувствителен към добавките, а към кофеина въобще /пия по 5 кафета на ден/. Тренирам сутрин - корем и кардио и вечер - силово. Преди кардиото вземам лкарнитин..
Колебая се измежду: Stizm, Mitotropin, Cytolean, Fyre i Lipo 6, като доста четох за всички и като че ли везните накланят към Lipo 6 black.
Само искам да добавя, че в началото на чистенето пих евтин бърнър на Scitec /съдържащ и йохимбин/ и не усетих абсолютно никакъв ефект.
Знам, че периодът вече не е за чистене, но искам да продължа още около месец.
Предварително ви благодаря за съветите
14.09.10
13:32
Може да пробваш и Stimulant X new-84caps,според мен изключи Fyre и двата на гаспари
Благодаря за мнението, четох и за него, ако не се лъжа това е продукт на anabolic и излезе след спирането на SX. Имаш ли преки впечатления от него, тоест пил ли си го, ако да - ще съм ти благодарен да споделиш резултатите.
Благодаря и на Rikoo за отговора. Сега ще видя съставките на Stimulant и ще помисля измежду него и Стизм. Ако има и други мнения ще съм ви благодарен. Явно първите ми нагласи за Липо 6 бляк ще отпаднат :)
казано от Камен Каменов на 14.09.10, 13:44:
И защо не се споменава най-добрият бърнър за 2010 ?
fitness1.bg/usplabs-oxyelite-pro/
Aз го споменах, дори в момента го ползвам. Стизм-а също не е лош, ако съдим по интервютата.
Мислих и за него с оглед и на това, че имам купена и една опаковка на Jack 3d. Досега не съм пил нищо на тази фирма и мислех, ако съм доволен от бустера тогава да пробвам и бърнъра.
Би ли споделил доколко си доволен от Оксито и как е в сравнение с други, които си пил, например Стизм
14.09.10
13:50
Не съм пил стимуланта,пил съм SX,но те няма да имат нищо общо.Аз също не съм особено чувствителен към стимуланти.Пил съм Fyre от който не усетих и не получих нищо,пил съм и ОЕП,който пак ми беше слаб,но е по-добре от Fyre.Aко в момента трябваше да си вземам бърнар,бих пробвал новият стимулант х.
14.09.10
14:01
Recreate + Oxy стакнато е най-доброто, което съм пил.
Ами бях мислил и за комбинация, но мислех някои от изброените бърнъри да го комбинира с липотропен - Липотрим на Нау, като след края да взема малко Water out пак на Нау.
Ами мисля утре в края на деня да поръчам, така че ще посъбера още малко мнения или коментари. Засега като че ли реших какво ще е за следващия месец:
Stizm
Lipotrim - Now
Water out - Now
Някой ползвал ли е подобна комбинация от термогенен и липотропен бърнър с билков диуретик.
10-11 дена го пия, още мнение немога да изкажа, но определено сантиметрите падат.
14.09.10
14:26
OxyElite Pro, eстествено ;)
Хм, отказах се от липотропния, но диуретика ще го пробвам. Няма да го пия постоянно - сега един път и после чак на лято.
Тъкмо си избрах Стизм, но много мнения за Оксито ме разколебават :)
14.09.10
14:43
Като гледам как си сменяш решенията през 5мин, явно очакваш бърнърът да ти гори мазнините, което освен с окси няма как да стане, стизм особено изисква всекидневно кардио.
Да, Стизма изисква да се прави доста кардио, за да има наистина добър ефект. Има интервю от емзо.
14.09.10
15:09
По скоро има ревю, интеревю ще му е доста трудно да направи. :D
14.09.10
17:41
Бих избрал Джим Бийм, ако беше бърбан. И да, стизма.
Кардио правя всяка сутрин по 30 мин на гладно, като преди него около 12-15 серии корем.
А относно смяната на мнението - то е защото досега съм пил какви ли не добавки, но не и бърнъри,а ми се иска да оцеля добър от първия път, предвид че зимата чука на вратата.
15.09.10
07:55
Препоръчвам ти Oxyto.
Благодаря на всички за мненията. Току що поръчах Oxy + Recreate. Надявам се за на добри резултати. Остават около 5 излишни килограма. Определено след смъкнатите 12-13 кг се забелязва застой, да не кажа леко връщане назад при условие, че диетата и тренировките не са променяни. Надявам се, че с двата продукта този застой ще спре.
Бих искал да ви питам още нещо, дано да може тук да не отварям нова тема. Свалените килограми, за които писах бяха с тренировки и НВД, но опредлено ефекта спря и като че ли започнах да връщам - вече един кг. Нищо от програмата ми не е променено, даже може да се каже, че диетата ми е все по стриктна. Дали според вас е по добре да спра НВД и да мина на въртене на въглехидрати. Ако да - може ли някой от вас да ми помогне с хранителна програма.
Нищо не ти пречи 1-2 седмици да минеш към рбд, след това да почнеш oxyelitepro и recreate + НВД.
А знаеш ли дали някъде из форума или нета като цяло мога да намеря програма с въртене на въглехидрати?
Ако имаш предвид въглехидратната ротация -> http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/the_carb_cycling_codex