14.09.10
08:20
Преди да преминем към същността на проблема искам да благодаря на всички, направили сайтът и на всички потребители ! Много съм ви благодарен, защото точно преди 4 месеца тежах 100 килограма в момента съм 70 и малко. Изразявам искреното си възхищение към модераторите и компетентните потребители !
Нека преминем към въпроса. След като свалих въпросните 30 килограма, навсякаде по тялото ми остана кожа, която не е малко, но все пак искам като съм тръгнал да правя нещо да го направя както трябва. Рових из интернет, допитвах се до приятели и всички ми казаха, че е най-добре да тренирам, както съм тренирал досега (имам стаж 4 месеца във фитнеса, ако е важно) и кожата от самосебе си ще се опъне. Идеята ми е да станат по=бързо нещата, тоест има ли крем (не че много им вярвам) или някакъв начин за спомагане за опъване на кожата, дори да не е за кратко време да се опитам да ускоря процеса. Четох за редуването топъл-студен душ, не отричам - правя го. :) И все пак има някой, който да е бил със същите проблеми да препоръча начин, по който да стане по - бързо опъването на кожата ми :)
Ако е необходимо ще кача и снимки !
Благодаря предварително на всички !
Темата беше редактирана от Alexandre на 14.09.10 08:24.
14.09.10
11:20
казано от Alexandre на 14.09.10, 08:20:
Преди да преминем към същността на проблема искам да благодаря на всички, направили сайтът и на всички потребители ! Много съм ви благодарен, защото точно преди 4 месеца тежах 100 килограма в момента съм 70 и малко. Изразявам искреното си възхищение към модераторите и компетентните потребители !
Нека преминем към въпроса. След като свалих въпросните 30 килограма, навсякаде по тялото ми остана кожа, която не е малко, но все пак искам като съм тръгнал да правя нещо да го направя както трябва. Рових из интернет, допитвах се до приятели и всички ми казаха, че е най-добре да тренирам, както съм тренирал досега (имам стаж 4 месеца във фитнеса, ако е важно) и кожата от самосебе си ще се опъне. Идеята ми е да станат по=бързо нещата, тоест има ли крем (не че много им вярвам) или някакъв начин за спомагане за опъване на кожата, дори да не е за кратко време да се опитам да ускоря процеса. Четох за редуването топъл-студен душ, не отричам - правя го. :) И все пак има някой, който да е бил със същите проблеми да препоръча начин, по който да стане по - бързо опъването на кожата ми :)
Kачи да видим!
Колега как ги свали тези 30кг? Аз искам само 10 да сваля, скъсвам се от тренировки и не става или поне адски бавно става! Ще съм ти благодарен ако помогнеш малко!
казано от nkn86 на 14.09.10, 16:12:
Колега как ги свали тези 30кг? Аз искам само 10 да сваля, скъсвам се от тренировки и не става или поне адски бавно става! Ще съм ти благодарен ако помогнеш малко!
В храненето ти е проблема. До автора - не отваря снимките, и все пак продължавай да тренираш и трупай muscles.
14.09.10
17:35
казано от Alexandre на 14.09.10, 15:01:
Снимките са в галерията ми, ще направя още няколко да ви покажа кожата ^^
не се виждат нещо....
15.09.10
06:54
казано от davidorentol на 14.09.10, 17:35:
не се виждат нещо....
х2
15.09.10
07:37
не се виждат нещо....
И аз не ги виждам нещо ,ако може да ни ги покажеш?
казано от Alexandre на 14.09.10, 08:20:
Дали ще се “опъне” бързо или бавно зависи от гена ти, т.е. какво е количеството на колаген и еластин в кожата ти. Добър маркер за типа кожа е липсата или наличието на стрии. Ако си склонен към образуване на такива се приготви за по-дълго чакане. Разбира се това са само общи правила и механизми, всичко зависи от конкретния случай, т.е. какъв % от теглото си загубил, колко рязък е бил прехода, компенсирал ли си загубата на мазнини с изграждане на муск. тъкан и тнт. Вероятния ход на събитията е ще е “стягане” на кожата на крайниците най-напред, като на финала ще се прибере и тази в зоната на корема, т.е. където са естествените мастни депа. Най-добрата стратегия според мен е да опиташ бавно и контролирано да повишаваш мускулната си маса, с което да ускориш процеса на възстановяване(опъване). Кремове, мазила и специални процедури са с малък за цената си ефект.Поздрави!!
Мнението беше редактирано от малкия113 на 15.09.10 08:13.
16.09.10
05:22
казано от The Messenger на 15.09.10, 07:37:
не се виждат нещо....
И аз не ги виждам нещо ,ако може да ни ги покажеш?
х2