09.09.10
08:03
Това е мойта, щото я правя най-често и най-много си ме кефи.
- Загрявам 300м - крос, или тичам до училището( в последно време ми е проблем, че много ме гонят уличните песове)
- почивка 3-5 мин.
същинска тренировака:
- спринт 100м
- набири на лост (около 30-35), до откат, като последните са с леко подритване и опит за задържане на спускане.
- помпички, на успоредка, поне 35(колкото са набирите), ако имам сила за повече ги правя, но не ги броя.
- спринт 100м.
- почивка 1-2 мин., че не мога да си поема въздух( тук е най-вероятно да се срещнете с м-р Драйфус).
- набири до откат в супер серия. Примерно 22,8,5,2,1,1,1. с пускане от лоста за 5-10сек и няколко вдишвания между сериите.
- помпички до откат в супер серии, поне колкото е бройката на набирите, ако имам сили за повече ги правя, но не ги броя.
- повтарам суперсериите докато не падна под 10-12, в първата серия.
- спринт 100м( тия спринтове са си м***та ..е****....).
- почивка за глътка въздух.
- набири до откат( обикновенно по около 10, вече съм си доста уморен),
- помпички до откат, без суперсерии.
- повтарам.
тук обикновено влизам в цикъл и имам чувството, че мога да правя тия серии до безкрай, но се ограничавам до 3 кръгчета.
- спринт 100м.
Стандартно си правя тренировката за около 25мин. някога по-бързо, друг път по-бавно. Не засичма точно.
Обожавам да тренирам на открито.
Ако имате вече любима тренировка, давайте я тук. :)
Темата беше редактирана от ShadowMan на 09.09.10 20:19.
09.09.10
08:26
набиране - 4-5серии
гребане с щанга - 4-5серии
чукчета - 4серии
хоризонтален скрипец - 4серии
скрипец с подхват - 4серии
мъртва тяга - 4серии
не съм правил точно този вариант но подобен просто упражненията са заменени с сходни такива ...
Кристиянчо... Тук става дума за кросФит моя, не за билдърски сплит за гръб :D
09.09.10
09:46
Хъхъхъ :D
Aз бягам ли, бягам.
09.09.10
10:17
не бях забелязал че е в Кросфит и исках да си напиша писането се пак аз ако не пиша то тема ли ще е :D (blush)
09.09.10
15:36
Едно въпросчe към билдера -гребане с щанга и чукчета не е ли едно и също упражнение?
10.09.10
10:11
казано от ShadowMan на 09.09.10, 08:03:
Това е мойта, щото я правя най-често и най-много си ме кефи.
- Загрявам 300м - крос, или тичам до училището( в последно време ми е проблем, че много ме гонят уличните песове)
- почивка 3-5 мин.
същинска тренировака:
- спринт 100м
- набири на лост (около 30-35), до откат, като последните са с леко подритване и опит за задържане на спускане.
- помпички, на успоредка, поне 35(колкото са набирите), ако имам сила за повече ги правя, но не ги броя.
- спринт 100м.
- почивка 1-2 мин., че не мога да си поема въздух( тук е най-вероятно да се срещнете с м-р Драйфус).
- набири до откат в супер серия. Примерно 22,8,5,2,1,1,1. с пускане от лоста за 5-10сек и няколко вдишвания между сериите.
- помпички до откат в супер серии, поне колкото е бройката на набирите, ако имам сили за повече ги правя, но не ги броя.
- повтарам суперсериите докато не падна под 10-12, в първата серия.
- спринт 100м( тия спринтове са си м***та ..е****....).
- почивка за глътка въздух.
- набири до откат( обикновенно по около 10, вече съм си доста уморен),
- помпички до откат, без суперсерии.
- повтарам.
тук обикновено влизам в цикъл и имам чувството, че мога да правя тия серии до безкрай, но се ограничавам до 3 кръгчета.
- спринт 100м.
Стандартно си правя тренировката за около 25мин. някога по-бързо, друг път по-бавно. Не засичма точно.Обожавам да тренирам на открито.
Ако имате вече любима тренировка, давайте я тук. :)
тия набирания 30-35 ако са с чисто изпълнение трия тренираш от мин 10-15 години
10.09.10
11:11
Khalipa’s challenge определено.
На мен пък са ми казвали, че ако отиваш да вдигаш с ентусиазъм и желание, значи предишния път (или предишните пъти) или не си се сплескал достатъчно, или за последно си тренирал достатъчно отдавна.
В тоя смисъл, имам много любими тренировки, но най-добрите ми резултати ever започнаха да идват, когато изцяло спрях да ги правя (от около 2 месеца по новата програма :D ). Сега имам само любим момент от тренировка - като си влизам вкъщи след вдигане.
Миро, може би трябваше да си спестя бройката, щото излезе, че се хвала, но това е просто моментното ми състояние. Преди 15г. правех 40-45, а след това дълги години не можех да мина и 20. Сега с кросфит-а все едно съм се подмладил, така се чувствам. :)
10.09.10
15:34
казано от Hvanatema на 10.09.10, 11:52:
Тренировка от лицеви опори в комбинация с планкове и разтягане.
(sun)
10.09.10
19:15
казано от Ivaylo Stefanov на 09.09.10, 15:36:
Едно въпросчe към билдера -гребане с щанга и чукчета не е ли едно и също упражнение?
не са едно и също упражнение гребането с щанга е с надхват а чукчетата с подхват ( да не говорим че аз чукчета казвам на гребането с лоста и V-хватката от лодката дето някой казват Т-щанга ама не ми прилича на такова на мен ;дд )
11.09.10
06:04
казано от ShadowMan на 10.09.10, 14:51:
Миро, може би трябваше да си спестя бройката, щото излезе, че се хвала, но това е просто моментното ми състояние. Преди 15г. правех 40-45, а след това дълги години не можех да мина и 20. Сега с кросфит-а все едно съм се подмладил, така се чувствам. :)
Я постни снимки защото ми е любопитно как изглежда човек с такава мускулна ефективност?
казано от Miro Gi4ev на 11.09.10, 06:04:
Я постни снимки защото ми е любопитно как изглежда човек с такава мускулна ефективност?
3) Твърдението, че нещо е невъзможно, защото ние не сме способни да го направим.
Мнението беше редактирано от Madboy на 11.09.10 12:05.
11.09.10
13:35
май само трибоеца и още 2,3 момчета от целия сайт говорят нещо смислено...
ейй, миналият вторник направих супер як вариант на моята тренировчица, в сряда се чувствах перфектно и направих 100 набира, 200 лицеви и клекове, ама ги спрях по едно време, че имах работа в едно близко село на 15км. и реших да ида след тренировката с колелото, та и там направих 32км средна скорост с маутинбайк.... нощта не можах да спя от претоварване, а от следващия ден просто се сринах. яловите ми опити да напрява някаква тренировка пропаднаха, та чак вчера се поотпуших. в резултат 4 дни практически загубени. ще видя днес как ще е, за сега чуствам, че живвам та ще видим довечера.... затова ги писах ония неща за формата и махалото, ама все идва един момент дето се уливам.....
... абе пиете ли някакви добавки за по-бързо изправяне на крака в такива ситуации?
Мнението беше редактирано от ShadowMan на 14.09.10 07:11.
ShadowMan - Ключа е в Месото, всякакво и по много, аз от сутринта съм на половин пиле вече :D
благодарско!
то верно е, че не съм много по месото, ами и съм като цяло злояд :D
креатина ме притеснява, че дават като странични явления повишената вероятност от крампи, а и без това тоя проблем малко ме мъчи. тая година си взех цинк и магнезии и май се поуспокоиха нещата, та знам ли. някой ползва ли глутамин?
.. то като ги чета май само от люти чушки нямах нужда :)))) ...
....иначе си харесах тоя зоб silabg.com/bg/1271-POWER-FOOD-GLUTAURINE.html
поръчвам и ще видим (y)
Мнението беше редактирано от ShadowMan на 15.09.10 04:56.