14.09.10
17:24
Здравейте, наскоро започнах фитнес (3) дена.
Програмата ми е следната,
Понеделник - Гърди/бицепс
Вторник - рамене/трицепс
Сряда - почивка
четвъртък - гръб
петък - крака
Нямам кой знае каква маса, само на 15 години съм висок съм около 190см.
Та въпросите ми са следните, програмата добре ли е за 70 килограма 190см. също така имам доста странен проблем, когато дигам тежко каквато и тежест да е, Цялото ми тяло се разтреперва, не баш цялото но бласта с която дигам, можеби килата съм преовеличил?
Искам някаква подходяща програма да ми прпоръчате, като за съвсем нов, и да са обянсени упражненията в нея, някаква диета за покачване на масата, и да ми се обясни всичко което трябва да знам за този вди спорт, ако разбирасе има хора които желаят да помогнат.
ще съм много благодарен, а не всеки път да се прибирам с мускулна треска ;(
Като за начало има много да четеш как да се храниш и тренираш, не да тръгне някой най-малко 30 минути да ти пише нещо. Започвай с кръгова програма не със сплит.
Прав е колегата за крьгова си.И още нещо при височина 190 ще ти трябва много добра храна тя за теб ще е по важна от тренирането така че се средоточи главно вьрхо това.
14.09.10
17:43
А сега де, това кръгова какво е? тряя да търся ? или няко ще да ми оябсни
14.09.10
19:18
http://www.bb-team.org/workout/1359/#axzz0zX6A7PIX Ето това е кръгова тренировка,демек цялото тяло :)
14.09.10
19:23
над 30 серии... бая зор ще е това мисля
14.09.10
19:59
казано от Denis22 на 14.09.10, 19:18:
http://www.bb-team.org/workout/1359/#axzz0zX6A7PIX Ето това е кръгова тренировка,демек цялото тяло :)
Мерси бате, обаче полвината от упражненията обясненията не работят :( линка не съществува и немога да правя нищо ;(
Горе в зелената лента, има едни полета:
Фитнес Безплатен абонамент Фитнес програми Упражнения Диети Рецепти Хранителни добавки Статии
14.09.10
20:09
Избутване на щанга от лег е лежанката ;),а трицепсовото разгъване е това http://www.youtube.com/watch?v=PHGvaQGs1rw
14.09.10
21:14
Аз ли бъркам или най-важния белег на кръговата не е, че се тренира цялото тяло, защото видях няколко мнения, в които се казва кръгова=тренировка на цялото тяло??
Нищо лично към автора на това мнение, просто искам да разбера. Поздрави.
Прав си, тренировката на цялото тяло си е тренировка на цялото тяло, но много хора я наричат “кръгова” за по-кратко.
Не е много правилно, но ...
Нито кръговата е за цялото тяло, нито пък тренировката за цялото тяло трябва да е кръгова.
15.09.10
14:58
казано от crusher на 14.09.10, 17:24:
Искам някаква подходяща програма да ми прпоръчате, като за съвсем нов, и да са обянсени упражненията в нея, някаква диета за покачване на масата, и да ми се обясни всичко което трябва да знам за този вди спорт, ако разбирасе има хора които желаят да помогнат.
ще съм много благодарен, а не всеки път да се прибирам с мускулна треска ;(
Не може просто ей тъй някой да седне и да ти напише всичко... Просто разгледай форума има толкова много статии, че направо да ти прилошее. От теб се иска да ги прочетеш и усмислиш, а вече ако не разбираш нещо тогава се пита и ние обясняваме. :) Ии между другото без мускулна треска не може или освен със слаби тренировки, които не ти помагат особено. :)
15.09.10
15:02
добра алтернатива на фитнеса и мускулната треска е Шаха :)