11.09.10
17:11
Славе,благодаря за описанието ,,пичага и здравеняк” и вие тримата сте много готини! А,тренировката беше супер! Извинявам се за гафа със залите,но вече ще знаем:)
Първо ще опиша ловешката тренировка, после и днешната плевенска(която събра доста машини...един нов участник..ако така върви, ще трябва да купувам още тежести)...:))))
Та вчера...в Ловеч...аз, Стели и Ивчо....комплекса:
5 кръга от :
7 суинга с 32-ката
7 набирания
10 лицеви
80м. фермерска с 55кг.(2х27,5кг. дъмбели в ръка)...ужасна работа се оказа..!!!
Времето :
Славко : 8,20мин.
Ивчо : 10,30мин.
Стели : 13мин.
Всички се раздадохме...ужасно е след 80 метра мъкнене да хванеш 32кг. пудовка, а после и набирания...предмишниците ти експлоадират...ИСТИНСКИ...
Стели за пръв път суингва с голяма пудовка...не че му беше проблем:)...Ивчо-много хубава техника на суинга, набирания до гърди, малко тегаво на фермерската...Аз-като робот...с малко объркан ритъм на бътърфлай киповете...но съм доволен!!
После малко подскоци кенгуру-взрив на бедрата!!!...и айде на хапване в центъра на Ловеч!!!...:))))
Хубава събота, хубави хора...ще се срещаме пак...101%
Мнението беше редактирано от slavko на 12.09.10 11:12.
Много добра тренировка вчера :>
Доста мускулна треска имам днес :Р
Много зор бяха тея напади, ама и те свършиха :)))
утре ще имаме участие от Варна...Мишо ще намине и потренира с нас...както и едно ново момче..!!!
Уредил съм гума-голяма за обръщане...дано успея до утре да я закарам на пистата...
Поръчал съм халки, до няколко дена ще дойдат, също и паралетите...
Очаквайте нови и нови мъчения:)))
АААА...ДА и 32кг. пудовка:)))
Стегайте се!!!
тренировката от неделя :
отборно-по двама в отбор, като всеки отбор изпълнява 4 кръга от :
50 набирания
70 лицеви опори
60 коремни преси
една дължина стадиона(100инам.), ходещи напади с по 5кг. над глава...
Отбора на кандаските борци, финишира първи...:)))
Дадоха се свидни жервти по трасето...на някои им дойдоха много нападите:)...но се бориха докрай, това в важното...та аз мислех, да не тренирам, но се наложи да помогна на единия отбор и с Валката завършихме комплекса...баси...гадно го бях измислил...тия напади са гадна работа...а тия 5 кила как почват да тегнат след 20-ия напад...не е истина:)...
Значи първите завършиха за 31мин....другите също под 40…абе добре се получи като цяло:)))
Опитахме ренегадско гребане с по 12кг. дъмбели...тегавичко им беше на младежите, но ще го правим пак, ще го научат...
После пак по двойки(и една тройка)...спринт срещу наклон...всички се раздадоха на макс!!!...
После гоу хоум фор лънч:)))
Утре се сбираме супер сериозна група...дано се получи хубава тренировка...
Ще има тръстъри, суингове и по 15 рунда Синди...но повече инфо не се дава...утре на място:)))
казано от Madboy на 13.09.10, 10:48:
ИСКАМ ДА ВЪРТЯ ГУМАТА !
Вземи си обръч и го върти ;) :) :) :)
гумата е от Татра...исках да е възможно най-голяма...но няма как да разбереш ако не дойдеш утре...и май ще сколасам да я доставя до към обяд...:))))...ще има обръщане здраво:)))
4 кръгчета - много сериозно натоварване (y)
как се възстановявате бре хора :)
И аз няма да мога да дойда. Упражнявах се с ренегатските лицеви опори и имам малък напредък :)
баси, какво съм зле на канадска...ако някой от групата има нещо да ми връща..на канадската ще е...и Стели, и Теди ме биха...ама ще наякна аз...ша виите:))
разминахме се с голямата гума за днес дееба..!!!...нищо де..в четвъртък...засега само дамската доставих...
Тренировката ще бъде :
-10 тръстъра с 30кг.
-10суинга с 24-ката
-12бърпита с лицева
-10 обръщания и изтласквания с 22кг. дъмбел...5 лява+5 дясна...
-това силовата част...нея я правим на “къщичката” на стадиона където загравяме и се разтягаме...
Веднага след нея...бягане до първия лост-2рунда Синди, бягане до втория-2 рунда Синди, обратно на първия-пак 2 рунда...и се връщаш на “къщичката”...за следващия рунд силови...
това е един кръг...
...!!!...3 кръга...!!!...
Нали Ви обещах, че днес ще е пребиване...:)))
Очаква се участие на две дами...за тях има три последователни табати...клек, коремни преси, бърпи...
Групите за комплекса сме по 4 човека...за да се въртим на силовите...
Така...който свърши първи...не прави нищо...!!!
Втория...20 напада на крак...Третия 30 напада...и т.н.
Айде, че стана време вече...:)
14.09.10
21:28
часът ееее 00:23 аз отивам да правя табата на планкове и после на бърпита :D е така за лека нощ, че днеска нещо ми дойде малко :(
Ми то тва не е много за хвалба, подобно нещо преди лягане, я да ти идва акъла бързо ! :D
казано от Ventsi- на 14.09.10, 21:28:
часът ееее 00:23 аз отивам да правя табата на планкове и после на бърпита :D е така за лека нощ, че днеска нещо ми дойде малко :(
това съм аз ... Люклер... :D така де Стели ;) Брат ми не се беше разлогнал :D та... планковете бяха добре на 7ми и 8ми рунд направо ми се пръсна тъмбака после 1 мин почивка и бърпитата :D на тях 8,8,8,7,7,7,7,6 не си давах много зор, че мама спи доло и да не дойде с тупоришката :D Е вече мога да лягам :P зареден за пълноценен сън. А на планковете ставам все по-добър и скоро време ще слагам едни туби с вода да ме натискат :D… Лека нощ homies!!!
Мнението беше редактирано от Стенли на 14.09.10 21:57.
Полудяхте бре...ПОЧИВАЙТЕ си у вас...или айде поне след 22ч., не тренирайте...
Или пък елате ми звъннете да Ви сваля пудовката..:)))
А снощи се получи супер яка тренировка...ама съм супер разсеян и..забравих фотоапарата..имаше пак ново момче...Пламен Бамбов(многократен републикански на канадска борба), едно много яко момче-с бойни спортове се занимава, но те само погледаха...разучават обстановката и се надявам скоро да се включат...
Първата група-5 човека...правиха 3 табати с 2 минути почивка между тях...клек, коремни преси и бърпи...много добре се представиха всички..новото момче малко прибели очите, но не се стресна и завърши всичко!!!
Втората група-аз, Теди, Вальо и варненското попълнение и мой добър приятел(вече наш) Мишо, почнахме след тях...
Теди направи два кръга, но на него му трябват свежи ръе...все пак уикенда е на състезание по канадска на морето...
Мишо...не изкара също докрая...проблеми с перисталтиката...кросфита предивзвиква всевъзможни болежки...и неочаквани:))))
Аз-29.30…роботска рабора, без спиране..с много зор и...тежести на краката...
Вальо-37 и малко...отново момчето даде всичко от себе си...формата си му е отново тук...следва градация:)))...а и на Варна Вик няма да го остави без тормоз...няма измъкване:)
Наказателните напади си ги правиха момчетата...аз си почивах...кеф:))
После Мишо ни поотвори малко за стойките на ръце, показа ни и каза доста неща...ама той толкова естествено си ги прави, че аз лично се почувствах баси декоординирания тип-как нещо толкова лесно не мога да го направя...но все пак Мишо е бил един от най-добрите б-бой в цяла България...за к’во со говорим...да не говорим каква пластиност е запазил...абе радост за нас беше гастрола му в Плевен...очакваме го пак:)
Накрая малко обръщания пробвахме...ама лоста е скапан...по-скоро теоретичо малко поговорих...ще станат нещата...хващат го движението младежите(и девойче)...с времето ще го поизчистваме...
Хубава вечер...
Благодаря на всичките малки машини и на Мишо...
До утре:)
и сега една задача за всички, които биха могли да се отзоват...
айде да се опитаме да намерим медицинска топка...килограмите са между 8 и 10…
поразпитайте, защото да се поръча от интернет е скъпо...
казано от slavko на 15.09.10, 07:35:
...
После Мишо ни поотвори малко за стойките на ръце, показа ни и каза доста неща...ама той толкова естествено си ги прави, че аз лично се почувствах баси декоординирания тип-как нещо толкова лесно не мога да го направя...но все пак Мишо е бил един от най-добрите б-бой в цяла България...за к’во со говорим...да не говорим каква пластиност е запазил...абе радост за нас беше гастрола му в Плевен...очакваме го пак:)
...
Да не ми повредиш човека! ;)
Вчера му звъня за тренировка, той ми обяснява, че пътувал за Плевен, да тренира с теб :D
Славе при аеробиката (знаеш за къде и какво говоря) имаше, трябва да попитам ... как стоят нещата така да се каже :D :D
ооо скърших го бате Вики..:)))...разходих го, наспа се, закусихме и замина...пълна програма:))))
скоро си го очаквайте във Варна и го подхващай:)
“Murph Tribute”
Run 1 mile (1600 м)
50 pullups (50 набирания)
100 pushups (100 лицеви опори)
150 situps (150 коремни преси)
200 squats (200 клека)
Run 1 mile
50 pullups
100 pushups
150 situps
200 squats
Run 1 mile
това за събота...Стели, Вальо...вие, като по стари кучета какво ще кажете...
Ба, след това май ще трябва да си викам такси :Р
Утре какво ще се прави?
А след тея табати, така ме болят отпред квадрицепсчетата :))))))))))))))
“Murph Tribute”
Run 1 mile (1600 м)
50 pullups (50 набирания)
100 pushups (100 лицеви опори)
150 situps (150 коремни преси)
200 squats (200 клека)
Run 1 mile
50 pullups
100 pushups
150 situps
200 squats
Run 1 mileтова за събота...Стели, Вальо...вие, като по стари кучета какво ще кажете...
1200 % ЗА !
Бягане:
20секунди-спринт, бързо бягане, влачене...кой, както иска...
40секунди-без да се ходи, стои се на едно място...
така 15 рунда...
не издрбенявам за техника..търсим изминато разстояние...
който е жив после...
5 кръга от
50клека
350м. бягане
за време...!!!
ти имаше ли силици да го изкараш с тия твоите вчерашните смокини и баници:)
Утре, ще тренираме в 15ч. следобед, в знак на уважение към Валката, който сутринта е семейно ангажиран...комплекса ще бъде Murph tribute…
в зависимост от това, кой ще се отзове, може за някои участници да се редуцира...
иначе един час до ада и обратно...два пъти..!!!...:)))
ще е жега...вземете доста вода...хапнете стабилно сутринта...и се молете да оживеем...направим ли го под 60мин., другата седмица Ви събирам на “Кросфит вечеря в Славко”...:)
казано от slavko на 15.09.10, 07:59:
и сега една задача за всички, които биха могли да се отзоват...
айде да се опитаме да намерим медицинска топка...килограмите са между 8 и 10…
поразпитайте, защото да се поръча от интернет е скъпо...
Slavko,
ако си готов да направиш лек компромис - 7,5 кг.
Моята излезе точно 3,50лв.- В Карфур- помпа за топки- 2лв+ баскетболна топка- 1,50лв( китайска, на промоция)
Спадаш топката, пълниш ваната с вода и потапяш и топката и помпата и започваш да помпаш.
Малко трудно, но аз за 25 мин я напомпах.
И готово.
Единствения минус, който съм открил до момента е, че отскача повече от заводска медицинска топка и ако се правят удари в земята, то трябва да се внимава.
63 минути :) Трябваше да падна на 60, но краката ми просто са пред отказ. :D