Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

аа ем тея думи не са известни в нашия край просто... ау ама има иначе някой момчета ми посягат ей както съм манекенче :D:D остави остави... в нащо училище колко да красавиците се броят на пръсти :( съотношение 1:23 за момчетата  (dull)

VA

15.09.10
14:59

То и в нашия край тея думи не са познати ама то по логика кво друго може да е :D
В нашото има няколко страшно големи красавици ама се броят и те на пръсти :(

ем излизаш както направи момчето от клипа и е твоя :D

VA

15.09.10
15:14

значи никъф шанс :D
в 8ми клас както имахме 6 момичета-3 дето не стават и 3 които като ялзоха имаха гаджете вече 10ти+ клас и то сериозни не ни беше много яко :D

15.09.10
15:28

А аз какво да кажа като съм учил в електротехникум :D

ем и аз сега уча там... :D:D

15.09.10
15:40

Е ние бяхме само кочове в класа, даже от целия випуск имаше само 3 момичета :D А в коя специалност си, от Варна ли си?

AZ

15.09.10
15:43

лол,много сте зле бе,момчета.В моя клас от 26 човека сме само 7 или 8 момчета :) И във всички други класове,независимо дали са 8,9,10,11,12 пак е така.Дали не ни е медено :D

15.09.10
15:46

казано от az100yan на 15.09.10, 15:43:

лол,много сте зле бе,момчета.В моя клас от 26 човека сме само 7 или 8 момчета :) И във всички други класове,независимо дали са 8,9,10,11,12 пак е така.Дали не ни е медено :D

А ти да не си от облеклото случайно :D

Русе Русе съм аз ... знам какво е 22 мертека сме ... след физическо не влизай в наща стая :D:D целия випуск да сме хайде 15момичета да са

VA

15.09.10
15:50

Аз съм от варна МГто :D
В облеклото си е мед, я има я няма момче в класа :(

AZ

15.09.10
15:52

Не съм бе,човек.Но няма да споделям къде,да не вземе утре половината форум мераклии да се изсипат в даскалото и да ни отмъкнат момите :D

Мнението беше редактирано от az100yan на 15.09.10 15:53.

мда и момчетата са ‘’Фризорско майсторство’’ ‘’Моделиер’’ или там някви такива странни професии за мъжете

казано от az100yan на 15.09.10, 15:52:

Не съм бе,човек.Но няма да споделям къде,да не вземе утре половината форум мераклии да се изсипе в даскалото и да ни отмъкнат момите :D

ти залепи плакатите и ти порасна работата... КАЗВАЙЙ да не кажа на питбула !  :D

AZ

15.09.10
15:54

дам и после стават известни като стилист Драганов,стилист Петканов и подобни :D
Edit:Питбула е мой човек,а и аз не съм 50 кг сополанко :D

Мнението беше редактирано от az100yan на 15.09.10 15:56.

самото име Стилист е унизтелно до една степен ... :D :D

AZ

15.09.10
16:00

То за нас е унизително,за тях е гордост и чест да носят тая титла :D

15.09.10
16:03

Те и аз съм с 20 момичета (21 ако броим педерасчето), ама те всичките са мноо гадни човек . Е има 1-2 изключения, ама се мислят за много велики, и са супер разлигавени, чесно казано такава не мога да е трая. Друго е една джудистка дет съм харесал :D

или по скоро тя те е харесала и ти си принуден да я харесваш ? (muscle) :D:D:D майтап ;)

Rikoo, поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=6g6g2mvItp4&ob=av2e

15.09.10
16:23

казано от Владимир92 на 15.09.10, 16:15:

Rikoo, поздрав - http://www.youtube.com/watch?v=6g6g2mvItp4&ob=av2e

Xaxaxaxa

15.09.10
16:23

Като говрите къде има и къде не красиви момичета (или изобщо момичета), имайте предвид, че ако някой иска да следва право в СУ, трябва да разчита на старите си мадами, ако са били по-убави. В правото се събира само каймака на зубрещото общество, а както всички знаем това далеч не са най-красивите същества, нали?!
П.П.: аз не съм от въпросния каймак, защото съм прехвърлен от чужбина ;)
П.П.2:за 400 души курс, има 10 хубави момичета, от които 5 са красиви! (Критериите са ми завишени).

GO

15.09.10
16:26

Последните два месеца един приятел не спираше да се хвали,че бил влезнал в механото и вече можел да се чувства абитуриент,днес,първия учебен ден,а той вече иска да ходи в друго даскало,не му харесвало изобщо в механото..
Казва,че щял да влезне в няк’во по-хубаво училище,само не ми е ясно как като всички места са заети вече,най-много няк’ва обикновена гимназия..

15.09.10
16:31

@ Стоянчо Който търси мацки , да ходи по филологиите и философския факултет, фул е. При нас в стопанския е като при вас :)

Поздрав : http://www.youtube.com/watch?v=SAFWA7qxC0E&NR=1

Мнението беше редактирано от korpusito на 15.09.10 16:33.

ПИ

15.09.10
16:36

Ебах си майката на дясното коляно...

Ами стига си ги ритал тия 50кг хърби... Ей изби ги значи....

ПИ

15.09.10
16:42

Няма нищо общо с тях.

fire.is.my.nature

15.09.10
16:56

Изказването ти беше (малко) посредствено , Стоянчо . :P
Макар философията ” уча = грозен съм” да е широкозастъпена в разпадащата се образователна система на България и повечето хора да са я възприели като функция ” DAMN TRUE ! ” , уви , няма общо с реалността :)

Истински яките мацки са онези ,които се стремят към успех . Една борбена,атрактивна жена няма да се остави да ходи с целулита и обраслите вежди , няма обаче и да си зае*е уроците ,защото трябва да се приведе в ред . Работещата формула е ” успяващ съм във всички сфери ” , а не ” за да успея в бизнеса , тряа’ да стана 100 кила от зубрене и да не водя социален живот” . И двете крайности не се приемат като привлекателни . Или поне за мен няма нищо секси в някой нарцис ,който по цял ден си гледа плочките , а не се стреми към успех в кариерата ,работата и т.н., Самият хъс излъчва секс . ( Извинявам се за откритостта :D ) . Същото важи и по обратната линия - не ме кефи чичка с шкембе ,който си търси оправдание в работата , че няма време ,пък прави бицепсово с двоен шницел по 16 повторения на ден :D . Та мисля разбра логиката ми .

И за да стане истински ясно да повторя - това е типичната народопсихология -” готините мацки са онея по техникумите ,които по цял ден се гласят и не зубрят”  . Да ама не , трънци са тва :) И така нататък... Пък лошо говори за теб ,че разделяш хората на “каймаци” . Един лицензиран психолог би определил диагнозата като “избиване на комплекси” ,ама аз не съм такъв и не мога да го кажа . Между другото психологията ми е в кръвта , но съм се насочила към правото в СУ и се надявам догодина да ме приемат :D A сега отивам да зубря теми ... КСК ме чака :) :*

AZ

15.09.10
16:58

казано от Стоянчо на 15.09.10, 16:23:

Като говрите къде има и къде не красиви момичета (или изобщо момичета), имайте предвид, че ако някой иска да следва право в СУ, трябва да разчита на старите си мадами, ако са били по-убави. В правото се събира само каймака на зубрещото общество, а както всички знаем това далеч не са най-красивите същества, нали?!
П.П.: аз не съм от въпросния каймак, защото съм прехвърлен от чужбина ;)
П.П.2:за 400 души курс, има 10 хубави момичета, от които 5 са красиви! (Критериите са ми завишени).

Фак,аз искам да влизам в СУ с право...ще трябва по други места да ги търся.
Едит:fire.is.my.nature,съгласен съм напълно с теб ;) Ако говорим за тъпи пачи,които са нагласени и изглеждат горе-долу добре-то тях с лопата да ги ринеш.Аз говоря за момичета,които са естествени и по красота,и по държание.Ако трябва да правя на някаква пикла мухабет и да се чудя за какво да си говорим,значи въобще не е за мен.Лол,тука егати откровенията станаха,все едно съм в бгмама :D

Мнението беше редактирано от az100yan на 15.09.10 17:03.

абе аз като гледам манекенките и моделите се право учели ...

15.09.10
17:10

fire.is.my.nature - хич пък не си вникнала в темата. Тук ставаше въпрос за мръсници, а не за духовно свързване  (wave)

fire.is.my.nature

15.09.10
17:10

казано от az100yan на 15.09.10, 16:58:

Едит:fire.is.my.nature,съгласен съм напълно с теб ;) Ако говорим за тъпи пачи,които са нагласени и изглеждат горе-долу добре-то тях с лопата да ги ринеш.Аз говоря за момичета,които са естествени и по красота,и по държание.Ако трябва да правя на някаква пикла мухабет и да се чудя за какво да си говорим,значи въобще не е за мен.Лол,тука егати откровенията станаха,все едно съм в бгмама :D

Хахах ама ти и в бгмама ли влизаш :D ? ;)

Хубаво е ,че мислиш така :) ;)

fire.is.my.nature

15.09.10
17:16

казано от С7АЛК3Р на 15.09.10, 17:10:

fire.is.my.nature - хич пък не си вникнала в темата. Тук ставаше въпрос за мръсници, а не за духовно свързване  (wave)

Ти също . Аз говоря за баш мръсници . Мисля ,че интелектът ( не душевността - и да си прост , и да си умен , пак може да си зъл или добър ) е силна предпоставка за развинтено сексуално съзнание . Пък и ако обърнеш внимание на “успяващата формула”, за която споменах , а именно - да се стремиш във всичко към успех , мисля ,че от самосебе си идва една идея повече “мръснишка енергия” в една успяваща жена . Поне на мен успяващите мъже са ми интересни , де .

Но виж , тук може да се вмъкне и , че това да си сексуален Бог /Богиня , си е дар Божи ( :D егати изказването ) , един вид трябва да ти идва отвътре , не е само едно . А и химия трябва да има .... абе сложно си е . :P :D

Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 15.09.10 17:53.

аз пък говоря за красиви,умни,чоровни и СЕРИОЗНИ момичета :P

AZ

15.09.10
17:19

казано от fire.is.my.nature на 15.09.10, 17:10:

казано от az100yan на 15.09.10, 16:58:

Хахах ама ти и в бгмама ли влизаш :D ? ;)

Хубаво е ,че мислиш така :) ;)

Благодаря :)

Започвам да се уча да танцувам салса :)

ем рано или късно всички ще влизаме в бг мама... :)

fire.is.my.nature

15.09.10
17:22

Е аз си мислех ,че фокусът е “готини* мацки” .
Под “готини” да се разбира онези ,които привличат вниманието най-вече с някакво сексуално излъчване . Поне това беше провокацията на Стоянчо . Пък ако ще си говорим за други качества , само кажете :D

емм видях ти снимките ... за такива като теб говорим.. дано го приемеш в хубавия смисъл това което казвам :P

15.09.10
17:25

Перверзия на макс :D

15.09.10
17:51

@fire.is.my.nature - виж, има изключения! Много крайно съм прозвучал сигурно :) Принципно, ако попиташ колегата Десо, предполагам, че и той ще е на същото мнение :D Искрено ти пожелавам да влезеш тази специалност, защото има много добри професори и практици!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 15.09.10 17:52.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1