Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

мъжкото чувство за вина на 110% се изрази в комента на Стоян :D:D

AZ

15.09.10
17:56

Обръщам се с молба към всички слушатели на малко по-хард музика! :) Преди половин година някъде ходих на едно състезание по културизъм и песните бяха много надъхващи,повечто ги знам,но тази не.Заснел съм клип,моля вижте го и кажете дали знаете името на песента :)
http://vbox7.com/play:ce5858ef

fire.is.my.nature

15.09.10
17:57

казано от Стоянчо на 15.09.10, 17:51:

@fire.is.my.nature Искрено ти пожелавам да влезеш тази специалност, защото има много добри професори и практици!

Благодаря ! :P

15.09.10
18:02

казано от az100yan на 15.09.10, 17:56:

Обръщам се с молба към всички слушатели на малко по-хард музика! :) Преди половин година някъде ходих на едно състезание по културизъм и песните бяха много надъхващи,повечто ги знам,но тази не.Заснел съм клип,моля вижте го и кажете дали знаете името на песента :)
http://vbox7.com/play:ce5858ef

Ac/Dc - Big Gun
Не случайно я пускат на състезание, виж клипа какъв е.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.09.10 18:03.

15.09.10
18:06

Не, не, никакъв ме няма в психологията, но мога да чета. Написал е красиви, ти си го изтълкувала като готини, а в последствие си разви теорията за хъса, сексуалното излъчване, мръснишките енергии, успеваемостта, интелигентността и т.н. :)
Приложи го към мъжката част от човечеството и ...с благи думи ни нарисува една картинка на добре познатият ни “патриархален модел”.
нахъсани, целеустремени и успяващи жени, които си падат по още по-такива мъже.

Така написано, изглежда яко, но всъщност е въпрос на претенциозно представяне на приказката за пепеляшка и принца, манекенката и мутрата и т.н. Неща, които са доста отречени от млади дами с голям интелект, хъс и потенциал да бъдат успяващи. :)

И тук вече, можем да говорим за богатата човешка душевност, щото по-горната постановка, явно е малко лишена от смисъл. :D

/Шегувам се, да не се обидиш нещо :) /

Мнението беше редактирано от 6th на 15.09.10 18:07.

AZ

15.09.10
18:07

Thrash,мерси много :) Точно на теб се надявах.Вземи ми кажи още някакви подобни песни,класики :D Ако може де :),като изключим рамщайн,на тях им ги знам всички.Ще стана и аз фен на такава музика :D

15.09.10
18:10

Рязко сменяме темата :P Някой има ли Play Station 3 ? Запалил съм се да си взимам :) Вярно ли е , че върви само с оригинални дискове, а не може с кракнати ? BB team party у нас като го взема :D

AC DC !!!!

ПИ

15.09.10
18:12

казано от korpusito на 15.09.10, 18:10:

Рязко сменяме темата :P Някой има ли Play Station 3 ? Запалил съм се да си взимам :) Вярно ли е , че върви само с оригинални дискове, а не може с кракнати ? BB team party у нас като го взема :D

Взимай Xbox 360, 400 лв + хакването 50 - 450 лв. И е по-добро от ПС3 по всички критерии.

15.09.10
18:13

казано от az100yan на 15.09.10, 18:07:

Thrash,мерси много :) Точно на теб се надявах.Вземи ми кажи още някакви подобни песни,класики :D Ако може де :),като изключим рамщайн,на тях им ги знам всички.Ще стана и аз фен на такава музика :D

http://www.youtube.com/user/DelornificatioN?feature=mhum#p/f
Харесай си нещо. Повечето са рок/блус, но има доста други, на тях предполагам няма да обърнеш особено внимание. Ако искаш влез в скайп да ти пратя един мой архив с 150-те ми най-любими рок и блус песни.

AZ

15.09.10
18:14

korp,нямам аз,но знам,че им слагат някакъв чип,за да играеш и с пиратски.

AZ

15.09.10
18:16

ок,траш,мерси много.Ще те добавя в скайп.
Едит:пиши ми го на лс,че в профила не ти го пише :D Ако не е удобно сега,друг път ще се разберем да ми ги пратиш,просто да те добавя.

Мнението беше редактирано от az100yan на 15.09.10 18:20.

аз пък гледам C.O.R.F.I.T. информацията .... и не мога да схвана студенти ли ссе водят учащте там... смисал могат ли да земат студентски заеми ?!

fire.is.my.nature

15.09.10
18:22

казано от Стоянчо на 15.09.10, 16:23:

Като говрите къде има и къде не красиви момичета (или изобщо момичета), имайте предвид, че ако някой иска да следва право в СУ, трябва да разчита на старите си мадами, ако са били по-убави. В правото се събира само каймака на зубрещото общество, а както всички знаем това далеч не са най-красивите същества, нали?!
П.П.: аз не съм от въпросния каймак, защото съм прехвърлен от чужбина ;)
П.П.2:за 400 души курс, има 10 хубави момичета, от които 5 са красиви! (Критериите са ми завишени).

Сталкер , от това виждам , че се говори главно за готини момичета .:)  Това дали някой е естествено красив е крайно субективно ...  .Малко фон дьо тен , фитнес и стайлинг и друга песен ще пееш . Визията се променя на 180 градуса периодично , човек сам си я поддържа .

Учуди ме това  , че зубрещите мацета не били мацета ;) И затова обвързах темата с привлекателната визия с тази за кариерата и ученето . Все пак се придържам към някакъв фокус , иначе “по-горната постановка” наистина би била лишена от смисъл , ако си дрънкам ей така общи приказки :) А може и да съм пристрастна , знам ли . Обкръжена съм с примери за нахъсани за успех мацки и затова казвам ,че са по-секси .

Ама вече станах досадна . Спирам :)

много е важно да имаш амбициозно момиче до себе си ! спокойно Како мрънкаха ми на мене че спамя ама се пак е спам тема ... тука съм в мои води :D:D

‘’ Библия на Стероидите 3 ‘’ от Стив Гелъуей .... интересно четиво :D:D

15.09.10
19:17

Да особено яко би било, ако мадама знае повече от мен по физика или нещо от евентуалната ми предполагаема сфера на професионално развитие... бе една жена трябва да има акъл... поне аз такива си харесва де...

CKOTA, дано само няма ирония в поста ти.....

15.09.10
19:31

Владо, принципно обожавам иронията и сарказмът... ползвам ги постоянно, но в случая наистина това е мнението ми. Наистина би ми било яко да споря/коментира с приятелката ми относно нещата, които ме вълнуват и по принцип да мога да говоря на много и различни теми с нея...  не знам защо разбра иначе написаното от мен...

VA

15.09.10
19:53

Абе я кажете как е положението с мадамите в УНСС, че на там съм се устремил да кандидатствам, хубави са, много ли са, развратни лиса, добри момичета ли са :D
аз се набутах в МГ със специалност информатика и си викам няма да повторя грешката и в университета :D

Ама Скота, не ме разбра. Подкрепям те напълно. И аз харесвам красиви жени с нещо в главата :)

15.09.10
20:16

Обичам -> сърце
Мразя -> ?

Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.09.10 20:17.

15.09.10
20:25

казано от Thrash на 15.09.10, 20:16:

Обичам -> сърце
Мразя -> ?

Да ми развалят яйцата за закуска? :D

15.09.10
20:34

:D :D :D :D

15.09.10
20:34

Аз обичам Исус -> I (nlove5) Jebus.
Аз мразя пиче сирене -> ??

15.09.10
21:00

Ааа, Владо добре :D

Омразата няма символ, защото всички трябва да обичаме :)
let’s be love
love is all around
любовта ще спаси света
:D
да бе вярно, хубав въпрос:)

15.09.10
21:26

Любовта може да бъде егоистична и двулична. Омразата винаги е от дъното на душата - най-истинската и искрена емоция, която човек може да изпита. Не казвам, че е добра, но е истинска. Винаги.

ПИ

16.09.10
05:47

Добро утро!

16.09.10
05:56

С риск да се повторя, кое му е доброто?

ПИ

16.09.10
05:57

Че след малко съм на тренировка. :) :D

16.09.10
08:43

Добро и от мен.

HE

16.09.10
09:41

казано от Vask0 на 15.09.10, 19:53:

, хубави са, много ли са, развратни лиса, добри момичета ли са :D

Каквито си ги направиш - такива са  ;)
От добро момиче съм правил турбо мръсница, а и обратното  :D
Зависи как подходиш. Иначе принципно във всяка жена си дреме една мръсница  ;)

А добър ден от мен.

16.09.10
09:49

След малко свършам даскало.
Веце 4 цаса съм в комп. зала..

16.09.10
10:09

казано от head_hunter на 16.09.10, 09:41:

А добър ден от мен.

Върна се и почна житейска мъдрост да ръсиш :D

VA

16.09.10
10:58

казано от korpusito на 16.09.10, 10:09:

казано от head_hunter на 16.09.10, 09:41:

А добър ден от мен.

Върна се и почна житейска мъдрост да ръсиш :D

Поне кажете в УНСС-то има ли доволно много хубавици или ше треа другаде да търсим :D

16.09.10
11:03

Екстра е там ;)

VA

16.09.10
11:15

Така трябва да е, аз познавам една второкурсничка от там и е супер яката мадама и все се оплаква че всички момчета не ставали, почти никой не й харесвал и от както е там не е имала гадже :D

Мнението беше редактирано от Vask0 на 16.09.10 11:15.

16.09.10
11:28

Прати ми фейсбука и на Л.С :D :D :D Майтапа настрана само НБУ бие УНСС ;)

VA

16.09.10
11:30

тва в отношение на броя яки женски ли говорим :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1