06.04.05
23:42
Не става на въпрос за мен,а за мой приятел който ме помоли да питам дали е добър този цикъл(споменах му че бионабола не е за него и че има кофти последствия ама не му пука решил е да става корав).От две години тренира борба.Става на въпрос за следния цикъл:
1ва седмица-по 1 хапче(2мг),2-2хапчета,3-3,4-4,5-3,6-2,7-1 и след това почивка.Освем с борба и сериозно се занимава и с фитнес,тренира си редовно(постигнал е добри резултати) и твърдо е решен да пие БИОНАБОЛ....като не мога да го спра поне да му помогна да не още повече да се натрови...
Мерси предварително
тази система не бива кайи му на напраи ето так.
1 седмица-2хапа,2 седмица-4хапа 3 седмица-6хап,4 седмица-6хапа,5 седмица-4хапа,6 седмица-2хапа.Много е добра и количеството и мн малко и не вреди.
Колко е стажа на твоя приятел, килограми, ръст? А, той нали знае, че трябва да яде като разпран, за да има ефект от стероида, щото ако не по-добре да не го взима!
Да схемата която е написал deyan__bs е добра. Правил сам нещо подобно и ефекта при мен беше добър без никакви странични ефекти. Обаче както казаха по-горе ако иска да оползотвори цикала и да не го прави напразно само манджа му е майката...........Колкато повече толкова по-добре.....храна разбирасе.........
Няма отровни вещества има отровни дози........
Аи с мир..........
Мерси и на тримата...ами значи на 18 години е стажа има незнам и аз точно колко е но към 2-3 години и се занимиава стабилно с спорт освем с фитнес както споменах и борба тренира,ръст 175 някаде близо 80 килограма(78 да е)...споменах му и за храната и за тренировките тои е сериозен в тази насока мисля че ще се справи...забрави дискотеки кафета всичко,отдал се е на тренировките .
08.04.05
22:29
Имате предвид,първата седмица по 2 хапа от 2мг на ден.?
Как 2мг ,бе човек?По 5мг. Май така ще ме разбереш по-добре:
1 седмица:10мг/ден
2 седмица:20мг/ден
3 седмица:30мг/ден
4 седмица:30мг/ден
5 седмица:20мг/ден
6 седмица:10мг/ден
Do you understand :?: :D
10.04.05
16:14
Perfect :) Щото по нагоре за хапчена от 2мг говореха:)