Лаф моабет - том втори

Темата е заключена.
Прескочи до:

вие сте като пишещи машини от сутринта до сега:)

за жените, не знам как е в УНСС, но за НБУ мога да потвърдя; има доста наточени, но не може да се води нормален разговор с повечето.
“оо избелих си зъбите за N лева” “аа имаш ли новата чанта на Х, взех си я за 600 евра” “аз пък имам гланц за устни, от който те ти набъбват”
да - присъствала съм на такива разговори:)
добре, че има и изключения :) но парите... многото пари в повечето случаи развалят хората.

Thrash, браво :) сигурно си се почувствал много щастлив :)

и аз вчера направих добро дело, един чужденец ме заговори на спирката. попита ме “english or french”, превключих на английски, макар че не практикувам напоследък много и не ми е много блестящ, но той пък ме похвали. оказа се, че бил тук на някъв семинар, иначе е в Благоевград, и докато е в тоалетната му крадат пари, документи и тн. искаше да иде до благоевград да си оправя нещата, но не му достигали 2 лв. дадох му, а той ми отвърна“god blessed you”
възрастен човек, много добре облечен, ако това има значение. не смятам че си измисляше, а дори и да беше така, пак щях да дам.

за пушенето - head, пробвал ли си без някви лепенки и тем подобни??

VA

16.09.10
19:18

казано от CKOTA на 16.09.10, 19:11:

Едва ли ще почна да пуша... ама е странно един дефектен мозък какво може да роди :D

ПП Иначе и докторската ми защита ще е на тая тема... ама това не е от значение сега...

Васе, ядете ли много бой на това ММА? Аз мисля да почна и него, но само след като постигна определени физически цели преди това...

Ами общо взето ние само спаринг играем, в началото се иргае отделно граплинг и отделно бокс (кик бокс). В граплинга само ще те мачкат но ако сте внимателни нищо няма да ти се случи. В бокса зависи от противника, в моя клуб сме доста малко хора на група познаваме се добре играем както се уговорим. Даже бокс играем без каски :D Иначе като се сетя първата седмица колко бой изядох от по-опитни, обаче лятото почнах да ходя вечерта когато главно граплинг се иргае :D
разбира се разцъкваме и мма само че внимаваме с ударите защото с тея малките ръкавички е все едно да те ударят с гола ръка ;)

Мнението беше редактирано от Vask0 на 16.09.10 19:19.

VA

16.09.10
19:23

Да се надяваме че в УНСС ги бива мацките :D

Мнението беше редактирано от Vask0 на 16.09.10 19:24.

16.09.10
19:24

Хед,като трениращ човек,мисля че имаш волята без лепенки и всякакви такива да ги спреш?

казано от Vask0 на 16.09.10, 19:23:

Да се надяваме че в УНСС ги бива мацките :D

Ти какво каза... :)
Все едно си в мола.

16.09.10
19:34

Чувствам се прецакана, май се раболявам... Гърлото ме боли, ушите ми заглъхват и съм като премазана. Дайте нещо от народната медицина? Мед, лимони.. друго?

Абе за гърло............ абе незнам :D
Но мога да ти кажа, ако те убоде таралеж, как се вадят иглите.

VA

16.09.10
19:39

либра, това лято преживях некво кошмарно “болене на гърло” 6-7 дена ме боля като 3 дена беше много силно и плюех в леген (никога не съм го правил), единия ден не можех да ям и да пия. Точно в този ден почнах неоангин+Тантум Верде да си пръскам (8 пъти на ден 2-3 пръскания) защото положението беше много зле и доста бързо ми мина :D
това ти го казвам като вариант ако случайно стане по-лошо, дано да не става, защото скоро имаше такъв грип от който боли само гърло ;)

греяна ракия :))))))))))))))))))

VA

16.09.10
19:52

и памук с ракия в ушите :D

HE

16.09.10
20:04

Вероник голям процент от фукличките в НБУ са т.нар. “касиерки”, “златотърсачки” и т.н. повечето си плащат обучението на колене с широко отворена уста - от там и комплексите коя е с по-хубави парцалки, кочинка или каквото там гледат. За такъв тип жени има определена думичка  ;)

Цигарите съм пробвал ей така от веднъж - става. Адриан е прав - имам воля и съм го правил, макар и за 8 месеца да беше само /дълга история/. Сега като се сетя колко тегаво беше - все отлагам. В интерес на истината не пуша много, но напоследък се замислям това колко отвратителен навик е. За това почвам да се замислям за спирането им - отново.

п.п. Либра - чай от лайка, а при варенето на чая счупи няколко /3-4/ ореха и ги вари с черупките, прецеди го и добави мед и лимон. Вземи горещ душ и лягай да се затоплиш. Дано се размине.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 16.09.10 20:12.

Траш, ей ти песен достойна за свирене :)

П.П. Винаги съм искал да се науча да свиря на кларинет.....

казано от FRANKO1 на 16.09.10, 17:40:

абе хора .... Ванката Шишманов отдавна май не се е вясвал тъдява ... почва да липсва ...

Как точно очакваш да се вясвам ??!?!

П.П. Някой гледа ли шоуто на Слави

VA

16.09.10
20:12

казано от Миsh0 на 16.09.10, 20:07:

Траш, ей ти песен достойна за свирене :)

П.П. Винаги съм искал да се науча да свиря на кларинет.....

виж нещо уникално с тази песен http://www.vbox7.com/play:c5f5fb6f :)

fire.is.my.nature

16.09.10
20:17

Хаха това с картите е добро :)

16.09.10
20:59

казано от Иван Шишманов на 16.09.10, 20:09:

казано от FRANKO1 на 16.09.10, 17:40:

абе хора .... Ванката Шишманов отдавна май не се е вясвал тъдява ... почва да липсва ...

Как точно очакваш да се вясвам ??!?!

П.П. Някой гледа ли шоуто на Слави

Оня жабар с ластика? :D

16.09.10
21:07

Пуши ми се weed :P

16.09.10
21:56

ми пуши ;)

казано от Никола на 16.09.10, 20:59:

Оня жабар с ластика? :D

Дам и аз очаквах нещо по сериозно особенно като бе представен като един от най-добрите фитнес инструктори в света.
Да не коментирам тялото му.

16.09.10
22:07

кой тоя

17.09.10
05:13

Поздрав за началото на деня ;). Дано да бъде успешен за всички.

17.09.10
05:56

Аз ви приспивам аз ви събуждам... я се стегнете малко :D

17.09.10
07:00

10 реда мнение писах снощи и сървъра пак заби, та в коша :D В кратце :

@ head - опитай с табекс, 2-ма приятели се отказаха така :)
@ СКОТА стягай се момШе , с head_huntera ще те водим по студентски някоя вечер (ако жена му го пусне де ) :D

Ето и нещо за събуждане :

Мъж купува “Трибестан”. - “Ще вдигаме ли самолета довечера?”, намига му палаво продавачката. - “Аааа, не! Аз само ще се возя.”

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

HE

17.09.10
07:17

казано от korpusito на 17.09.10, 07:00:

10 реда мнение писах снощи и сървъра пак заби, та в коша :D В кратце :

@ head - опитай с табекс, 2-ма приятели се отказаха така :)
@ СКОТА стягай се момШе , с head_huntera ще те водим по студентски някоя вечер (ако жена му го пусне де ) :D

С табекса придобивам един вкус в устата - все едно съм ял живи виетнамци  :D

Иначе съм навит да водиме СКОТА по жени - аз като не пиещ ще карам.
@korpusito ако му намериме някоя ставаща мома съм склонен даже да му дам да открие колко е широко на задната седалка  :D
Съвсем скоро преоткрих, че задната седалка на мъника се движи навсякъде  :D Това е първата кола на която виждам подобна “екстра”.

17.09.10
07:20

Е как бре, аз оня ден я смъкнах, само че не по тоя хубав повод, а защото мъкнах някви дъски :D :D Ляга си до багажника и става екстра ;) Ама Скота да смъкне шкембето , да не се излагаме :P

17.09.10
07:24

Eй ще ви пребия бе :D… ще си отглеждам аз търбуха още известно време, а и търся жена дето ще ме оцени спиритуално и по достойнства :D

HE

17.09.10
07:27

казано от korpusito на 17.09.10, 07:20:

Е как бре, аз оня ден я смъкнах, само че не по тоя хубав повод, а защото мъкнах някви дъски :D :D Ляга си до багажника и става екстра ;) Ама Скота да смъкне шкембето , да не се излагаме :P

Те и предните като им се смъкнат облегалките и задната ако се дръпне цялата назад към багажника вътре си става едно огромно легло. Само към Витоша няма да се качваме, че там секстуризма е особенно популярен  :D Абе и да не го е смъкнал пак ще го уредиме с нещо  ;)  Преди жената не ме ревнуваше и даже казваше, че няма проблем да си ходя по чуждо, но това беше само първите 1-2 месеца, а сега а съм споменал нещо подобно, а съм останал без семейните бижута  :D

п.п. СКОТЕ ще ти отценят достойнството бре, а ако минава средния размер още повече  :D Нали знаеш фразата “размера няма значение - стига да е голям”  :D И “духовно” може да те отцени - даже няколко пъти  :D

Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.09.10 07:29.

17.09.10
07:29

2 години бях пушач (в гимназията; по кутия на ден, а при излизания по 2). Спрях ги отведнъж...и качих 17кг за 6 месеца (чиста ММ, сещайте се - преместих се да живея в хладилника) :)

казано от head_hunter на 17.09.10, 07:27:

Нали знаеш фразата “размера няма значение - стига да е голям”  :D

хахахахахаа :D

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.09.10 07:32.

HE

17.09.10
07:32

Хахаха Стоянчо и аз като ги спирах така качих доста ММ /мазна маса/  :D
Като ги спра ще трябва да почна с кардиото  (tmi)

17.09.10
07:33

Ахаха ще ме убиете бавно :D

17.09.10
08:14

Много кофти работа са тия цигари, момчета..

17.09.10
08:40

казано от JAUNNN на 17.09.10, 08:14:

Много кофти работа са тия цигари, момчета..

Ама и като непуша признавам, че е голям кеф! Не е просто навик, а си е чист кеф! Няма да забравя синия Палл Малл от рекламата “запали нощта”...беше е*ати цигарата :D

Хора, поздрав с любимия ми скеч от АЛАМИНУТ:
http://vbox7.com/play:8a7642eb

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.09.10 08:44.

17.09.10
08:45

казано от head_hunter на 16.09.10, 17:49:

Емзо и аз се чудя де се дяна, но сега ще го проверя на скайп къде се мота - ако го е пуснал де  ;)

Бях в Бургас малко по ..... по работа, да не мислите, че случайно се е загубил Шишманов  (devil)

17.09.10
08:50

Който става в 12 без 15 и харесва ZZ-top автоматично ми е приятел.

17.09.10
08:50

казано от emzo на 17.09.10, 08:45:

казано от head_hunter на 16.09.10, 17:49:

Емзо и аз се чудя де се дяна, но сега ще го проверя на скайп къде се мота - ако го е пуснал де  ;)

Бях в Бургас малко по ..... по работа, да не мислите, че случайно се е загубил Шишманов  (devil)

Признай си, завързал си го и си му пускал ток!!! :D

17.09.10
08:52

спретнали сте някаква завера двамата  :)))

17.09.10
08:58

казано от Стоянчо на 17.09.10, 08:50:

:D :D :D :D :D

И сега е станал като Шокер

17.09.10
09:13

Хмм, emzo, Шишманов и head_hunter изчезнаха по едно време и почти заедно се върнаха :D Признавайте какви сте ги вършили :D

Мнението беше редактирано от korpusito на 17.09.10 09:13.

17.09.10
09:41

На един приятел баща му спря цигарите и качи много ММ :D, едвам се влачи.Попринцип си беше леко пълен, ама сега шкембето му е до коленете :S Преди само цигари и кафета, сега пържени картофи и кюфтета :D Аз като бях 4 клас се бях зарибил да пуша, ама нещо след 2-3 седмици ми омързна :D Сега от време на време трева :D

Мнението беше редактирано от Riko на 17.09.10 10:05.

Един мой приятел всяка вечер пииваше по някоя чашка домашна ракиика. След здравословни проблеми и тотална лекарска забрана, спря да пие и за два месеца от нищо свали 12 кг.

Имам приятел който започна да пие хапчета за отказване на цигари и накрая отказа хапчетата :).

П.П.

казано от Стоянчо на 17.09.10, 08:50:

Дам така си беше, но не знаеше, че пием специални хранителни добавки против ток :). Умишлено няма да кажа вносителя за да не му правя реклама.

П.П2. На тоя Шокер не му виждам електромера  (tmi)

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 17.09.10 10:07.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1