10.04.05
12:56
Как да се справя с тях! Голяма са ми мъка!
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 12:19.
Трябва да бягаш по 30 мин. след тренировка. Много коремни преси и специално за паласките ти препоръчвам едно упражнение - на кръстосания скрипец хващаш една от долните ръкохватки, заставаш стабилно и започваш да се накланя6 на ляжо и дясно само от краста. Прави по 50 на стана без никаква почивка мейду сериите. Ако не си опитвал провай го. Естествено трябва да спазваш и диета!!! :)
Препоръчаха ми да бягам сутрин(или обед)но след като си станал сутринта да не си ял. Тоест да бягаш на гладно. Но не повече от 30-40 мин. защото започва катаболен процес(изгаряне на мускулите). Така ше изгаряш главно мазнини вместо гликоген(който получаваш от храната), а знаеш че на мъжа “склада” е именно в корема. А ако ти е любопитно какво става ако не бягаш на гладно...правиш мускули и значително по малко количество мазнини(изгаряш)
споко и аз се боря с паласките и сякаш за пръв път от доста време насам започнах да водя в резултата :wink: наистина тичане или въртене на велоергометъра му е майката. значи в тренировъчен ден по 20 минути след тренировката с тежести а в нетренировъчен сутрин и на гладно , освен това упражнението с скрипеца дето се накраняш е много добро (един 22-24 килограмов дъмбел също върши работа при мен) и така около 50 накланяния на всяка страна, и по леко с сладкото и хляба :D . аз освен всичко друго си купих и едно неопреново коланче и го слагам само когато тичам или въртя педалите в края на тренировката и сякаш има ефект :wink: успех мой човек