09.04.05
11:22
момчета от варна си взех 100%на оптимум 5либри за 107 лв. а във щтатите е 5 либри 45 лв . протеина е добър ама напрао бати и кожудерите
Много са добри продуктите на Оптимум, но за жалост на висока цена.Аз лично от година и нещо я карам само на тяхни продукти и съм много доволен
Ами градски така е! В тъпата ни страна се спекулира с цените и не малка вина за това имат всички търговци на добавки!
Aх,каква готина тема подхванахте :D
Аз също бях пуснал една за Оптимум,защото смятам да си купя(след лятото) някои техни продукти.В Бургас не знам къде ги продават.
Разрових се малко из Интернет и видях няколко(иначе сигурно са 1 милион) сайта на Оптимум.Но имаше голяма разлика в цените на еднакви продукти в различни сайтове.Разлика от 5-10$ :shock:
Тъй като някои от Вас са ползвали техни продукти ще поискам съвет.
От България ли да си купя продукта или да си го поръчам по Интернет??? :?: Естествено ще гледам кое излиза по-изгодно за и без това плиткия ми джоб :D
еми чесно казано по добре от Българиа, защо:
1.Ще платиш мито за границата ако си поръчаш онлайн и ще ти излезе същото колкото и от тук да си поръчаш.
2.Не се знае колко време ще чакаш.
магазина на Оптимум в бургас е срещу зала Джъмбо в изгрев ако знаеш каде е .Мога и точния адрес да ти дам.Аз иначе лично като добавки сам много доволен от Скитек Нютришън и сам много доволен.Незнам защо сички толкова спекулирате с Оптимум Или JK ili Джо Уедър като има и други добри фирми. :?