17.09.10
08:49
Това което аз прочетож за дроп сериите е че ако се тренира по тази система не трябва да се правят повече от четири серии на мальк мускул и до 6 за голям и евентуално ако става вьпрос за грьб може да се стигне до 8. ето го и какво представлиават дроп сериите http://www.youtube.com/watch?v=307_-k1r6pI Вьпроса ми е следниа може ли така да се тренира два пьти седмино един мускул.Проблема е че материала които четох аз подразбирам че може като се даде почивка от 2 или 3 дни.Които квото знае е добре дошло. :)
17.09.10
13:45
За кои мускул говориш? Примерно за предмишница и прасец да, ама за гръб/гърди/ръце най-много да претренираш.
Мисля примерно 5 серии за гьрди и 4 за трицепс и 4 рамо два пьти седмично. И грьб 6 серии с 3 или 4 за бицепс като в деня за груб ще вкарам като начало 5 серии клек пак два пьти седмично.Забелязал сам че при голямо натоварване и мальк обем имам напредак.Общо зето сплитове от от по 15 серии за мускул почти нищо не постигам.Сега сам на 5х5 малко модифицирана от нея винаги имам напредак но като запеча с нея мисля да пусна нещо такова за един месец и после пак 5х5 затова тьрся мнениа :D
17.09.10
15:07
да изкараш цяла тренировка на дроп серии ли имаш предвид... ако е така кажи как е, че аз винаги съм правил по 1упражнение последно дроп серия за ръцете и гърди само
казано от kristiancho на 17.09.10, 15:07:
да изкараш цяла тренировка на дроп серии ли имаш предвид... ако е така кажи как е, че аз винаги съм правил по 1упражнение последно дроп серия за ръцете и гърди само
Нещо такова без клека разбирасе то затова обемите са такива казват че се приклучва за 30 или 40 минути обема е малко но ако трябва още ще го намаля.
17.09.10
15:21
мда де и аз така знам... е такива методи ми харесват на мене. Малко разнообразие в иначе монотнните тренировки е добре дошло само, че това за какъв период от време мислиш да го правиш ?!
казано от kristiancho на 17.09.10, 15:21:
мда де и аз така знам... е такива методи ми харесват на мене. Малко разнообразие в иначе монотнните тренировки е добре дошло само, че това за какъв период от време мислиш да го правиш ?!
Месец моито мнение е че за здрава хипертрофиа повече от месец е безмислено.Месец и после пак 5х5 така поне мисля.Клековете мисля да ги права единиа пьт 5х5 а другиа 5х10 .
17.09.10
15:37
а по време на ‘’дроп-серия месеца’’ по колко пъти ще тренираш в седмицата ?!
казано от kristiancho на 17.09.10, 15:37:
а по време на ‘’дроп-серия месеца’’ по колко пъти ще тренираш в седмицата ?!
4 тренировки седмично гьрди,рамо трицепс и другата грьб бицепс.Всеки мускул по дав пьти седмично.
Мнението беше редактирано от vatman на 17.09.10 15:42.
17.09.10
15:44
ами Успех да споделиш какво е станало .... :) никой според мен неможе да каже, че нестава преди да пробва някой поне аз не съм чувал някой да прави това и да сложи резултати така, че ти може да си първия