17.09.10
09:33
Сашо нали забелязваш разликата 8 кг. за 60 дни - звучи доста по-различно от 7 кг. за 40 дни. ;) Най-малко има разлика м/у тип телосложение ти и човека на снимката.
@korp има поне 3 вида дето се сещам на първо четене, но ги няма в аптеката.
Както и да е не ми се спори, не ми се занимава с глупости. Казах Ви мнението си - за мен това не е реално и все едно какви доводи ще извадите за невероятна генетика, супер правилно хранене, мега почивка, но абсурно е самото твърдение - 7 кг. абсолютно чиста мускулна маса за 40 дни.
Нормално е хората да си мислят, че е платено. Утре решавам - правя се на маймуна с подходящите препарати и се разбирам с др. Тошков да пусна пост, че от неговия екстракт от Южнокорейско глухарче съм станал такъв :D
Пробвайте се в gohard да пуснете същата тема и да видите какъв ще е резултата. Ако не искате - аз ще го направя да се посмеем всички заедно. Тук и нивото на потребители е съвсем друго. Достатъчно е да се направи един преглед на темите за хранителни добавки та да стане ясно за какво говоря. Голяма част от потребителите тук не са наясно с нищо и такива постове вървят, а от предната страница се вижда, че има хора дето се надяват точно на нещо такова.
В момента съм почнал един експеримент без хранителни добавки, със снимки от началото и снимки през период от месец. Никакъв хранителен режим, сън - когато и колкото време остане, а единствено тренировъчния режим ще е на ниво. Просто искам да покажа на доста хора, че преекспонират въздействието на хранителните добавки. Всичко ще продължи точно 3 месеца. Цел - никъква.
17.09.10
10:57
казано от korpusito на 17.09.10, 09:11:
казано от caihundrel на 17.09.10, 09:08:
Аз си казвам мнението само.
за мен момчето е направило цикъл с някъв лек чист неароматизиращ и незадържащ вода стероидСега ако кажеш и кой, направо да тичам към аптеката :D :D :D
аз казах кои е
17.09.10
11:25
Очаквам скоро тема ” Как качих 20 кг чиста мускулна маса за 10 дни - без тренировки и без хранителен режим ! Само докато гледах световното на телевизора в хола с бира в ръка. И това благодарение на продукта X”.
И ще се втурне сега всеки невръстен хлапак да поръчва интраболик за да качи и той едни лесни 7 кг мускулна маса...
Мнението беше редактирано от PullTheTrigger на 17.09.10 11:26.
17.09.10
11:37
казано от Иван Шишманов на 03.07.10, 06:57:
Какво ли може да очакваш от спонсорирани логове, платени тиин драскачи и изцяло рекламни дневници.
17.09.10
11:42
Eeeee не хвърляите така обвинения за платени постове и т.н.АЕН определено е фирма която няма нужда от такава реклама - които им е ползвал прадуктите знае за какво говоря
Според мен момчетата просто решиха да се изфукат и честно казано ако аз и ЛовецътНаГлави(ама колко на място го преведох:)) не се бяхме изказали щеше и да мине номера
Съжалявам че не направих снимки за моя цикъл със Интраболик и интраексел Екстенд и Крелкалин където за 60 дена качих 2 кг и доста се ИЗЧИСТИХ за да се види разликата между това и истинският ефект на тези продукти !!!
17.09.10
11:59
казано от caihundrel на 17.09.10, 11:42:
АЕН определено е фирма която няма нужда от такава реклама - които им е ползвал прадуктите знае за какво говоря
Е да фирмата може да е ТОП и да няма нужда от реклама, но очевадно вносителя има нужда.
17.09.10
12:01
казано от caihundrel на 17.09.10, 11:42:
Eeeee не хвърляите така обвинения за платени постове и т.н.АЕН определено е фирма която няма нужда от такава реклама - които им е ползвал прадуктите знае за какво говоря
Според мен момчетата просто решиха да се изфукат и честно казано ако аз и ЛовецътНаГлави(ама колко на място го преведох:)) не се бяхме изказали щеше и да мине номера
Съжалявам че не направих снимки за моя цикъл със Интраболик и интраексел Екстенд и Крелкалин където за 60 дена качих 2 кг и доста се ИЗЧИСТИХ за да се види разликата между това и истинският ефект на тези продукти !!!
Никой не отрича, че продуктите действат, ама някои хора като почнат да описват хранителни добавки се забравят и хоп... в един момент гравитацията спряла да им действа.
17.09.10
12:01
Ми няма Иване
Самият факт че аз не исках да го спирам но просто никъде не намерих, беше свършил навсъкъде ,говори че продукта се продава добре - и сега взех Пърпъл Ин треин
Иначе съм много доволен от Интраболика
казано от PullTheTrigger на 17.09.10, 11:25:
Очаквам скоро тема ” Как качих 20 кг чиста мускулна маса за 10 дни - без тренировки и без хранителен режим ! Само докато гледах световното на телевизора в хола с бира в ръка. И това благодарение на продукта X”.
И ще се втурне сега всеки невръстен хлапак да поръчва интраболик за да качи и той едни лесни 7 кг мускулна маса...
Некъв пич ни расмиваше един път(вегетарианец ако не се лъжа), че с домашно прясно мляко и сирене без да ходи на фитнес качил няколко кила мускули. Е всички знаем, какви същност са били тези мускули :D
17.09.10
13:15
Доста смешна тема, не знам защо я бъмпнахте =)
Ето заради такива изказвания, хората имат нереалистични очаквания от добавките и ме питат кой протеин точно да си вземат, за да имат “добро тяло”.
17.09.10
13:44
Александър Маринов такива теми не ти правят услуга.някои невръстен тинейджър може да се върже на тия глипости но единт средно напреднал трениращ с минимален опит към добавки може да прецени че това си е чиста измама и опит за манипулация на хорското мнение!
17.09.10
13:48
казано от Камен Каменов на 17.09.10, 13:15:
Доста смешна тема, не знам защо я бъмпнахте =)
Ето заради такива изказвания, хората имат нереалистични очаквания от добавките и ме питат кой протеин точно да си вземат, за да имат “добро тяло”.
х200
17.09.10
14:02
казано от Rikoo на 17.09.10, 12:22:
казано от PullTheTrigger на 17.09.10, 11:25:
Некъв пич ни расмиваше един път(вегетарианец ако не се лъжа), че с домашно прясно мляко и сирене без да ходи на фитнес качил няколко кила мускули. Е всички знаем, какви същност са били тези мускули :D
Помня в една тема за сусамов тахан един пич каза че ял по 200грама на ден и за 1 месец без добавки качил “7-8 кг ЧИСТА МУСКУЛНА МАСА !!!” разбира се с главни букви написано :D
17.09.10
14:24
казано от animalbatista на 17.09.10, 13:44:
Александър Маринов такива теми не ти правят услуга.някои невръстен тинейджър може да се върже на тия глипости но единт средно напреднал трениращ с минимален опит към добавки може да прецени че това си е чиста измама и опит за манипулация на хорското мнение!
Каква услуга да ми правят? Защо още малко не кажеш, че аз съм подтикнал хората да пуснат ревю?
Айде малко по-леко с нападките без да имаш някакво доказателство за смешните си обвинения. За мен резултатите на момчето са си на 100% реални, защото съм използвал и продължавам да иползвам продуктите на същата тази марка и знам какво да очаквам.
Вносител съм на марката AEN , но не мога да спра никой да пусне ревю - положително или отрицателно такова.
всеки има мнение, според личния си опит :)
Мнението беше редактирано от karlo на 17.09.10 18:31.
17.09.10
15:36
Втория ще е доста интересен според мен.Пусни го да видиме за какво иде реч.
17.09.10
16:38
казано от karlo на 17.09.10, 15:19:
обичайните палячовци реагираха по обичайния си начин
няма какво да кажа, посмях си се умерено на тапотиите ви, как иззлобяхте само хи хи хи , еми сори гайс не можете да имате такова тяло дори и на стероиди ;)айде успех, няма да ви пускам инфо за втория цикъл, че някой да не си посегне от депресия
Като потребител те съветвам да внимаваш на кой викаш палячо, Ямболско тарикатче, а преди това да се погледнеш в огледалото. И като наричаш някого “палячо” - що не намирам твоя снимка някъде да те видя какъв “играч” си? Иззолобяли сме били имам и съм имал и доста по-добро тяло, когато си играл с козите, а коча ти е бил пръв приятел! Не знам кой си образува нерви, че не се вързаха хората на тъпата тема? Наистина пускай си смешните постчета в разни тийн сайтове щото тука селските тарикати леко не вървят. Тука не е раздел за научна фантастика. Никой не ти е длъжен да се съобразява с твойто мнение щото така си решил! Всеки има право да изразява мнение, пък било то и различно от това на някъкво рекламно агентче. В случай, че си решил да правиш реклама на Сашо без да те моли - правиш му кофти услуга. Ако нещо си ми се разсърдил нещо, като минаваш през “Софията” обади ми се да се разберем.
17.09.10
17:48
Боже някои хора, че и вносители, отново се изложиха като кифли написвайки купища селски лъжи.
Темата стигна до грубости и логично е за заключване.
17.09.10
18:02
Нали знаеш какво казват:
“В България не може да избухне гражданска война, защото селяните са твърде много”.
17.09.10
18:04
Да мисля че от такова поведение никои не печели
нека да бъдем градивни моля ви!
17.09.10
18:50
казано от caihundrel на 17.09.10, 18:04:
Да мисля че от такова поведение никои не печели
нека да бъдем градивни моля ви!
В началото беше градивна, но момента в който някакъв смешник почва да ме нарича “палячо” и то защото не споделям написаното от него, а имам собствено мнение ми дойде леко в повече. До този момент обиди нямаше, но когато някой прекалява - е съжалявам просто не съм свикнал на мълча на селски бекове. Да не говориме, че ако ми беше пред очите щяха да го сглобяват по чертеж. Не става да наричаш кой и както ти дойде! До преди година не знаеше кое какво е и беше мрънкащото човече на форума /и още е/, но сега взел да ни определя кой какъв е. Разни селски дупета на по 18-20 с по 2-3 години стаж в залата се мислят за богове, а каквото кажат - това е! Ама защо ще се съобразява с чуждо мнение, защо му е да докаже по нормален начин, че написаното от него не е фантастика - по-лесно е с обиди. Нали е мъж зад монитора, а нищо, че на улицата като го спипаш в ъгъла се чуди да се насере или напикае първо. С тея теми за различни добавки стана малко рибарска история. Чак да отвориш отделна тема и да се хвалиш? Ако ще правиш ревю - направи. Ако ще споделяш нещо - има тема на вносителя и без това се надпреварват да ъпват темите с това кой, колко доволен е. Стана зверска цигания - всеки хвали разни фирми дето свари, марки дето не се внасят още май само ти и още няколко човека сте споменавали. Всеки чул - недочул хвали там дето му дават отстъпки или някъкви екстрички. Тъпо е идеята на форума отива на майка си в ...... Освен раздела на вносителите в битак се превърна изобщо темата за хранителни добавки - жалко е. Идеята е да се подпомогнат потребителите в някъква насока, а не да се предлагат стакове на марки и определени продукти. Какво стана с идеята “яж, тренирай и почивай”? Добавките придобиха митичен характер - изместват всичко останало. Заради 10-15 потребителя и задълженията ми влизам вече във форума - толкова са и смислените мнения дневно.
17.09.10
19:06
head_hunter,х2 за мнението.От 10 теми за какво ли не,поне в 9 се препоръчват едни и същи продукти,а новата мода сега е сайтек(проинасян още като сайътик;скайтек и как ли още не),препоръчвана от почти всеки,особено от тези които бяха върли фенове на американските продукти.Защото нали европейските марки не струваха,сигурно мислят,че й сайтек не е от европа...Абе с хипер мощните добавки се качват килограми,които преди хората са качвали със стероиди...
Ц,ц,ц,къде отидоха времената,когато хората тренираха и се хранеха,а единствените познати марки бяха мусаши,нутрим и биогейм и се взимаше само протеин с 50 процентно съдържание,амно и монохидрат...
Иначе темата се оспами и то хипер здраво.
Не знам кой е селянина колега, по-грозни писания от твойте не виждам във форума към момента
какъв пример даваш г-н модератор
плашиш с бой хахахах насираш, напикаваш, разглобяваш, много интелигентно, браво :)
напомняш ми на ГАЛИН КАЛЧЕВ РЕЛЕФА бро хахахха, същия флоу вкара :)
ама той поне имаше някво тяло, за разлика от тебе г-н майстор на спорта с 12 г стаж
кхх хахахах
По добре я заключета тая тема. Споделихте си мненията, няма какво повече да се добави. Глупаво е да се храните за такива работи.
17.09.10
19:29
казано от karlo на 17.09.10, 19:20:
напомняш ми на ГАЛИН КАЛЧЕВ РЕЛЕФА бро хахахха, същия флоу вкара :)
ама той поне имаше някво тяло, за разлика от тебе г-н майстор на спорта с 12 г стаж
кхх хахахах
Дай снимка да те видим и тебе тогава :)
17.09.10
19:30
казано от karlo на 17.09.10, 19:20:
Не знам кой е селянина колега, по-грозни писания от твойте не виждам във форума към момента
какъв пример даваш г-н модератор
плашиш с бой хахахах насираш, напикаваш, разглобяваш, много интелигентно, браво :)напомняш ми на ГАЛИН КАЛЧЕВ РЕЛЕФА бро хахахха, същия флоу вкара :)
кхх хахахах
ми даи тебе да те видим ти какво имаш?
17.09.10
20:04
Няма нищо за показване момчето ;)
Просто обикновен задмониторен плъх, даже не го е стигнала еволюцията - проста сива мишчица.
Няма смисъл да показва него си - гордее се с чужди постижения /предполагаеми/ :D
Майстор на спорта или не - ще те оставя сам да предцениш. Ако идваш към София обади се да ти покажа ;)
Оказва се, че действително си “играч”, но на топчета. Хайде бягай да мислиш ревюта.
Удрям ключ на темата - няма смисъл просто се видя за какво става въпрос.
Да не говориме, че темата си е жива реклама. Ако някой от колегите предцени, че не е за ключ - да разчисти от излишните мнения и да я отвори.