Продуктите на BioTech

PI

05.04.05
17:11

Я сега да видим какво ви е мнението за продуктите на тази фирма? :P
Доста пъти вече ми се случва да ми дават различни мнения .. та затова викам да постна една тема да видим...
И конкретно за креатина да попитам ако някой е ползвал..
Абе който има опит с тази марка да пише! :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

PI

05.04.05
23:39

ее стиа ве..никой ли не е ползвал от продукти от тая марка!?

08.04.05
11:48

Ааааз. :D миналата год. си взех 500гр креатин за 39лв (в пликче) и останах много доволен.

10.04.05
21:44

Аз скоро пих чист протейн и да си призная не останах впечатлен,точно преди това бях пил на Universal и не мога да кажа, че Bio-tech има някакво предимство спрямо Universal. :roll:

MI

11.04.05
17:34

доколкото знам протеина им , по специално суроватъчния не им е лош , даже е перфектен в съотношение цена качество , а пък има добри отзиви за креатина им , което ме навежда на мисълта , че Биотеч са сериозна марка на пазара за суплементи  8)
по-здрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1