Препоръки

18.09.10
07:18

Здравеите,на вси4ки които ще отговорят.

Та,така искам да си взема протеин гейнер или нещо такова за покачване на маса.Висок съм 178см и тежа едва 62кг .Имам добре развита мускулатура нямам 1% мазнини в тялото.Храня се нормално 3 пъти поне на ден ема не не ка4вам квото и да ям -а аз ям само месо всякво яйца и така на татъка без да ям некви др. боклуци но имам много бърз метаболизам та реших да купя няква добавка да но не зная каква и си нямам и на идея от вси1ки видове марки коя става и коя е боклук за парите няма много значение стига да не е не6то хипер скъпо.
Моля,препоръчайте ми някакви продукти.                                                                Благодаря.

18.09.10
07:21

Tи ако нямаше 1 % мазнини в тялото щеше да си 2 метра под земята. Значи не ти трябва гейнър, оправи си храната, ВВД, защото тоя гейнър няма да ти помогне, докато не си оправиш другото.

3пъти на ден.. ?! айде 6,7… и тогава пиши пак :)

10

18.09.10
17:19

казано от kristiancho на 18.09.10, 08:09:

3пъти на ден.. ?! айде 6,7… и тогава пиши пак :)

Не е баш така. Аз едвам едвам докарвам до 4-5 ядения на ден и вече съм 2 килограма нагоре за около 3 седмици (с протеин) и МНОГО тежки тренировки. Яж поне по 4 пъти на ден, земи си 2 кила протеин (аз пия на Weider и доста добре ми действа) и си блъскай стабилно.

приятел това дали ще взимаш нещо или не си е личен избор... за мен е по-добре да ям повече и да съм чист от към добавки за момента. Като кажеш на някой раката ми е 45см и зимам протеини и амино и т.н.ще каже ‘’ами добре’’ пък мойта е 35см ама като кажа, че не взимам и ‘’сериозно ли бе чвк, много яко тяло’’ сам си прави изводите ... Естествената симетрия се връща на почит :)

18.09.10
18:04

Последния пост е директно за бисерите  :D :D

P.S. към автора му (Крисиянчо) -  би ли ни обяснил понятието “естествена симетрия” ???  :)

VA

18.09.10
18:06

По принцип дали ще си набавиш протеина от пудра или пиле няма значение... Ако набавяш протеин от пудра в никакъв случай няма да станеш по-здрав. Просто не е удобно на всеки да мъкне пилешки пържоли насам-натам :D
Колкото до парите, разлика в цената за грам протеин почти няма :)
това да кажеш че 35 см ръка без добавки е по-добре от 45 с протеин и аминки наистина си е бисер :D

Мнението беше редактирано от Vask0 на 18.09.10 18:06.

казано от Rafael на 18.09.10, 18:04:

Последния пост е директно за бисерите  :D :D

P.S. към автора му (Крисиянчо) -  би ли ни обяснил понятието “естествена симетрия” ???  :)

ами да тренираш без да взимаш добавки.. да правиш и крака за да има симетрия между долната и горната част на тялото това имах предвид... хех аз казвам какво ми казват хората на мен лично всеки може да направи тяло с добавки ама кой може без ?!

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.09.10 18:23.

КК

18.09.10
18:35

хех аз казвам какво ми казват хората на мен лично всеки може да направи тяло с добавки ама кой може без ?!

И кои са тия добавки дето правят тялото, че и аз да си купя от тях ? :О
Напоследък такива заслуги се приписват на добавките, че започнах да се чудя.. може би аз правя нещо грешно, че пия 10тина различни добавки перманентно, а не качвам по 7кг чист мускул на месец и същевременно да свалям %-та мазнини =))

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 18.09.10 18:40.

18.09.10
18:37

Прав си кристиянчо човек ако си купи протеин много може да дръпне благодарение на него . А без него резултатите може да са по-малки но поне ще са исти прав ли съм .
И това сравнение за ръкана 45 и 35 е много правилно :)
хахахаха

18.09.10
18:38

Брат, бъркаш понятията!
Това за което говориш е “естествен/натурален ПРОГРЕС”!
Симетрията няма да е естествена или ако не тренираш определена група и тя изостане много или ако си вкараш някъде синтол. Във всички други случаи, дали вземаш добавки, дали хап, дали ядеш само заленчуци симетрията е една и съща, разликата просто е в начина по който го правиш.

еми да де ... начина прави впечетление на хората :) аз предпочитам да постигна дадена тежест за 1 година чисто вместо за 6 месеца с добавки примерно ( сравнението съвсем не е точно ама да се види че с добавки качествени може да стане 2пъти по бързо). На мен ми казаха да тренирам 6 месеца и да си взема и аз чаках с натърпение да минат 6 месеца... и като се погледнах и разбрах, че и без добавки може да се направи прилична мускулатура. На мен ми е по-готино така... пък и поне при някой момчета като няма пари за протеини и добавки,  дръпват в теглото назад доста бързо

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.09.10 18:51.

18.09.10
18:50

Няма лошо  :)
Дето се вика - Разни хора, разни идеали  ;)

VA

18.09.10
18:51

казано от Камен Каменов на 18.09.10, 18:35:

хех аз казвам какво ми казват хората на мен лично всеки може да направи тяло с добавки ама кой може без ?!

И кои са тия добавки дето правят тялото, че и аз да си купя от тях ? :О
Напоследък такива заслуги се приписват на добавките, че започнах да се чудя.. може би аз правя нещо грешно, че пия 10тина различни добавки перманентно, а не качвам по 7кг чист мускул на месец и същевременно да свалям %-та мазнини =))

Метан, Анавар, Омнадрен и други витаминчета :D :D :D

КК

18.09.10
18:53

Или IntraXcell.

казано от Rafael на 18.09.10, 18:50:

Няма лошо  :)
Дето се вика - Разни хора, разни идеали  ;)

(y)

... мда има някой тренират с спринцовките не с щангите ама

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 18.09.10 19:30.

HE

18.09.10
19:02

казано от Камен Каменов на 18.09.10, 18:53:

Или IntraXcell.

Чшшшш ей ти пък кво разбираш бе “разбирач”? А Рони Колман виж с продуктите на БСН къв е станал а? Олимпия печели - даже няколко пъти! Нищо не знаеш! Пък в Ямбол това нещо как работи - 7 кг. за 40 дни - само в тая геогравска ширина обаче е явлението. Там вече нема стероиди - дилърите фалираха! Организаторите на Олимпия са се поболяли - направо сън не ги лови.

Камене да не се засегнеш - иронията ми знаеш на къде е насочена нали?

VA

18.09.10
19:04

Или IntraXcell.

Тц, ще трябва да се комбинира със SteelEdge и PreSurge за максимален ефект (wasntme)

КК

18.09.10
19:05

казано от head_hunter на 18.09.10, 19:02:

Или IntraXcell.

Камене да не се засегнеш - иронията ми знаеш на къде е насочена нали?

Мислех, че ме имаш за достатъчно интелигентен :)
А иначе нямам абсолютно нищо против химията и добрите резултати като цяло, по един или друг начин, просто рекламата в интернет е прекалено беден начин и е доста лесно да се спекулира, след като никой не познава никого :) И все пак не виждам как точно ще се чувствам по-добре, ако някакви момчета от форума ме мислят за Бог.

Мнението беше редактирано от Камен Каменов на 18.09.10 19:13.

HE

18.09.10
21:09

Пояснявам - да не се получи недоразумение  ;)

19.09.10
18:31

Авторите на подобни теми обикновено забравят едно малко уточнение. Спортуват ли нещо или просто разчитат някаква добавка/храна да направи чудото? И с нейното приемане да се променят както желаят. Имало е такива въпроси тук. “По цял ден съм на някое бюро/зад компютъра. Ако пия тая или оная добавка ще ми пораснат ли мускули? Ще се нацепя ли от само себе си?”  :)

VA

19.09.10
18:37

Един пич, който бая зобаше, ми разправяше че от стероиди и без да тренираш ръката ти сама расте :D
Той има рег във форума,само че рядко влиза, ако иска да се покаже :D :D :D

19.09.10
19:49

Сега не знам дали е много за темата, но е много брутално и мисля да го споделя.Седиме си с едно приятелче на кафенце и си говориме за тренировки, добавки и тн. и по едно време ми разправя за някъв пичага на 17-18г ученик (явно много тъп :D ) който зимал метан без да тренира ама нищичко 1 лицева упора даже не е направил, качил там някви кила гъза доста зад него корема доста пред него абе било яка картинка :D Какви хора има само .... :D

Мнението беше редактирано от Николай1919 на 19.09.10 19:50.

19.09.10
21:11

казано от NIXAN на 18.09.10, 07:18:

Висок съм 178см и тежа едва 62кг .Имам добре развита мускулатура нямам 1% мазнини в тялото

Сух,сух,че направо скърца като ходи ! :D :D :D

Мнението беше редактирано от Любо на 19.09.10 21:11.

19.09.10
22:55

казано от kristiancho на 18.09.10, 17:43:

приятел това дали ще взимаш нещо или не си е личен избор... за мен е по-добре да ям повече и да съм чист от към добавки за момента. Като кажеш на някой раката ми е 45см и зимам протеини и амино и т.н.ще каже ‘’ами добре’’ пък мойта е 35см ама като кажа, че не взимам и ‘’сериозно ли бе чвк, много яко тяло’’ сам си прави изводите ... Естествената симетрия се връща на почит :)

Явно прекалено много ти пука какво казват хората :)
Какви изводи да си правя ? Аз познавам и хора с по 46 см ръка, дето не взимат нищо, и ? Кои точно изводи да си правя трябва ?

head_hunter - Това за БСН съм го чувал - “Еее, той Рони-то не пие  ментаци - добри са :D “

Мнението беше редактирано от Madboy на 19.09.10 22:57.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1